GuC!o^ Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 strona fuj ! i wywal linka z siga jeśli chcesz żyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 A dlaczego strona fuj? W tym momencie mi się podoba. Strona o graffiti w stylu graffiti. Nie pasuje mi czcionka z tytułem strony. Jakaś taka "prosta" :] ... Jedyne do czego mogę się jeszcze przyczepić, to brak target="_blank", w linkach, przez co strony otwierają się w pływającej ramce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mnie się podoba tylko mało tych obrazków :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaamilos Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 marecek bo ja tak chcialem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...