RadeX Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) kiedys byl taki temat, okropnie sie kopal i potem powstal nawet drugi po przenosinach na IPB widocznie wcielo tamte tematy, nie wiem czemu jeszcze nikt nie zalozyl nowego :] no wiec ja to uczynie... a oto moj spokojniutki i delikatny pulpicik :] (troche nie pasuje do mojej budy ale co mi tam :D ) w samurize na razie nie mialem ochoty robic konfiga PASTEL PULPIT Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Radek_BVB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Wcielo? Co TO w takim razie jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 gdzie indziej nie zagladalem ;] od dawien dawna bylem przyzwyczajony ze tutaj jest modyfikacja desktopu hehe no nic, do kasacji ;] sory za zamieszanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 a oto moj spokojniutki i delikatny pulpicik :] (troche nie pasuje do mojej budy ale co mi tam :D ) w samurize na razie nie mialem ochoty robic konfiga 1235007[/snapback] mi sie podoba, taki spokojny, relaxujący, i bardzo fajny.... mógłbyś mi przesłać tą tapetke na maila?? doctorpulse@poczta.fm byłbym wdzięczny, a tak na marginesie twoja buda też mi sie podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lessay Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 ...stary sie znudzil ;d info : snook93.deviantart.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Stosownego tematu szukaj w 'oprogramowaniu'. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...