quater Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 witam, poszukuje oprogramowania do irdy na usb dzieki ktoremu moglbym odbierac sygnaly z pilota (cos jak Girder, tyle ze on nie obsluguje irdy na usb, moze jakis plugin do Girdera ktory by to umozliwial??). a drugi program do wysylania sygnalow z irdy (zeby irda stala sie uniwersalnym pilotem). moja irda jest na sterowniku SF 620 XP, nie wiem czy to ma znaczenie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Wątpie czy na USB-IrDA da się coś takiego zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quater Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 przed zakupem owej irdy pytalem sie ludzi na allegro czy jest mozliwe takei zastosowanie irdy. odpowiedzi byly takie ze jest to mozliwe ale trzeba miec specjalne oprogramowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss117 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 z tego co wiem to Girder działa pod USB lecz nie przez zwykła irde, lecz specjalna stworzona do girdera. Wpisz w www.google.pl napewno cos znajdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...