autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) siemanko potrzebyje jakes gry na neta do ktorej nie potrzeba zadnych cd key'ow itp. tylko freeware, i takiej z niezbyt duzymi wymaganiami. jak ktos moze to niech poratuje i da linka skad mozna zassac. dzieki z góry B) :wink: jeszcze jedno czy zeby w starcrafta grac w necie trzeba miec oryginalnego bo ja mam nie wiem czyoryginalnego:) i nie moge sie polaczyc z netem. co na to zaradzic?? :lol: Edytowane 25 Stycznia 2005 przez autsajder84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja polecam Wolfenstein ET :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 a gdzie mozna zassac??? i czy jak sciagne to bedzie mozna od razu grac czy nie?? mam wolfa ale jakos nie moge sie polaczyc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Tutaj masz: http://www.idg.pl/ftp/gry_1441/Return.To.C...itory.Full.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 dzieki wlasnie zaczałem zasysac:) zobaczymy jak bedzie. znasz jeszcze jakies fajne gry??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Era Of Faith - całkiem fajne rpg na neta - http://faith.91.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Pro Evolution Soccer 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 dzieki za era of faith:) biedron niestety niezbyt lubie takie gry. na playa jeszcze mozna pograc ale na kompa niezbyt. ale dzieki jak jeszcze jakies propozycje beda to zapraszam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 macie moze inne linki do era of faith??? bo niestety nie moge z tej strony sciagnac:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 SIEMANKO MAM JESZCZE PYTANKO: CZY NIE WIECIE GDZIE MOGE DOSTAC ORYGINALNY CD KEY DO CS STEAMA?? ALBO CALE KONTO?? MOZE MA KTOS SWOJE SPRZEDAC TANIO BO MU NIE JEST POTRZEBNE??? U MNIE NIESTETY W SKLEPIE NIE MA :mur: :mur: A NA DODATEK NIE MAM ZBYTNIO DUZO KASY :mur: :mur: MÓGŁBY KTOS PORATOWAC?? :cry: :cry: :cry: :cry: WIECIE JESLI KTOS NIE GRA I MOZE ODSTAPIC TO BEDE WDZIECZNY POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Do jakiego csa? 1.6? Boze 20zl nie masz na cd-key do halfa1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jin: mam te 20zl ale u mnie w miescie nie ma gdzie to kupic. a zamawiac nie wiem zbytnio gdzie:))) zebym mogl to bym kupil:) :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Google Klikasz pierwszy link i juz masz skad kupic. To sa wersje boxowe za 50zl =\ . Przez steama sam klucz do hl1 bedzie tanszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) SIEMANKO MAM JESZCZE PYTANKO: CZY NIE WIECIE GDZIE MOGE DOSTAC ORYGINALNY CD KEY DO CS STEAMA?? ALBO CALE KONTO?? MOZE MA KTOS SWOJE SPRZEDAC TANIO BO MU NIE JEST POTRZEBNE??? U MNIE NIESTETY W SKLEPIE NIE MA :mur: :mur: A NA DODATEK NIE MAM ZBYTNIO DUZO KASY :mur: :mur: MÓGŁBY KTOS PORATOWAC?? :cry: :cry: :cry: :cry: WIECIE JESLI KTOS NIE GRA I MOZE ODSTAPIC TO BEDE WDZIECZNY POZDRAWIAM I wymień klawiature bo wydaje mi się, ze zacina ci się CAPS LOCK, no chyba ze to nie prawda... :lol: A swoja droga to z caaaaaaaaałego serca polecam Enemy Territory, gram od samego poczatku - jest to świetna gra od której nie da sie oderwać Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 enemy terytory jest spoko tylko z zadnym serwerem nie moge sie połączyc :angry: :angry: nie wiem czemu?? mam zainstalowanego patcha i moda i nic nie dziala. co wy na to??? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 wywala przy tym jakiś błąd? jesli tak to jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 wlasnie nie wywala mi zadnego bledu. tylko popierwsze jak wchodze do gry i chce by mi pokazalo dostepne serwery to ni pokazuje zadnego. a jak wpisze ip i port to tez nic. stoi w miejscu :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Firewall ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 raczej na pewno nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Shattered galaxy. Taki MMRTS... kierujesz oddziałem w dużej wojnie, zdobywasz poziomy, uppgrade. Darmowe i b. fajne http://www.shatteredgalaxy.com/ pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Polecam America's Army. http://www.americasarmy.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 america's army??? a jakie to ma wymagania ze tak zapytam??? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 niezbyt duże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Soldat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 quake 3 1.11 :) polecam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 tak ale do quaka trzeba miec cd key a ja niestety nie mam:( choc chetnie bym porezał w quaka :-P :-P czesto gramy w to na LAN:) jak znacie jeszcze jakies fajne gry to polecam sie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 powtarzam.. quake3 WERSJA 1.11 (podstawowa), nie wymaga cdkey'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 america's army??? a jakie to ma wymagania ze tak zapytam??? :D :D :D 1238289[/snapback] Ver. 2.0 What are the recommended system requirements for the Windows 2.0 version : 3-D graphics card with 128 MB memory and support for hardware transformation and lighting 2.0 GHz processor or equivalent English version of Windows® 98/ME/2000/XP Operating System 512 MB RAM 1.62GB of uncompressed hard disk space for game files. The minimum system requirements for the Windows 2.0 version 3-D graphics card with 64 MB memory and support for hardware transformation and lighting 1.3 GHz processor or equivalent English version of Windows® 98/ME/2000/XP Operating System 256 MB RAM 1.62GB of uncompressed hard disk space for game files Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 hihi :-P :-P i to maja byc male wymagania??? no chyba nie sadze. ale i tak dzieki i zapraszam do pisania B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Nie wiem czemu ale ja akurat za AA nie przepadam. Wole niesmiertelnego ET :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...