Roberto990 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Jak w temacie w zakładce HOME mam coś takiego: Firmware Version: ETHADSL_USB_080902_REL9J Customer Software Version: 080902_REL9J-OSS1 a w zakładce ADSL takie coś: Showtime Firmware Version: 3.21 i jaka to jest wersja?? ze strony smaxa można sciągnąć taką wersje jak a zakładce ADSL pisze 3.21. czy to jest ostateczna wersja?? na forum asmaxa wywnioskowałem że to niby jest ostateczna wersja 3.21 ale chyba ona jest poprawiana czy dobrze rozumuje?? Router zakupiony we wrześniu albo pażdzierniku 2003, problemy do marca 2004 z winy tepsy ( i router i modem sie rozłączały notorycznie co kilkanaście minunt na jakies kilka godzin czasami ) Potem sie uspokoiło i od marca do teraz praktycznie non stop było "gut" ale sie nie dowiedziałem czy tepsa coś zadziałała( bo ci powiedzą :\ ) A wogóle to mam taki problem że router rozłącza mi sie bardzo często i nie chce połączyć znowu :( ale jak podłącze modem TP to łapie od razu ::( Ktoś może miał coś takiego?? Dodam że router skonfigurowany wg instrukcji i chodził gładko Zdesperowany, na granicy wytrzymałości użytkownik + 2 sąsiadów :mur: Pozdro Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Roberto990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...