Bierny Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Mam taki sprzęt: procek Athlon 850, 256 RAM, płyta Abit KT7+RAID, GF2 MX 400 64 MB RAM. Proszę powiedzcie jak mam to podkręcić żeby nie przedobrzyć. Do GF mam program (WinFox) ale nie wiem na ile mogę ciągnąć zegar i pamięci. Pomysł z podkręcaniem wziął się stąd, że od jakiegoś czasu żabią mi gry, np w quake3 było 130 fps, a teraz jest 50 :( GIANTS citizen bkabuto też niebardzo chodzi. POMOCY ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Skoro kiedys miales wiecej klatek na tym samych sprzecie to zapewne wina sterownikow ...Sprobuj zainstalowac nowe detonatory ...Powinno pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Mam taki sprzęt: procek Athlon 850, 256 RAM, płyta Abit KT7+RAID, ... ble, ble, ble ...było 130 fps, a teraz jest 50 GIANTS citizen bkabuto też niebardzo chodzi. POMOCY ;D Ja bym obstawiał na reinstalke systemu. Niemożliwym jest, żeby ten sam sprzęt na tym samym OS -sie i ztymi samymi sterkami raz miał 130 a raz 50. Granica błędu może być ok. 5fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Oczywiscie tak jest najlatwiej ...ale trzeba wszystko po kolei wyeliminowac przed reinstalem systemu .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Moze włączył Ci się Anty-aliasing. Ja to kiedyś włączyłem i też strasznie spadła mi wydajność... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 wydajnosc nie spada sama z siebie !!!!!!!!!!Pierwsza rzeczto detonatory...zainstaluj nowe ale nie beta !!!!!I tam popatrz sobie na AAi Vsync(obydwie rzeczy zalecam wylaczyc gdyz obciazaja sprzet)a jak to nie podziala to tak jak napisal hotkey reinstalka:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 wydajnosc nie spada sama z siebie !!!!!!!!!!Pierwsza rzeczto detonatory...zainstaluj nowe ale nie beta !!!!!I tam popatrz sobie na AAi Vsync(obydwie rzeczy zalecam wylaczyc gdyz obciazaja sprzet)a jak to nie podziala to tak jak napisal hotkey reinstalka:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierny Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Co do detonatorów to już próbowałem i nic, więc pozostaje tylko reinstal (a chciałem tego uniknąć ;) Dzięki za pomoc Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...