emge Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 konfig pc: soltek 75drv5 KT333 duron 1000@1200 128MB RAM GeForce2 Titanium 32MB DDR Leadtek Maxtor 40GB win xp prof kiedy benchmark dochodzi do testu 14 poprostu wyklada sie - wylacza sie. pc sie nie zawiesza, nie ma problemu w innych grach GTA3, max pine, warcraft 3. a ten 3d mark 2002se no za cholere nie chce sie dokonczyc? probowalem ustawienia biosu, ustawienia sterownikow - i nic. help me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 konfig pc: soltek 75drv5 KT333 duron 1000@1200 128MB RAM GeForce2 Titanium 32MB DDR Leadtek Maxtor 40GB win xp prof kiedy benchmark dochodzi do testu 14 poprostu wyklada sie - wylacza sie. pc sie nie zawiesza, nie ma problemu w innych grach GTA3, max pine, warcraft 3. a ten 3d mark 2002se no za cholere nie chce sie dokonczyc? probowalem ustawienia biosu, ustawienia sterownikow - i nic. help me. A jaką masz wersję 300, czy 330. Ja miałem to samo na wersji 300 i jak instalnąłem 330 to jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Przeinstaluj wszustko co mozna. Dentki, DX, 3dmarka. Jak nie da rady to nowego 3dmarka. Jak nie to po prostu masz niestabilny komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 to jest wersja 2k2se ? albo jeste cowfniety z deka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Po pierwsze to czy tak się dzieje na podkręconym procu czy tez na norm. ustawieniach? Winna może być winda XP. Umnie na 98 chodzi a na XP nie (oczywiście na wyciągniętym procu na maxa). Na default wszystko wporzo, ale... żeby tak było musiałem się namęczyć pół roku. Winna okazała się grafa, i winda XP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 detonatory zainstalowane sa te nowe 40stki. >>oczywiscie chodzi caly czas o 2001se - moja pomylka<< test nie dokancza sie nie zaleznie od tego czy CPU jest podkrecone czy nie. wszystko instalowane jest na swiezutkiej instalacji XP - zadnych smieci. benchmark pochodzi z plyty chip'a - instalowany na innym komputerze nie sprawial zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 karta cie się grzeje , też tak miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 karta cie się grzeje , też tak miałem.odpada. 1st. duzy radiator + wiatrak: wszystkodziala dobrze 2nd. karta nie jest absolutnie podkrecona 3rd. monitor karty nie sygnalizuje jakichkolwiek odchylen od normalnej temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Spróbuj na innym systemie operacyjnym np. Windows 2000 Prof, czy też się wywala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Kilku z was jest naprawdę opóźnionych :evil: Wersję 3DMarka znajdziecie wchodząć na "Help>About 3DMark2001SE" z menu głównego. Jakby ktoś dalej nie znalazł, to pisze to na samej górze obok napisu "Built". Mnie wersja 300 wywalała bez powodu przy jednym z testów, więc wrzuciłem 330 i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...