Skocz do zawartości
Kaeres

DC++ i dociaganie plikow (???)

Rekomendowane odpowiedzi

znajdz plik o tym samym rozmiarze, sprawdz czy nazwy sie zgadzaja, jak nie to zmien i cala filozofia

Jak sprawdzisz rozmiar jezeli juz tego pliku wcale nie mam w pamieci dc++. Pisalem, ze nie ma go juz w download queue.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MUSISZ znać jego rozmiar (wiadomo, nie bedziesz przecież resumował filmu o inny rozmiarze 8O ) i gdy znajdziesz w search plik odpowiadający rozmiarowi temu, ktory chcesz zassać do konca, klikasz na niego PRAWYM klawiszem myszy i wybierasz download to (np. zaznaczasz plik c:jakisfilm.avi). Jeśli jest to faktycznie ten sam plik, to dcpp zacznie go ściągać, jeżeli nie to wywali ci błąd w opisie pliku (w queque), ze ma nieprawidłowy rozmiar. Uff.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MUSISZ znać jego rozmiar (wiadomo, nie bedziesz przecież resumował filmu o inny rozmiarze  8O  ) i gdy znajdziesz w search plik odpowiadający rozmiarowi temu, ktory chcesz zassać do konca, klikasz na niego PRAWYM klawiszem myszy i wybierasz download to (np. zaznaczasz plik c:jakisfilm.avi). Jeśli jest to faktycznie ten sam plik, to dcpp zacznie go ściągać, jeżeli nie to wywali ci błąd w opisie pliku (w queque), ze ma nieprawidłowy rozmiar. Uff..  :D

Yeah, thx man :)

Najlepsze jest to, ze tak zawsze robilem :P

Nie uzywalem programu pare dni i juz wylecialo z glowy. Len ze mnie, smierdzacy len - moglem pomyslec. Jeszcze raz dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, mam nowy problem. Rowniez chodzi o dociaganie plikow :)

Teraz gdy chce dociagnac jakis plik to zaczyna go sciagac i po 2 sekundach przestaje. Laczy sie szybko z nowym userem i znow po 2 sekundach rozlacza i tak chyba z kazdym z kim moge sie polaczyc. Co to moze byc ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, mam nowy problem. Rowniez chodzi o dociaganie plikow :)

Teraz gdy chce dociagnac jakis plik to zaczyna go sciagac i po 2 sekundach przestaje. Laczy sie szybko z nowym userem i znow po 2 sekundach rozlacza i tak chyba z kazdym z kim moge sie polaczyc. Co to moze byc ???

przeskanuj dysk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dociagnac plik w programie direct connect plus plus jezeli wywalilem go z download queue ?

jeżeli nie masz go w pliku queue to juz po zamiatane :wink: nie ma możliwości dociągnięcia

Akurat to jest nie prawda. W poprzednim poscie napisalem juz, ze mi sie udalo ale teraz mam nowy problem. Zreszta juz go nie mam bo z nerwowo wyj...... pliki :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi