DaRo Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Widze ze sie mala galeria zrobila, tez tak bez budy jechalem... ZABLOKOWALI MI KONTO NA LYCOSIE!!! IMO buda w kartonie to najlepszy pomysł. Edytowane 10 Marca 2005 przez DaRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 o jak czysciutko, chyba nie chcesz powiedziec, ze tak masz zawsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 o jak czysciutko, chyba nie chcesz powiedziec, ze tak masz zawsze? 1292589[/snapback] No co ty, po 3-4 dniach masz odkurzanie kompa. To byl okres przejsciowy jak bude ciełem. BTW trzeba zrobic taka galerie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 B) No to i ja: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Hej, a pamiętacie to zdjęcie z lejkiem?? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zapodał do niego link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio311 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A ja to:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...