Skocz do zawartości
Kaamilos

Kaspersky A Norton

Rekomendowane odpowiedzi

mam nortona antywirusa 2003 i po zainstalowaniu kapserkirgo kompchodzi jakby mial 4mb ramu i na dodatek jak wpisze chocby google to zawiesza IE. czymusze odinstalowac nortona zeby chodzilo dobrze czyli bez zawieszen??

w razie czego moj system win xp sp2

1234845[/snapback]

2 antywirusy ? PO CO ? :mur: :mur: :mur:

odinstaluj nortona zostaw sobie kasperskyego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Kaspersky jak i Norton są pamięciożerne. To po pierwsze.

Po drugie po kiego na raz 2 antywirusy ?

Po trzecie, możesz mieć nawet 6 antywirów zainstalowanych ale tylko jednego z włączonym strażnikiem.

EDIT: Po czwarte -> założyłeś dwa takie same tematy -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=111872

Edytowane przez _FK_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja korzystam z nortona juz dlugi czas i jestem nawet zadowolony, kieds mialem zapędy zeby zainstalowac kasperskiego ale po kilku probach dalem sobie spokoj, jakie rzeczy mi on wyprawial to masakra. Blokowal dostep do internetu, wylaczal internet explorera zapychal system. Do tej pory nie wiem w czym tkwi problem, moze w tym ze mialem wtedy tez zaintalowanego nortona ale wykluczylem go ze staru systemu i niepowonny sie grysc. Ehh jakis dziwny ten kaspersy... moze jeszcze kiedy podejme kolejna probe zeby go zainstalowac, ale to dopiero jak wymienie sprzet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi