Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! przeczytałem na forum (i szukałem) informacji na temat aparatu cyfrowego Canon A75 - ale jedna sprawa jeszcze,dlaczego po przyłaczeniu wymienionego juz Canona do kompa,nie "widać" go w Windows Commanderze jako dodatkowego dysku, a np - Sony P51 i inne już tak ?Czy ktos ma może jakieś sterowniki które rozwiązują ten problem - bo "wchodzenie" do aparatu poprzez "Mój Komputer" jest troche denerwujące...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! przeczytałem na forum (i szukałem) informacji na temat aparatu cyfrowego Canon A75 - ale jedna sprawa jeszcze,dlaczego po przyłaczeniu wymienionego juz Canona do kompa,nie "widać" go w Windows Commanderze jako dodatkowego dysku, a np - Sony P51 i inne już tak ?Czy ktos ma może jakieś sterowniki które rozwiązują ten problem - bo "wchodzenie" do aparatu poprzez "Mój Komputer" jest troche denerwujące...

1235207[/snapback]

ja mam taki aparacik i naprawde jest spoko

A test zajdziesz tutaj:

www.dcresource.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz zaopatrzyc sie w plugin do total commandera zeby ten program mogl rozpoznawac aparat jako dysk wymienny...

1236527[/snapback]

zaopatrzyłem sie ! dzieki ! ale teraz jak "zapluginować" je w total comanderze ? sprawdzalem - nie ma opcji jak np w Wnampie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtyczke dodajesz do: ustawienia glowne -> operacjia -> SP-wtyczki (wtyczke najlepiej zebys rozpakowal do katalogu total commandera)

Zeby skozystac z wtyczki, wchodzisz do otoczenia sieciowego, a nastepnie klikasz dwukrotnie na wtyczke.

1238264[/snapback]

:-P fantastycznie,DZIAŁA !!!!- dzięki RoKFor :D jestem zobowiązany....

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi