Skocz do zawartości
Bocian

Co sadzicie o pamieciach WILKa?

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam mieszane uczucia co do wilkow - SDR-y chodzily mi lepiej niz kingstony. Za to jak kupilem DDR-y to powyzej 100 nie chcialy chodzic bez pozdwyzszonego napiecia (jak spojrzalem na kostki, to wyszlo mi ze to pamieci 100, oznaczone dla niepoznaki jako 133).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi polecil te pamieci TaziOr wiec ide do sklepu i widze pamieci wilkelectronics na kosciach tych samych na ktorych 2 dni wczesniej kupilem pamieci SDR 2x256 MB ktore to nie poszly nawet na 133MHz - LOL, dopiero po podniesienu napiecia na 3.6V i obnizeniu CL2 na CL3 ruszyly ale system sie wysypywal i to tak samo na windowsie jak i na linuxie. tak wiec licza sie nadruki na kosciach a nie firma lutujaca to wszystko.

p.s. moze ktos ma do odsprzedania dwie kosci 256 lub 1 kosc 512 SDR ktore pojda 133MHz CL2 wzwyz ???? bo co do rodzimych sklepow to sie zalamalem ://///

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar sprawic sobie pamiatki Wilk 512 mb (333). Co sadzicie o pamieciach tej firmy?

Nie ma czegos takiego. Jak juz ktos wspomnial Wilk Elektronik jest najwiekszym na kraj IMPORTEREM pamieci. A pamieci trafiaja sie rozne. Czasami mozna trafic na kaszan (najczesciej bo wiadomo ze tanszy ;)) ale czasami trafia sie perelki. Ale na cuda to ja bym nie liczyl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...