cslukasz Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jaką płyte mi poradzicie kupić do 250 zł pod Intela. Mam teraz Lipową płyte gdzies za 130zł <lol123456789> :P Chciałbym narazie zmienić płytę i wsadze narazie Celka 1.70GHz i odrazu mówie że chciałbym się pobawić OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Popierwsze może nam napiszesz co masz za płytke i dokładnie co za mobo masz do wyboru co? nie idz na totalna łatwizne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ja bym Ci np. polecił Asus P4P800S-X Intel 848P Dobra jak na tą cenę płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cslukasz Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Szkoda pisać jaka mam płytę bo to chyba najgorsza na rynku mianowicie: Shuttle AV42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Asus P4P800S-X ew. Abit IS-E2 z obydwoch bedziesz rownie zadowolony moze z malym wskazaniem na Asusa to chyba jeden z ostatnich udanych modeli tego producenta jesli chodzi o platforme intel :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...