Skocz do zawartości
rtomkow

Właściciele Asus P5gdc- Deluxe

Rekomendowane odpowiedzi

PS. upewnijcie mnie na 100%, że ma blokadę magistrali AGP i PCI aby nie podkręcać całego komputera.

nie ma blokady!!!!!!!!

tylko PCI i chyba PCI-Ex1 maja blokade

PCI-E x 16 nie ma blokady i podkrecajac zarrzniesz grafe!!

Jak zalezy ci na podkrecaniu to biez lepiej cos na i865, i875 lub ewentualnie i925XE

ps. po co zakładasz taki temat jak na siłe upierasz sie przy tym asusie!!! mimo problemow z nim

Edytowane przez Fidel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma blokady!!!!!!!!

tylko PCI i chyba PCI-Ex1 maja blokade

PCI-E x 16 nie ma blokady i podkrecajac zarrzniesz grafe!!

Jak zalezy ci na podkrecaniu to biez lepiej cos na i865, i875 lub ewentualnie i925XE

ps. po co zakładasz taki temat jak na siłe upierasz sie przy tym asusie!!! mimo problemow z nim

1235189[/snapback]

Upieram się przy nim bo obecnie też mam asusa i jest przez ponad 2-lata OK, mój kolega ma AMD i zawsze kłopoty sprzętowe choć przy grach przy swoim procesorze 1600XP powala mojego celerona 2.0@2.5 na kolana,

ale drogi fidelu twoje zdanie również szanuję jak i wszystkich pozostałych bo sam w porównaniu do was jestem zielony a co do tej blokady to zrobię tak jak fokus np. z pamięciami ram w swoich testach. Chyba dopóki sama u kogoś znajomego z taką płytą nie zobaczę tego sama dopóty nie uwierzę, co do tego i865 to zajmuje już więcej jak 1% mojego wyboru (na 99% kupię Asusa na 915) i może zaoszczędzającna karcie graficznej i płycie zakupię szybszy procesor niż 2.8GHz.

:D

Edytowane przez rtomkow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK twoja plytka twoj wybor:))

Tylko jeszcze jedno mnie zastanawia:))

czy np na i865 pujdzie taki prescott z EMT64 i 2MB L2???

1235278[/snapback]

najprawdopodobniej nie :(

na i915P będzie :D

Co do "zarzynania" grafy wysokim FSB, myślę, że skoro to nie wyszło przez 4 miesiące to nie wyjdzie i przez kolejne miesiące.

Rtomkow - jeśli checsz zoabczyć płyte w akcji - zapraszam do redakcji EG :D (nawet się zrymowało :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi