Nazgul Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Jestem początkującym użytkownikiem :) i mam problem z FX 5700 :/ a mianowicie kiedy odpalam kompa ekran jest czarny... monitor zaskakuje ale po jakis 20 sekundach ekran robi sie szary i nic... :sad: Karta jest nowa dzisiaj kupiona. Teraz komp chodzi na Radeonie 9200 ;( Moj config Abit NF7-S rev. 2.0 , Athlon XP 2600+ , 512 DDR PC 3200 , zasilka Modecom 300W i nieszczesny FX 5700 , teraz r9200 Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Nazgul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Spróbuj na innym kompie. Jak nie zadziałaa to na serwis. A podłączyłeś zasilanie z molexa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 a) sprawdź czy dobrze siedzie w slocie; B) zaistaluj nowe sterowniki (lub Omegi dla porównania); c) skontaktuj się ze sprzedawcą - mogą być problemy : <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazgul Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Karta siedzi dobrze w slocie dodatkowe zasilanie tez podlaczylem.... Winda wogole sie nie wlacza :/ poprostu kicha :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Karta siedzi dobrze w slocie dodatkowe zasilanie tez podlaczylem.... Winda wogole sie nie wlacza :/ poprostu kicha :/ 1235690[/snapback] a jak z napieciami ??? podaj nam napiecia jakie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jak na mój gust to zasilacz Ci nie wyrabia(czytaj: jest za słaby aby to wszystko uciągnąć) ale gwarancji dać nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Uruchom windę w trybie awaryjnym i Drive Clean'erem odinstaluj stery ATI i dopiero wtedy zainstaluj FX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...