Ja ( rek ) Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witam Idzie zainstalowac nowego twadego bez stacji dyskietek ?? mam NF7-S i kupilem Samsunga na SATA i w biosie go nie widzi :( a nie mam stacji dyskietek co by go zainstalowac ;/ Szukalem na roznych forach ale nigdzie nie znalazlem podobnego problemu :/ daodam ze jak wyciagne stary dysk to i zapodaje instalacje z cd to jest komunikat ze ni ma dysku twardego. I jeszcze jedno czy w biosie wystarczy miec wlaczone controller Sata czy jeszcze pod spodem ta opcje SATA RAID cos tam ?? bo dobiero jak mam te 2 opcje enabled to mi pokazuje przed komunikatem ze nie ma dysku systemowego ze wykrylo samsunga... a jak jest tylko sata conntroller enabled to tego nie ma ;/ Jest na jakiejs www krok po kroku jak zainstalowac nowego hdd na sata ? ( bez fdd ) pozdro 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja ( rek ) Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ok zalatwilem sobie stacje dyskietek. i nawtm mam dyskietkie ale od IC7 i tam na tej dyskietce sa 3 ronze sterowniki - do intela jakies 3 inne do via jakies i jakies inne - moge jakies z tych zainstalowac ?? jesli tak to jakie ?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 maja byc sterowniki od SIL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 na płycie ze sterami od abita w lokalizacji x:\Drivers\SATA wrzucasz zawartość tego folderu na dyskietkę i podczas odpalania wina z płyty musisz nacisnąć F6 i po chwili instalator wyszuka stery na dyskietce i wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Albo za pomocą programu nLite tworzysz sobie instalke windy z dodanymi sterownikami i wywalonymi śmieciami jak outlook :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopi Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Na przyszlosc mozesz sobie zrobic bootowalna cd z win xp i sterami do raida http://www.forum.explode.pl/viewtopic.php?t=155 ja kozystalem z opisu z tamtad bo plytka z n-lite cos mi nie chciala dzialac (znaczy sie instalator nie widzial dysku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gura Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Na przyszlosc mozesz sobie zrobic bootowalna cd z win xp i sterami do raida http://www.forum.explode.pl/viewtopic.php?t=155 ja kozystalem z opisu z tamtad bo plytka z n-lite cos mi nie chciala dzialac (znaczy sie instalator nie widzial dysku) lopi czy moglbys mi zapodac jeszcze raz tresc linka ktorego wkleiles, bo niestety tamten temat z linka juz nie istnieje ...... wlasnie skladam kompa, kupuje czesci i nie bede mial dostepu do netu, jestem w anglii a caly sprzecior czekac bedzie na mnie w polsce - juz za 3 tygodnie bede go mial i lece spowrotem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Na PurePC jest art o tym http://www.purepc.pl/node/881 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...