Zeniu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) przypadkiem otwieranie katalogow powiazalem sobie z programem XMMS i teraz nie wiem co zrobic zeby znowu bylo normalnie :blink: pomozcie bo ja jestem zielony w linuxach :( moze powiazac to z tym progzem co otwieral standardowo foldery/katalogi ? ino jak sie zwie ? :mur: Edytowane 27 Stycznia 2005 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie wiem czy pójdzie bo SuSE właśnie sobie ściągam :D. Weź wpisz w terminalu Konqueror i powinien Ci się uruchomić Konqueror. Wpisz pasku adresu /home/twojlogin i odtworzy ci się katalog domowy. P.S. Ile płyt zajmuje SuSE 9.1 bo zamierzam sobie ściągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 dobra problem rozwiazany, dzieki za zainteresowanie 9.1 Personal to co ja mam zajmowal mi 1 plytke i uwaga instalowal sie 40minut ! 80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...