axl2000 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=40538161 - czy Wam tez tu cos nie pasuje? :D Czy moze zaryzykowac? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja bym ryzykowal, wyraznie okreslone ze to x800pro, jak cos nie tak to zwrocisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Hmmm.... Troszke to dziwne... ale kusi... pogadaj ze sprzedajacym - moze sie czegos dowiesz wiecej, bo opis aukcji dosc skromny - podobnie jak ilosc zakonczonych aukcji sprzedajacego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zaryzykowac mozesz.. ale tylko z odbiorem osobistym, inaczej bym nie kupil takiej karty od kogos z "0" komentami :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Moje zdanie Nie, Ja jestem za duży tchórz Na Allegro kupuje za nie więcej niż 100 zł Szukał bym cos w miejscu zamieszkania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Bardzo kusi (sam kiedys kupilem R9700 legalnego inaczej za 450zl od znajomego kiedy ten ksoztowal prawie 1200zl) ... ale chyba jednak pojde do sklepu i kupie GF6600GT z gwarą itd. i to sklep pod domem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja bym ryzykowal, wyraznie okreslone ze to x800pro, jak cos nie tak to zwrocisz 1234796[/snapback] ahsahsaahas ta oczywiscie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No jasne ze zwroci, jeszcze dostanie zwrot kosztow za przesylke, i rekompensate pieniezna za stres, i mieszkanie, i 5 zon, i merca, i...:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 i ktos kupił:> ciekawe czy to sie skonczy pozytywem dla obu stron :]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 AZ SOBIE DODAM DO OBSERWOWANYCH I ZOBACZE KOMENTARZE ZA TYDZIEN :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukus Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) HAHAH! Dobrze myslales OSZUST! dobrze ze nie kupiles http://allegro.pl/show_user.php?uid=2905095 ciekawe czy ten co tego radka kupil wplacil juz kase. LOL ten co dal sie nabrac na tego radeona to licytowal jeszcze dysk (ale ktos inny wygral) Edytowane 26 Stycznia 2005 przez kukus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayT Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ciekawe, co z tym Radeonem... ;-) Może jednak tym razem nie oszuka? Może dotychczasowe komentarze to przypadek? :wink: Dziwne, że "oszust" wciąż ma konto aktywne - po dwóch komentarzach w stylu "OSZUST! NIE WPŁACAĆ PIENIĘDZY!!!" ktoś powinien się zainteresowac, co się dzieje i prewencyjnie zablokować konto ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 No i po wszystkiemu... Amator- słabo przygotował się do "wałka"... A wystarczyło się postarać i naciągnąć frajerów na grubą kasę, hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19r20 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 w.k.u.r.w.i.a.j.ą mnie ludzie pokroju tego naciągacza swoja drogą jak się kupuje od kogoś z 0 komentarzy to wszystko się zdarzyć może trzeba być czujnym :) ja czesto kupuje i sprzedaje na Allegro i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukus Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ehh juz ma 4 komentarze negatywne:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 konto zawieszone :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 hehe. ktos musialbyc niezle glupia zeby wyciac takiego wałka. ale ci co wplacili mu kase to juz totalni idioci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 he he to moze ja cos u niego kupie :D he he albo samemu sie tak pobawie bo kaski cos malo ostatnio :D:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 uwazaj bo mozesz sie nabawic policyji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...