Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jak dociagnac plik w programie direct connect plus plus jezeli wywalilem go z download queue ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 znajdz plik o tym samym rozmiarze, sprawdz czy nazwy sie zgadzaja, jak nie to zmien i cala filozofia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ja to robie tak:Najlepiej zebyś wiedzial jaki jest koncowy rozmiar tego pliku, potem kopiuje nazwe tego pliku wklejam do pola search on tam znajduje pare moze wiecej plików o tej samej nazwie wybierasz któryś i resume i konec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 znajdz plik o tym samym rozmiarze, sprawdz czy nazwy sie zgadzaja, jak nie to zmien i cala filozofia Jak sprawdzisz rozmiar jezeli juz tego pliku wcale nie mam w pamieci dc++. Pisalem, ze nie ma go juz w download queue. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 MUSISZ znać jego rozmiar (wiadomo, nie bedziesz przecież resumował filmu o inny rozmiarze 8O ) i gdy znajdziesz w search plik odpowiadający rozmiarowi temu, ktory chcesz zassać do konca, klikasz na niego PRAWYM klawiszem myszy i wybierasz download to (np. zaznaczasz plik c:jakisfilm.avi). Jeśli jest to faktycznie ten sam plik, to dcpp zacznie go ściągać, jeżeli nie to wywali ci błąd w opisie pliku (w queque), ze ma nieprawidłowy rozmiar. Uff.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 MUSISZ znać jego rozmiar (wiadomo, nie bedziesz przecież resumował filmu o inny rozmiarze 8O ) i gdy znajdziesz w search plik odpowiadający rozmiarowi temu, ktory chcesz zassać do konca, klikasz na niego PRAWYM klawiszem myszy i wybierasz download to (np. zaznaczasz plik c:jakisfilm.avi). Jeśli jest to faktycznie ten sam plik, to dcpp zacznie go ściągać, jeżeli nie to wywali ci błąd w opisie pliku (w queque), ze ma nieprawidłowy rozmiar. Uff.. :D Yeah, thx man :) Najlepsze jest to, ze tak zawsze robilem :P Nie uzywalem programu pare dni i juz wylecialo z glowy. Len ze mnie, smierdzacy len - moglem pomyslec. Jeszcze raz dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ok, mam nowy problem. Rowniez chodzi o dociaganie plikow :) Teraz gdy chce dociagnac jakis plik to zaczyna go sciagac i po 2 sekundach przestaje. Laczy sie szybko z nowym userem i znow po 2 sekundach rozlacza i tak chyba z kazdym z kim moge sie polaczyc. Co to moze byc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Jak dociagnac plik w programie direct connect plus plus jezeli wywalilem go z download queue ? jeżeli nie masz go w pliku queue to juz po zamiatane :wink: nie ma możliwości dociągnięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ok, mam nowy problem. Rowniez chodzi o dociaganie plikow :) Teraz gdy chce dociagnac jakis plik to zaczyna go sciagac i po 2 sekundach przestaje. Laczy sie szybko z nowym userem i znow po 2 sekundach rozlacza i tak chyba z kazdym z kim moge sie polaczyc. Co to moze byc ??? przeskanuj dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Jak dociagnac plik w programie direct connect plus plus jezeli wywalilem go z download queue ? jeżeli nie masz go w pliku queue to juz po zamiatane :wink: nie ma możliwości dociągnięcia Akurat to jest nie prawda. W poprzednim poscie napisalem juz, ze mi sie udalo ale teraz mam nowy problem. Zreszta juz go nie mam bo z nerwowo wyj...... pliki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...