Zyzio Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 otóz podczas wyłączania komputera musze przytrzymać przycisk na obudowie gdyż pokazuje mi sie napis: MOŻNA BEZPIECZNIE WYŁĄCZYĆ KOMPUTER nie wiem gdzie to wyłączyć, jest to dość uciążliwe ponieważ kiedy zostawiam komputer na noc np. gdy ściagam coś z internetu i kiedy skoczy ściagać to zamyka mi automatycznie system (DU METER) i kiedyś normalnie wyłaczał bez zadnego problemu - nie było tego komunikatu wiec komputer sam się wyłaczał, a teraz jest ten komunikat i musze trzymać ten chorobny przycisk przez 4 sek, albo wyłaczyc go po prostu z pradu, inaczej dyski chodzą i prąd się nabija. Prosze o pomoc ew, adres email do microsoftu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 POszukaj w panelu sterowania - opcje zasilania - zaawansowane - przyciski zasilania - powinienes miec opcje zamknij system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...