viking34 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witam! przeczytałem na forum (i szukałem) informacji na temat aparatu cyfrowego Canon A75 - ale jedna sprawa jeszcze,dlaczego po przyłaczeniu wymienionego juz Canona do kompa,nie "widać" go w Windows Commanderze jako dodatkowego dysku, a np - Sony P51 i inne już tak ?Czy ktos ma może jakieś sterowniki które rozwiązują ten problem - bo "wchodzenie" do aparatu poprzez "Mój Komputer" jest troche denerwujące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 musisz zaopatrzyc sie w plugin do total commandera zeby ten program mogl rozpoznawac aparat jako dysk wymienny... http://sagunov.narod.ru/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam! przeczytałem na forum (i szukałem) informacji na temat aparatu cyfrowego Canon A75 - ale jedna sprawa jeszcze,dlaczego po przyłaczeniu wymienionego juz Canona do kompa,nie "widać" go w Windows Commanderze jako dodatkowego dysku, a np - Sony P51 i inne już tak ?Czy ktos ma może jakieś sterowniki które rozwiązują ten problem - bo "wchodzenie" do aparatu poprzez "Mój Komputer" jest troche denerwujące... 1235207[/snapback] ja mam taki aparacik i naprawde jest spoko A test zajdziesz tutaj: www.dcresource.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 musisz zaopatrzyc sie w plugin do total commandera zeby ten program mogl rozpoznawac aparat jako dysk wymienny... 1236527[/snapback] zaopatrzyłem sie ! dzieki ! ale teraz jak "zapluginować" je w total comanderze ? sprawdzalem - nie ma opcji jak np w Wnampie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wtyczke dodajesz do: ustawienia glowne -> operacjia -> SP-wtyczki (wtyczke najlepiej zebys rozpakowal do katalogu total commandera) Zeby skozystac z wtyczki, wchodzisz do otoczenia sieciowego, a nastepnie klikasz dwukrotnie na wtyczke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wtyczke dodajesz do: ustawienia glowne -> operacjia -> SP-wtyczki (wtyczke najlepiej zebys rozpakowal do katalogu total commandera) Zeby skozystac z wtyczki, wchodzisz do otoczenia sieciowego, a nastepnie klikasz dwukrotnie na wtyczke. 1238264[/snapback] :-P fantastycznie,DZIAŁA !!!!- dzięki RoKFor :D jestem zobowiązany.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...