Skocz do zawartości
adrianek317

Jaka Plyte Wybrac Najlepiej....

Rekomendowane odpowiedzi

lecz sie człowieku , trzepiasz sie wszystkiego !!!!!!!

napisałem to poto żeby pokazać na jakim max fsb mi sie włącza ,  prime blend stabilne fsb miałem do 255 mhz na oryginalnym biosie !!! :angry:

ja mam sie leczyc a kto pisal ze potrzebuje kasy na wiec sprzedaje kompa a kilka dni pozniej ze ma 3kola na nowego a potem kupuje nf7 jak dla mnie ktos inny ma tutaj nie tak pod sufitem polecame lekture postow hudego naprawde dobra zabawa ;)

jesli chcesz mobo do dobrego oc to przegladnij jakis ranking np super pi i sie przekonas, mobo zdarzaja sie rozne i nikt Ci nie zagwaratuje 12x200 do tego juz raczej trzeba miec wode albo naprawde dobre powietrze ;) i jeszcze do tego dochodzi procek takze powodzenia a co do wiarygodnosci Hudego to sie sam mozesz przekonac czytajac jego posty jak szybko zmienia zdanie i pozatym bylo ludzi ktorym sie udalo osiagnac fsb 25o na an7 ? a ile na nf7 ? no wlasnie powodzenia

ps wiem ze jestem chory ale na moja chorobe juz nie ma lekarstwa :( oc :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam sie leczyc a kto pisal ze potrzebuje kasy na wiec sprzedaje kompa a kilka dni pozniej ze ma 3kola na nowego a potem kupuje nf7 jak dla mnie ktos  inny ma tutaj nie tak pod sufitem polecame lekture postow hudego naprawde dobra zabawa ;)

jesli chcesz mobo do dobrego oc to przegladnij jakis ranking np super pi i sie przekonas, mobo zdarzaja sie rozne i nikt Ci nie zagwaratuje 12x200 do tego juz raczej trzeba miec wode albo naprawde dobre powietrze ;) i jeszcze do tego dochodzi procek takze powodzenia a co do wiarygodnosci Hudego to sie sam mozesz przekonac czytajac jego posty jak szybko zmienia zdanie i pozatym bylo ludzi ktorym sie udalo osiagnac fsb 25o na an7 ? a ile na nf7 ? no wlasnie powodzenia

1237006[/snapback]

No a Ty co polecasz? NF7-S? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie polecam nf7 bo wiem ze ona tez ma swoje bolaczki ale wiem ze jest to jedyna mobo do high oc dla sredniego uzytkowanika styka epox 8rda3g nie wiem czy jeszcze sa dostepne ... fajna plyta na boot menu i wiele innych ciekawych funkcji ciagnie fsb do ok 220 ... dfi wieksze fsb ale osiagi podobne do abita czesciej padaja biosy, abit .. .poszukaj w faqu tam jest ladnie opisane wady i zalety :)

po prostu wybor nalezy do Ciebie .... a jak kto CI mowi ze KUP TO ... bo to jest dobre itd a sam to ma to znaczy cieszy sie z tego co ma a niewidzi zalet innych plyt ... mialem troche plyt wciagu ostaniego roku i wiem ze potrafia rozne numery wywijac z agp8 itd wszystko okazuje sie w praniu przy konkretnych czesciach

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam sie leczyc a kto pisal ze potrzebuje kasy na wiec sprzedaje kompa a kilka dni pozniej ze ma 3kola na nowego a potem kupuje nf7 jak dla mnie ktos  inny ma tutaj nie tak pod sufitem polecame lekture postow hudego naprawde dobra zabawa ;)

1237006[/snapback]

ej sory meeen ale nie kilka dni tylko miesiąc , nie widz wtym nic dziwnego że mi kasa przybyła :mur:

i oco ci chodziło z moją wiarygodnością ??

Edytowane przez j.h.hudy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysl skoro nie nie bawisz w oc na nf7, tak pisales, i miales jak wiem moze 3 mobo pod soca jak mozesz miec wierygonosc skoro nie masz porownania do innych epox dfi itd rozumiesz chwialisz to co masz ...

btw Twoje opinie tez nie sa stale i do konca przemyslane nie wierzysz .. zapytaj ludzi ktorzy przeczytali twoje posty tak jak mowilem u mnie niektorzy po prostu sie kladli ze smiechu najpierw oc potem downoc itd ;) :mur:

no nie ma le to raczej nie jest problem skoro jakas dobra uzywko spoko kupisz z 150zl jakiegos radka 9100 co jest napwno lepsze od tego na mobo ...

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysl skoro nie nie bawisz w oc na nf7, tak pisales, i miales jak wiem moze 3 mobo pod soca jak mozesz miec wierygonosc  skoro nie masz porownania do innych epox dfi itd  rozumiesz chwialisz to co masz ...

btw Twoje opinie tez nie sa stale i do konca przemyslane nie wierzysz .. zapytaj ludzi ktorzy przeczytali twoje posty tak jak mowilem u mnie niektorzy po prostu sie kladli ze smiechu najpierw oc potem downoc itd ;) :mur:

no nie ma le to raczej nie jest problem skoro jakas dobra uzywko spoko kupisz z 150zl jakiegos radka 9100 co jest napwno lepsze od tego na mobo ...

1237075[/snapback]

A dasz mi te 150zl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak potrzebujesz tanie to np riva ;]

nie ma czegos takiego jak power za najmniejsze pieniadze jest econom ... idt ;)

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108692

pozdro dla Vtq'a :) Twoje zdrowie ...i za topic ;)

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi