luki2 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 luki2 nie rozumiem kilku żeczy .... Nażekasz na granie na konsolach a wypowiadasz się w tym temacie.. (rozumiem to jako najeżdżanie na ludzi, czystą zabawe) 1668876[/snapback] Wypraszam sobie na nikogo nie najeżdzam i nie mam zamiaru. Jesli chodzi o grafike to wyraznie napisalem, ze porownuje pc-ta z ps2 a nie z x-em... koniec tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Wypraszam sobie na nikogo nie najeżdzam i nie mam zamiaru. Jesli chodzi o grafike to wyraznie napisalem, ze porownuje pc-ta z ps2 a nie z x-em... koniec tematu. 1668889[/snapback] A ja zaś się wypowiadam na temat róznych konsol. Co do gier na PS3, gdzieś, pare (naście??) stron temu w tym temacie chyba boło podane ile i jakie gierki będą w dniu premiery (albo niedługo po). I ta lista jest dość długa, paredziesiąt tytułów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) no i dojdzie do niej jeszcze: Doom 3 Super Edition ;) zobaczymy czy carmack i spółka coś dodadzą nowego :) więcej na http://www.pro-g.co.uk/news/nid/1534/ Edytowane 27 Września 2005 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) no i dojdzie do niej jeszcze: Doom 3 Super Edition ;) zobaczymy czy carmack i spółka coś dodadzą nowego :) 1670756[/snapback] No cóż, pesymistą nie jestem, ale wątpie, żeby Carmack dał coś nowego .... :] Edytowane 27 Września 2005 przez neonone1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Może wrócimy do tematu, bo niezły OT tutaj wyszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Is the PlayStation 3 losing development support? Rumors are flying high, spreading across a network of Japanese, Dutch, and German websites, that developers are wary of creating content for the PlayStation 3. Unfortunately, the article in question is difficult to decipher, but perhaps someone with knowledge of Japanese can give us the clear scoop. There’s also a Dutch article that has a quote in (broken) English: “In the (Japanese) game industry, many people are losing trust in Kutaragi’s non-stop pursue of this evolution, people are leaving PS3 at a rate worse than Nintendo’s GameCube era” (source unknown). Several developers, like John Carmack, have publicly announced a preference for the Xbox 360. But could that number be growing? The recent cancellation of Condemned for the PS3 seems to suggest as much… buhehehhehehhehehh LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Zaczynam się wkurzać :mad: Chociaż (jeśli dobrze zrozumiałem) to niesą oficjalne informacje, to i tak wkurza mnie, że próbują z ps3 zrobić g.ó.w.n.o. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Zaczynam się wkurzać :mad: Chociaż (jeśli dobrze zrozumiałem) to niesą oficjalne informacje, to i tak wkurza mnie, że próbują z ps3 zrobić g.ó.w.n.o. 1676872[/snapback] A to ps3 nie jest g.ó.w.n.e.m?? :D Edytowane 30 Września 2005 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 [quoteZaczynam się wkurzać icon_mad.gif Chociaż (jeśli dobrze zrozumiałem) to niesą oficjalne informacje, to i tak wkurza mnie, że próbują z ps3 zrobić g.ó.w.n.o tak sie sklada ze nikt z ps3 nie chce zrobic kaka tylko sam Kutaragi tworca ps3 poprostu ma debilne podejscie!!!!!, tak samo bylo s ps2!! po co tworzyc jakies procesory ktore sa tak skomplikowane w programowaniu??!!, tyle wczesniej tworzyli a jak wyszedl xbox ktory mial w sobie prosty sprzet dostepny na rynku oprocz moze podrasowanej troche grafiki,to do dzisiaj tworcy przenosza gry na niego z latwoscia tak samo jak programuja nowe,teraz sytuacja sie powtarza bo znowu ps3 wybiega w przyszlosc tak daleko ze nie ma jeszcze mozliwosci jej w miare szybko urzeczywistnic ,co wiaze sie wlasnie z powolnym ale coraz bardziej widocznym negatywnym podejsciem programistow nowych gier, i nie ma sie co dziwic bo oprucz dania nam gracza przyjemnosci z gry, producent ma jeszcze zarobic na produkcie szybko i duzo a nie mozolnie i z trudem zaglebiac sie w meandry architektory nikomu nie potrzebnego procka cell, a xbox360 zyskuje kolejne pole manewru bo ci ktorzy mieli tworzyc dla sony i microsoftu teraz moga wybrac sprzet o podobnych mozliwosciach jak nie takich samych a jednak latwiejszym i szybkim w programowaniu,zaczynam miec chec na kupno duzego guna i pogadac z szefami sony hehe aha sega zrezygnowala z wydania condammen na ps3 z wyzej wymienionych powodow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Juz widze te kilikadziesiat tytulow na stracie ps3 BUHAHA. Jak bedzie z 5-10 tytulow to bedzie bardzo dobrze. Coz nie jestem juz tak naiwny jak pare lat temu kiedy ps2 stala sie moja wlasnoscia. Zaznaczyc chce, ze zadnym fanboyem nie jestem ba! kiedys liczylo sie dla mnie tylko pejstejszyn dwa. Życze dobrze firmie Sony ale czasem to przesadza ze swoimi nowatorskimi pomyslami. Swiat jest chyba na to jeszcze za bardzo do tylu. Inna sprawa, ze to najwieksza firma produkujaca sprzet RTV i napewno najbogatsza(columbia, sony music, i playstation)wiec czego sie dziwic?? Kasy maja jak lodu wiec ekperymentuja. W sumie to dobrze(trza sie rozwijac)ale jednak wiekszosc developerow stawia na sprawdzone konstrukcje w ktorych sa obyci vide ATI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Nieno, Kutaraiego rozumie, na swój sposób. próbuje kolo zrobić coś nowego, by się wpisać w karty historii rozwoju elektroniki. Powiem jedno, nie wierze, że AŻ tak ciężko się programuje cella. Nadal będe obstawał przy swoim, że dlatego trudniej bo inaczej, a to dla tego, że możemy jedynie podpierać się wypowiedziami jakiegoś odsetka osób. Mam wrażenie, że tak się dzieje, bo firmy robiące gry za bardzo się rozrosły i na pierwszym miejscu stawiają zysk (a tylko z powodu walki o klijenta, tak sie starają coś dobrego wypocić), a tworzenie gier dla nich przestało być pasją. Napewno nie we wszystkich przypadkach tak jest i pewnie bardzo przesadzam, ale takie jest moje odczucie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Firmy sie owszem rozrosly ale to wlasnie gwarantuje nam raczej dobra rozrywkie!! np Elektronic Art to wielka firma ktora tworzy gry na wszystkie mozliwe platformy przy czym sa to gry przewaznie udane i dajace duzo zadowolenia,tak wiec taka firma w zamian za nasza przyjemnosc oczekuje szybkiej rekompensaty ,jednak Sony projektujac ps3 zapomnialo o tej zasadzie i wolalo postawic na slogany typu:najlepsza ,najszybsza,najbardziej zaawansowana itp itd czego konsekwencja sa wlasnie zaczynajace sie problemy Sony jesli chodzi o developerow i nawet samych wielbicieli Sony, ktorzy chyba zaczynaja powoli tracic zaufanie do Sony w zwiazku z ostatnimi wypowiedziami znanych i powaznych tworcow gier ,a do stworzenia techdema 4MGS nie potrzeba zadnego cella tylko nawet zwykly porzadny procek i wypasiona karte!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Czym wy sie ludzie przejmujecie?? Jedną głupią grą. Sonyjeszcze nie zaczęło myśleć o reklamie PS3, a jak zaczną to producenci będą wlatywać drzwiami i oknami. Zresztą to tylko 1 głupie info i to w dodatku nieoficjalne, a nawet jeśli oficjalne to o gry ilość gier na PS3 bym sie nie matrwił, bo tak samo było w czasie wyjścia PS2 na rynek, wszyscy mówili że jest tak trudne do zaprogramowania że nie dadzą rady wycisnąć z niej wszystkie możliwość, a jak jest teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Wszystko się dopiero okaże. Firmy sie owszem rozrosly ale to wlasnie gwarantuje nam raczej dobra rozrywkie!! np Elektronic Art to wielka firma ktora tworzy gry na wszystkie mozliwe platformy przy czym sa to gry przewaznie udane i dajace duzo zadowolenia,tak wiec taka firma w zamian za nasza przyjemnosc oczekuje szybkiej rekompensatyTutaj niemogę się z tobą niezgodzić. Ale i tak zastanawia mnie ilu z programistów w EA jest prawdziwymi pasjonatami (nie ujmując firmie, bo faktycznie ich logo oznacza wysoką jakość). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Czym wy sie ludzie przejmujecie?? Jedną głupią grą. Sonyjeszcze nie zaczęło myśleć o reklamie PS3, a jak zaczną to producenci będą wlatywać drzwiami i oknami. Zresztą to tylko 1 głupie info i to w dodatku nieoficjalne, a nawet jeśli oficjalne to o gry ilość gier na PS3 bym sie nie matrwił, bo tak samo było w czasie wyjścia PS2 na rynek, wszyscy mówili że jest tak trudne do zaprogramowania że nie dadzą rady wycisnąć z niej wszystkie możliwość, a jak jest teraz. 1677497[/snapback] PS2 wyszlo 5 lat temu, a dopiero teraz developerzy zaczynaja wykorzystywac pelen potencjal tej konsoli - to chyba o czyms swiadczy? Juz widze te kilikadziesiat tytulow na stracie ps3 BUHAHA. Jak bedzie z 5-10 tytulow to bedzie bardzo dobrze. Coz nie jestem juz tak naiwny jak pare lat temu kiedy ps2 stala sie moja wlasnoscia. Zaznaczyc chce, ze zadnym fanboyem nie jestem ba! kiedys liczylo sie dla mnie tylko pejstejszyn dwa. Życze dobrze firmie Sony ale czasem to przesadza ze swoimi nowatorskimi pomyslami. Swiat jest chyba na to jeszcze za bardzo do tylu. Inna sprawa, ze to najwieksza firma produkujaca sprzet RTV i napewno najbogatsza(columbia, sony music, i playstation)wiec czego sie dziwic?? Kasy maja jak lodu wiec ekperymentuja. W sumie to dobrze(trza sie rozwijac)ale jednak wiekszosc developerow stawia na sprawdzone konstrukcje w ktorych sa obyci vide ATI. Wcale z finansami Sony nie jest tak kolorowo - po pierwsze, przespali wejscie playerow MP3, glownie ipoda, przez co stracili ogromny rynek; po drugie - maja wewnetrzny konflikt interesow miedzy dzialami wlasnie przenosnych playerow i wszelkiej masci nagrywarek, a dzialem fonograficznym i filmowym (prawa autorskie, zabezpieczenia); po trzecie, coraz bardziej traca klientow i wspolpracujace firmy przez to, ze nadal staraja sie na sile forsowac wlasne rozwiazania, niekompatybilne z produktami innych firm, starajac sie w ten sposob zwiazac klientow ze swoimmi produktami - a ludzie przestali juz to lykac; wreszcie po czwarte, dzial konsol jest glowna czescia firmy ciagnaca jej finanse w gore - a jak widac na powyzszym przykladzie, znow "wizjonerstwo" Sony zaczyna im przeszkadzac. Skonczyly sie juz czasy, kiedy to Sony nadawalo ton na rynku elektronicznej rozrywki - tyle ze samo Sony zdaje sie tego nie widziec... Moze i tworza oni produkty wizjonerskie, ale IMHO kompletnie nieprzemyslane. Skoro zapewniono wsteczna zgodnosc z grami z PSX i PS2, dlaczego nie mozna uzywac starej memorki? Czemu nie ma starych slotow na pady? Dlaczego nie bedzie mozna zrzucic sobie gier na twardy dysk? Pewnie jeszcze pare takich detali by sie znalazlo... Zaraz ktos powie, ze sie czepiam - ale moim zdaniem wlasnie takie detale decyduja o funkcjonalnosci produktu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 PS2 wyszlo 5 lat temu, a dopiero teraz developerzy zaczynaja wykorzystywac pelen potencjal tej konsoli - to chyba o czyms swiadczy? 1678892[/snapback] no raczej developerzy wykorzystali pełen potencjał tej konsolki jakieś 2 lata temu :-| , a nie teraz ale to tylko moje zdanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Moze i tworza oni produkty wizjonerskie, ale IMHO kompletnie nieprzemyslane. Skoro zapewniono wsteczna zgodnosc z grami z PSX i PS2, dlaczego nie mozna uzywac starej memorki? Czemu nie ma starych slotow na pady? Dlaczego nie bedzie mozna zrzucic sobie gier na twardy dysk? Pewnie jeszcze pare takich detali by sie znalazlo...tak, ale to tylko dlatego, że tak naprawdę bardzo niewiele wiemy o ostatecznej wersji PS3. Wszystko się może zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no raczej developerzy wykorzystali pełen potencjał tej konsolki jakieś 2 lata temu :-| , a nie teraz ale to tylko moje zdanie :D 1678968[/snapback] nie 2 tylko rok :D wraz z premiera Burnout'a 3, Criterion Games stworzylo wrecz niesamowita gre ktroa byla i jest najladniejsza gra na PS2 no i mozna do tego jeszcze dodac MGS3 == PS2 wyszlo 5 lat temu, a dopiero teraz developerzy zaczynaja wykorzystywac pelen potencjal tej konsoli - to chyba o czyms swiadczy? Swiadczy to raczej o tym jakim sprzetem jest PS2 [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 czyli potencjał PS3 zostanie wykorzystany za 5 lat hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Bujdy na resorach!! Potencjał ps2 zostalo wykorzystany dopiero rok temu a moze dopiero teraz??BUHAHAHA Prawda jest taka, ze potencjal ps2 juz daaawno sie wyczerpal. Widzial ktos far cry na xbox-a?? Po obejrzeniu screenow nie chcial bym tego zobaczyc na ps2 a gra na pc ukazala sie dobry rok temu(a niby teraz dopiero jest wykorzystywany potencjal) wiec co mi tu gadacie o nie wykorzystanym potencjale ps2? Pocieszacie sie czy co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Przepraszam, ale co ma Xbox do tego? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Przepraszam, ale co ma Xbox do tego? :huh: 1680358[/snapback] To, ze jest mocniejszy a i tak jego potencjal juz dawno wykorzystali wiec o ps2 i jego nibypotencjale wole sie nie wypowiadac. Koniec tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Bujdy na resorach!! Potencjał ps2 zostalo wykorzystany dopiero rok temu a moze dopiero teraz??BUHAHAHA Prawda jest taka, ze potencjal ps2 juz daaawno sie wyczerpal. Widzial ktos far cry na xbox-a?? Po obejrzeniu screenow nie chcial bym tego zobaczyc na ps2 a gra na pc ukazala sie dobry rok temu(a niby teraz dopiero jest wykorzystywany potencjal) wiec co mi tu gadacie o nie wykorzystanym potencjale ps2? Pocieszacie sie czy co?? 1680316[/snapback] Wlasnie co ma tu "X-pudlo" do gadania lecz jezeli tak to prosze. Widziales wnetrznasci "X'a" (najwazniejsze 700mhz i gf 3 @ ) - pewnie tak, to teraz porowanj PS2 (333mhz i jakas badziewna karta : p ) z X'em (zadne to porowanie) - dlatego Ubi Soft nie zdecydowal sie wydawac Far Cry na PS2 <ściana> ale powstaly na ten sprzet napewno gry porownywalne z FC np: MGS3, nie bawem bedzie Shadow of Colossus ktory juz teraz uzyskuje swietne oceny i ze screenow widac ze bedzie hicior dlategp sie pocieszam ze takie PS2 przewyzsza XBOX'a o krok. P.S. Wiekie sorry za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 to ja tez OT.... czekam na doskonale GRY na PS3 nie na specyfikacje...... kupie ta konsole jak bedzie gra ktora chce miec, Do tej pory tak bylo. PSX - Granturismio, DC - Metropolii steet racer i dalej xbox - 1,2 project ghotam. ma tez ps2... jak sony zrobi nowa wersje to tez kupie ich konsole dla jednej gry - GT5. Ja jestem z tych do ma w [gluteus maximus] specifikacje konsol - dla mnie licza sie gry na ktore mam wydac pieniadze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 To, ze jest mocniejszy a i tak jego potencjal juz dawno wykorzystali wiec o ps2 i jego nibypotencjale wole sie nie wypowiadac. Koniec tematu.rofl :D jesteś niezly, jak oczekujesz od sprzętu, który powstał w czasach, kiedy nawet nie słyszano o shaderach(gdy Ps2 ujrzało światło dzienne, to nV wydała GF1), żeby FarCry wyglądał na nim jak z obrazka. Powiem więcej, jak na swoją architekturę, to PS2 ma genialną grafikę! Poza tym, sto razy bardziej rajcuje mnie mario na NES, niż "poważne" latanie z karabinem po "pięknych" loakcjach. IMO nie o to chodzi. dla mnie licza sie gry na ktore mam wydac pieniadze.i słusznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Wlasnie co ma tu "X-pudlo" do gadania lecz jezeli tak to prosze. Widziales wnetrznasci "X'a" (najwazniejsze 700mhz i gf 3 @ ) - pewnie tak, to teraz porowanj PS2 (333mhz i jakas badziewna karta : p ) z X'em (zadne to porowanie) - dlatego Ubi Soft nie zdecydowal sie wydawac Far Cry na PS2 <ściana> ale powstaly na ten sprzet napewno gry porownywalne z FC np: MGS3, nie bawem bedzie Shadow of Colossus ktory juz teraz uzyskuje swietne oceny i ze screenow widac ze bedzie hicior dlategp sie pocieszam ze takie PS2 przewyzsza XBOX'a o krok. P.S. Wiekie sorry za OT tak wielkieg glupoty to chyba nie przeczytalem od wiekow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! facet jesli ty chociaz raz widziales farcraya na xboxa to jak mozesz porownywac jakakolwiek gre z ps2!!! sami pctowcy ujrzywszy nowa konsolowa wersje az sie wkurzyli bo liczyli ze ci dostana lipe a dostali najbardziej wypasiony produkt i do tego jescze ulepszony w stosunku do oryginalu, powiem ci ze skonczylem wersje pc na dobrej karcie i to co pokazal xbox nigdy nie bedzie wstanie pokazac ps2!!!!, nie ma nawet takiej gry do ktorej mozna by ja porownac a te ktore zapodales to poprostu zenada,bo jak mozna porownywac takie efekty i doznania wizualne jakie daje xboxowy farcry do tych dobrych ale zupelnie innych gier,nie jestem fanem ani Sony ani Xboxa czy nintendo bo poprostu mam te wszystkie konsole i wszystkie sluza mi dobrze ,dzieki temu mam duze porownanie wiec jesli widze taka glupote jaka napisales to poprostu nalezy ja skomentowac. Problem z fanboyami polega na tym ze maja klapki na oczach i zawsze maja i szukaja jakiegos wytlumaczenia byle by tylko mieli racje nawet jak to co pisza jest beznadziejne!! az zal bierze bo choc kazdy ma prawo do wypowiedzi to jednak czasem powinno sie pomyslec!!! czego niektorym goraco zycze ps. porowanj PS2 (333mhz i jakas badziewna karta : p ) ta "badziewna" karta o ktorej piszesz to wlasnie wyspecjalizowane gpu ps2 ktory mial dac oczoplasy i wodotryski jak zapowiadalo Sony przed wydaniem ps2, teraz Sony mowi to samo o gpu ps3 ;););), czyli ty ktory jestes teraz napalony na ps3 ,napiszesz pewnie za kilka lat :...porownaj ps3 (procek cell i jakas badziewna karta)... . bez komentarza :):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 tak wielkieg glupoty to chyba nie przeczytalem od wiekow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! facet jesli ty chociaz raz widziales farcraya na xboxa to jak mozesz porownywac jakakolwiek gre z ps2!!! sami pctowcy ujrzywszy nowa konsolowa wersje az sie wkurzyli bo liczyli ze ci dostana lipe a dostali najbardziej wypasiony produkt i do tego jescze ulepszony w stosunku do oryginalu, powiem ci ze skonczylem wersje pc