gralmi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 witam Chcialbym przeinstalowac system bo jest strasznie zasmiecony i wszystko wolno dziala, a do tej pory nie mialem doczynienia z laptopami i nie wiem gdzie mam szukac sterownikow do niego? Moze ktos ma taki laptop i wie skad sciagnac sterowniki i ktory sytem dobrze sie sparwuje na tym sprzecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 witam Chcialbym przeinstalowac system bo jest strasznie zasmiecony i wszystko wolno dziala, a do tej pory nie mialem doczynienia z laptopami i nie wiem gdzie mam szukac sterownikow do niego? Moze ktos ma taki laptop i wie skad sciagnac sterowniki i ktory sytem dobrze sie sparwuje na tym sprzecie? 1235184[/snapback] ja zawsze wszystkie drivery do HP (a miałem kilka HP Xe3) zaciągałem ze źródła - czyli www.hp.com ---> driver download czy coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja zawsze wszystkie drivery do HP (a miałem kilka HP Xe3) zaciągałem ze źródła - czyli www.hp.com ---> driver download czy coś takiego 1235211[/snapback] dziekuje znalazlem tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...