Grzesieq Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Zainstalowałem Firefoxa i jestem pod wrażeniem szybkości tej przeglądarki. Jednak nie wyswietla mi wszystkiego poprawnie. Dla przykładu można porównac www.zapalki.up.pl na Firefoxie i na IE. Z tego co słyszałem, to obsługę CSS Firefox ma nawet lepszą, tylko, że jest chyba mniej tolerancyjny na błędy. Czy jest jakaś wtyczka umożliwiająca Firefox'owi poprawne wyswietlanie stron WWW? Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Grzesieq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Dobrze słyszałeś - Firefox z CSS nie ma żadnych problemów. To właśnie IE nie obsługuje w 100% nawet css1 (AFAIR rok 1998 !). Trafiłem kiedyś na fajną stronę demonstrującą "umiejętność" korzystania z css 1 przez IE. W normalnych przeglądarkach strona wyglądała ok, ale w IE była masakra. "Grzesieq" napisał(a): Czy jest jakaś wtyczka umożliwiająca Firefox'owi poprawne wyswietlanie stron WWW?Jest - dobry webmaster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesieq Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Czyli taki kod CSS jest zły? a:link { font-size: "13"; color: #00238A; text-decoration: none; font-family: Arial Black }a:visited { font-size: "13"; color: #00238A; text-decoration: none; font-family: Arial Black }a:active { font-size: "13"; color: #00238A; text-decoration: none; font-family: Arial Black }a:hover { font-size: "13"; color: #00238A; text-decoration: none; font-family: Arial Black }BODY {scrollbar-face-color: #000E4F;scrollbar-highlight-color: #ffffff;scrollbar-3dlight-color: #000E4F;scrollbar-darkshadow-color: #000E4F;scrollbar-shadow-color: #ffffff;;scrollbar-arrow-color: #ffffff;scrollbar-track-color: #000E4F;background:url("images/background.gif"); background-repeat:repeat-x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 http://jigsaw.w3.org/css-validator/validat...&usermedium=all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesieq Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 dzieki, to mi się przyda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...