Buziak Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 A wiec posiadam Logitech MX 500 ;) I gram sobie w MoH:AA uzywam trzech klawiszy a przydalo by mi sie z 5 :( Na poczatku uzywalem tylko 2 ale pozniej wpadlem na pomysl, zeby boczny klawisz zrobic jako srodkowy i mam 3. Ale jak wykorzystac reszte ?? :( Wiem, ze ludzie wykorzystuja po 6 czy 7 klawiszy myszki. Uzywam orginalnych MouseWare. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No nie zabardzo rozumiem Twoj problem. W sutawieniach gry mozesz wybrac, ze chcesz uzywac czwartgo i piatek przycisku. Rowneiz posiadam ta myszke, oryginalne MouseWare'y i grajac w CS'a mam zbindowane 4 klawisze, zadnego problemu z tym nie ma. Chyba, ze obie chodzi o cos innego jeszcze, ale w takim razie proponowalbym lepiej sprecyzowac... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No nie zabardzo rozumiem Twoj problem. W sutawieniach gry mozesz wybrac, ze chcesz uzywac czwartgo i piatek przycisku. Rowneiz posiadam ta myszke, oryginalne MouseWare'y i grajac w CS'a mam zbindowane 4 klawisze, zadnego problemu z tym nie ma. Chyba, ze obie chodzi o cos innego jeszcze, ale w takim razie proponowalbym lepiej sprecyzowac... :-P 1235144[/snapback] A wiec, sluchaj odpalam sobie MoH:AA i jak chce sobie ustawic wiecej jak 3 przyciski myszy ( jeden specjalnie zmienilem na midle button ) to wyskakuje napis "UnkownKey" czy cos takiego i klawisz myszki nie dziala :( A moze to za stara gra ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Niewiem, moze to ma znaczenie ze ta gra jest starsza. Ale ja osobiscie sie nie spotkalem z takim przypadkiem. Moze poprostu znajdz gdzies, gdzie opisana jest gra, lub o niej jakis teamt na forum i sie dowiedz czy mozna zbindowac wiecej niz 3 klawisze myszi. A jak to sie ma do terownikow... Nie sadze, aby to byla ich wina, ale tez nei wykluczam, bo nigdy z nimi raczej nie kombinowalme zbyt duzo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...