anrok Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witam mam stałe zagadnienie. posiadam 2 PC win98 po jednej karcie w każdym, do tego DSL z funkcją NAT, oraz HUB 8-portowy. internet chodzi ładnie. Pytanie jak skonfigurować sieć lokalną do wymiany plików ( nie posiadam serwera ) . Przegłądałem różne strony na nic podobnego nie trafiłem. Acha ping do 2-go komputera jest, foldery udostępnione. andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booliczek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Instalujesz potrzebne protokoły i ustawiasz jedna maskę podsieci i grupę roboczą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anrok Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 problem w tym, ze nie mogę ustawic grupy roboczej,"sieć nie dostepna" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...