ssound Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witam. Planuje zakup cyfrówki, zdecydowałem sie na firme sony, tylko nie wiem który model wybrac V1 czy W1. Wiem że najwiekszą wada V1 to bateria, w W1 tego problemu nie ma, ale czy to aż tak ważne? Najbardziej mi zależy na jakości zdjęć. B) Który wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 do mnie leci w12 z karta 512MB przeczytalem dziesiatki recenzj i zastanawialem sie pomiedzy canonem a95 a sonym sony ma obiektyw casl-zeiss robi fotki w 99% jak ten canon i jest wogole lekki i nowoczesny dsc-w12 bije na glowe rywali pod wzgledem krecenia filmow 640x480 30fps mozna poszalec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No tak ale wszystko co ma W1 (W12) ma V1, ma też o wiele wiecej, min. pełna automatyka, zdjęcia nocne. Ma tylko tą wade z baterią i niewygodnie umiejscowioną lampe. Zastanawiam sie czy warto mimo tych wad go kupic czy lepiej "słabszego" W1 z dwoma bateriami, ktore podobno dobrze trzymają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Osobiscie radze V1- ma wiecej funkcji noktowizror, solidnie wykonany a pozatym laserowy Af co oznacza ze niemal bezbłednie aparat ustawia Ci ostrosc aha i jeszcze ten obiektyw Carl Ziess. Niewiem jak z W12 ale o tym sprzecie mowi sie ze jest tańsza wersja V1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 tylko ja za swojego nowke dsc-w12 dalem 1200zl nie wiem czy bylo sens doplacac do V1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 No to chłopie Cie musze zmartwić bo na allegro V1 kosztuje czasem nawet 1200 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 niestey nie nowy, ja tam nie zaluje rownie dobrze po co v1 jak mozna v3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 No to chłopie Cie musze zmartwić bo na allegro V1 kosztuje czasem nawet 1200 zeta 1236961[/snapback] Niestety nowy <_< 1200-1300 i masz Taka ciekawostka, V1 jak był nowy kosztował 3500, W1 nie widze za wiecej niż 2 tys wiec to też o czym świadczy :rolleyes: Po "doczytaniu" troche w necie decyduje sie na V1 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) doładnie jak V1 wchodził na rynek to kosztował w Polsce 3500zł (cen w USA nie będę podawał bo szkoda nerów) teraz za 1200zł w Polsce to jest bardzo dobry wybór. Nagrody EISA 2003 i TIPA2003 chyba o czymś świadczą. W1 nie brał bym pod uwagę. Zresztą dawno temu pisałem na tym forum trochę o V1. tylko należy pamiętać ze V1 nie jest już produkowany i jeżeli chcemy kupić nowy to nie ma co za długo czekać Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Marasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...