karwinkaa Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Kto z was ma Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 4x? Jakie wrażenia? Jesteście zadowoleni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Mam ... wrażenia całkiem niezłe ale mój szef 360 nie daje rady .... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSantas Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 zlozylem nowego kompa na tej plycie , dalem za nia 390 zl i jestem bardzo zadowolony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 testowałem dłuższą chwile - jak na tą cene i przy braku innych płyt nf4 chodzi przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...