Gość bachus81 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Chcę kupić LCD 17. Zastanawiam się nad 3 modelami. Mianowicie: 1, Monitor ciekłokrystaliczny 17" 170S5FS/00 Zalety: - cena (w promocji) - 16 ms czas reakcji - firma - ładnie wygląda (czarno srebrny) - dobre kąty -dobre opinie wady: - brak dvi (cyfrowego łącza) - brak pivota - brak głośników - KONTRAST 450 - JASNOŚĆ 250 2. Belinea 17" 101735B Zalety: - DVI - pivot - głośniki - 13 ms - dobre opinie - kontraST 500 - JASNOŚĆ 300 wady: - wykonanie ciut gorsze od Philipsa - gorsze kąty - 50 zł droższy 3. Belinea 10 17 51 v.B - 17 cali zalety: - TCO 2003 - świetne kąty - bardzo dobry obraz - ogólnie wszystko super z wyjątkiem wady: - CZAS REAKCJI 25 !!! - 100 zł droższy od Philipsa Nie wiem ostateczni, który model wybrać. Lubię grać w strzelanki i niewiem czy czas reakcji 25 ms mi tego nie będzie utrudniał. Co myślicie o tych monitrach?Który mi radzicie kupić?? Edytowane 25 Stycznia 2005 przez bachus81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Polecam opcje 1!!! Mialem innego philips-a a tego co ty chcesz kupic dodalem kumplowi do sprzetu jaki mu składałem i musze powiedziec ze to byl to trafny wybór!!!Co do glosnikow przy monitorze to daj sobie na luz one i tak nie nadaja sie do niczego!!Co do czasu reakcji to osobiscie mam monitor taki jak w opisie z czasem r.25ms i FARCRY smiga bez zarzutów wiec mysle ze niezależnie jaki monitor wybierzesz roznicy w tym parametrze nie zauwazysz!!!A co do DVI jesli masz dobra grafe to na analogu tez bedziesz mial obraz zyleta!!!Pivot-zastanow sie czy wogole bedziesz tego uzywal jesli nie to po co ci to!!!!INajlepiej zrobisz jak kupisz ten ktory najbardziej Ci sie podoba ,w koncu to ty bedziesz na niego patrzyl :wink: Ja wybralbym PHILIPSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 dzięki bardzo za radę jutro zamówie Philipsa srebrno-czarnego. jeszcze raz dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...