olo128 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) A to moj radek co wy na to ( pierwsza faza ) beda jeszcze radiatorki na kosciach wentyl od whispera jet tylko chwilowo :) oceniajcie koledzy i kolezanki :) ok wkleje go tam jak go calego zrobie :) a poza tym nie zauwazylem :) moj blad Edytowane 24 Stycznia 2005 przez olo128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 :!: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=17566&st=30 :!: :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Stary z deka przesadziłeś może to i dobrze chłodzi ale napewno nie wygląda dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ale zegar wykrecilem 200/166@300/210 ( w ati tools dalej juz nie mozna wiecej niz 300 )boje sie pamiatek dalej ruszac bo moze sie nie podniesc a pamiatki na hynixach co wy na to probowac dalej???? Potne stary radiator i zaloze na pamieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 masz wogóle jakos pamięci chłodzone?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) jeszcze nie narazie z jednej stronki chlodzi je coolermaster a z drugiej wentyl od whisperocka a mam zamiar pasywne zalozyc :) Edytowane 25 Stycznia 2005 przez olo128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 a jak zamierzasz je chłodzić?? radiator czy aktywne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 bede je chlodzil aktywnie dopuki nie kupie tasmy termoprzewodzacej :) jak myslice pamieci jak pamietam to hynix 6 ns pojda wiecej bez problemu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 6 ns to raczej więcej nie pójdą i tak dobrze że tyle poszły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 elo, ten topic to raczej powinien być w dziale kartygraficzne, abo chłodzenie, a może by tak lepszy zdjęcia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) z tego co tam widze to nie masz narazie aktywnego chłodzenia pamięci... ja mówiłem o tym że radiator na pamięciach jest chłodzony przez wentyl i chłodzi tylko jego a nie całą kartę... jak np Radeon 9500 PCmax'a Edytowane 26 Stycznia 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Fajne DoctorPulse czy ten wiatrak dobrze chłodzi grafe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 no jest odpowiedzialny za chłodzenie samych kości pamięci i chłodzi je napewno dobrze, jest on zbudowany podobnie jak shround w WC. Napewno ramki są chłodzone lepiej niż z samymi radiatorkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 wrzuce zdjecia nawet w 4mpixeli ale powiedzcie jak to zrobic ftp nie mam a to co skroomnie forum pozwala to wykorzystalem na to male badziewiaste zdjecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) http://rapidshare.de/en/main.html http://www.photobucket.com/ http://imageshack.us/index3.php http://www.fastuploads.com/ wrzuć na któryś z tych, ja używam photobucket Edytowane 26 Stycznia 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) zdjecia wedle prozby Edytowane 26 Stycznia 2005 przez olo128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 hmm w sumie to jest osobny topic na tego typu tematy.... ale jak jzu jest takei ciche przyzwolenie to jak tylko podladuje aku i skombinuje dobre oswietlenei to zrobei zdjecia swojej grafy :) moze znajdziecie jakiegos pomsyla coby ja jeszcze jakos schlodzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 No przyznam chlodzenie niezle tylko ten kabelek szpeci :D Przydalo by sie wywiercic druga dziure na srube :) I ten radiator na south bridge to przegioles z deka :wink: nie mogles go przyciac zeby pasowal ?? Ale ogolnie podoba mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Przy wiercenu drugiego otworku na srubke wiertlo peklo i zostalo w srodku dlatego ten nedzny kabelek :( ps Andrew radiator byl juz przycinany Edytowane 27 Stycznia 2005 przez olo128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 To trzeba bylo jeszcze troche przyciac od czego jest gumowka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A czym przymocowałeś radiator z wentylem na chipset ?? Opaski ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) A czym przymocowałeś radiator z wentylem na chipset ?? Opaski ?? :> 1239557[/snapback] z jednej strony jest wkrecona srubka z drugiej tez miala byl ale wiertlo peklo i sostalo w srodku i narazie sie trzyma na drucie a jak bede w sklepie to kupie na to opaske pozdrawiam ps. wlasnie przycielem radiator jak chcesz mozesz sobie go zabrac delikatnie sie zjechal nie mowiac juz o tasmie termoprzewodzacej :) jutro pojde kubic nowy :( macie jakies patenty???? moze jakis mniejszy ?? byle z tasma termoprzewodzaca chyba ze ktos mi przesle kawalek jak ma na zbyciu :) Sorry nie doczytalem chipset na plycie na tasmie termoprzewodzacej ale juz nie bo radiator nadaje sie na smietnik :| po modyfikacjach :) gumowka zawiodla :( i zaczela sie strzepic taracza Edytowane 27 Stycznia 2005 przez olo128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ja nie wiem, w jaki sposób przymocować radiator na chipset opaską <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 radiator zreszta ktorego juz niema przyklejony byl na tasme termoprzewodzaca a jak chcesz przymocowac na paski to musisz miedz dzurki w plycie ale jeszcze sie nie spotkalem z mocowaniem na paski southbridge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 OK !! Ale na dole daje się coś, bo widziałem, że sie daje kawałek plastiku z dziurkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 ja jak na razie przerobiłem swojego radka w troche inny sposób zaczołem od pamięci eliira z 216 z 80 teraz chodzą 218 bez i 220 z 80 po 13 lutego zabieram się za gpu i vmod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 no to czekam jeszcze jak cos ciekawego na gpu wsadzisz ja tez pokaze co wsadzilem na pamieci ale czekam na rasme termoprzewodzaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...