wiktusser Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Popatrzcie tutaj ;) : http://allegro.pl/show_item.php?item=64428054 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 lol, 30zl za takie cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 BTW ;) stacyjka w pozycji rozrusznika(czyli przekręcenie kluczyka do końca powoduje włączenie kompa, a więc jak chcesz wyłączyć kluczykiem kompa to znowu przekręcasz do końca...i z 3 sekundy przytrzymujesz :) komp sie wyłączy :)także istniej wyłączenie przez tą stacyjkę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Z tą stacyjka fajny pomysl, o tym samym myslalem, jak robilem moj mod (niedlugo go wrzuce, tylko musze porzyczyc cyfrowke od kumpla:D) ladne stacyjki mozna kupic w sklepach elektrycznych, zamiast wymontowywac z samochodu, to kosztuje ok 10zeta. Tylko u mnie jest ten problem, ze kompa uzywa duzo osob i i tak kluczyk musialby byc caly czas w stacyjce... wiec mija sie to troche z celem Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 reklamy na allegro sycom :lol: ja jestem tak "leniwy" ze odaplam kompa z klawiatury (RUN) mimo że 3 razy łatwiej nacisnąc przycisk na obudowie.. więc pewnie kluczykiem to by mi się nie chciało kręcić.. no i jeszcze trzeba go włożyć.. dzizys... nadmiar pracy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Witam, doszedlem do wniosku ze fajnie bylo by wlaczać komputer za pomoca pilota od centralnego. dorawalem jakas aukcje na allegro z alarmem. powiedzcie mi tylko czy ten alarm http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64740530 bedzie dobry?? i mam jeszcze jedno pytanie pod jakie styki podlaczyc kable od przycisku power z obudowy. moze macie jeszcze jakis pomysl jak to inaczej zrobic? tylko mowie wlaczenie komputera ma sie odbywac za nacisniecie przycisku na pilocie. Pozdrawiam. chyba ze cos takiego jeszcze bedzie pasowac: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65738271 Edytowane 28 Września 2005 przez hulajnoga10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 chyba rzucasz się z oklepaną już tutaj "aramtą na komara". Poza tym czym Ty to będziesz zasilał kiedy komputer będzie wyłączony? Kiedyś też myślałem o kompie zapalanym z pilota.. ale na dłuższą metę to się mija z celem i jest niepraktyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ej no ale bez przesady... z armaty walisz do owocowki... Jezeli koniecznie chceszkompa odpalac na pilota, to sproboj se np. zrobic ukladzik zasilany z bateryjki z odbiornikiem ir? ino jaki sens w tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Fajnie zrobione, ale po co taki pomysl :blink:? Przed kim chcesz zamykac kompa :roll:? Przed dziewczyna :wink:? Ah te gole babki :). Dobra na powaznie, fajnie zrobione, zadnych niedogodnien dla oka nie widze, takze w mojej 6-scio stopniowej skali... Otrzymujesz: 4 :lol:, :twisted2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...