na dobrej karcie i to co pokazal xbox nigdy nie bedzie wstanie pokazac ps2!!!!, nie ma nawet takiej gry do ktorej mozna by ja porownac a te ktore zapodales to poprostu zenada,bo jak mozna porownywac takie efekty i doznania wizualne jakie daje xboxowy farcry do tych dobrych ale zupelnie innych gier,nie jestem fanem ani Sony ani Xboxa czy nintendo bo poprostu mam te wszystkie konsole i wszystkie sluza mi dobrze ,dzieki temu mam duze porownanie wiec jesli widze taka glupote jaka napisales to poprostu nalezy ja skomentowac. Problem z fanboyami polega na tym ze maja klapki na oczach i zawsze maja i szukaja jakiegos wytlumaczenia byle by tylko mieli racje nawet jak to co pisza jest beznadziejne!! az zal bierze bo choc kazdy ma prawo do wypowiedzi to jednak czasem powinno sie pomyslec!!! czego niektorym goraco zycze 1683377[/snapback] LooooL chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi - napisalem wyraznie ze z powodu slabej specyfiki sprzetu p.d PS2, Ubi Soft nie wydalo FC na nią, ale tez nie napisalem ze MGS3 oraz SoC moze rywalizowac z FC lecz jest porownywalne z nia, (jest to lekka roznica) Prosze cie Panie. Napewno FC bedzie o kroc lepsze od tych gier ktore "twoim" zdaniem sa zlym przykladem : p ps. ta "badziewna" karta o ktorej piszesz to wlasnie wyspecjalizowane gpu ps2 ktory mial dac oczoplasy i wodotryski jak zapowiadalo Sony przed wydaniem ps2, teraz Sony mowi to samo o gpu ps3 ;););), czyli ty ktory jestes teraz napalony na ps3 ,napiszesz pewnie za kilka lat :...porownaj ps3 (procek cell i jakas badziewna karta)... . bez komentarza :):):):) 1683377[/snapback] Badziewna nie badziewna ale rywalizuje z takim kolosem jak GF3 @ , moze inaczej rywalizowala. ;) & P.S. Twoja skromnosc powla <: EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Ale sie robi OT. Wy sie klocicie a prawda jest taka, ze moc ps2 juz daaawno sie wyczerpala i np. mnie zadna na nia gra napewno juz nie powali ba! nawet choc troche nie zadziwi. Jesli chodzi o GPU ps3 to za 5 lat to bedzie zabytek z muzeum chyba nawet juz za 4 latka bo jak widzice technika idzie do przodu w takim tepie, ze nie sposob za tym wszystkim nadazyc. Oczywisice nie mowie tu o CPU CELL bo to juz inna para kaloszy bo ten napewno za 5 latek bedzie "swierzszy" niz RSX. Oczywiscie jesli rzeczywiscie RSX bedzie "tylko" 2 razy mocniejszy od GF6800Ultra. Moim zdaniem jak juz SONY rzucilo sie na gleboka wode(CELL) powinno tez stworzyc swoj chip graficzny i chyba by na tym lepiej wyszli choc nie koniecznie vide ps2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 gladiac grafika to nie wszystko. co z tego że far cry na xboxa ma super grafe, widac wyraźnie, że moc konsoli poszła za duzo na grafe i na inteligencje przeciwników zabrakło. mnie po tej grze odrzuciło gdy zobaczyłem co wyczyniają przeciwnicy. to woła o pomste do nieba i jest wrecz komiczne :) płynność animacji też pozostawia wiele do życzenia. nie porównujcie Far cry do Metala gearl solid 3. Metal to gra wibitna w moim rankingu i nie tylko jedna z najlepszych jakie gralem. Far cry to gra z lipną fabuła. poprostu zagrasz i zapominasz no chyba tylko ta grafa pozostaje w pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 tylko ze w tym OT chodzilo wlasnie o grafe:),pozatym nie mozna miec wszystkiego,dowodzi to takze tego ze wcale nie trzeba ladowac super hyper gpu do ps3 i utrudniac zycia programistom ktorzy krzywo patrza na takie zabiegi Sony tylko wzorem Xboxa dac gpu rowniez mocny i nowoczesny jednak bardziej przyjazny w programowaniu i przystepniejszej architektorze, my gracze powinnismy miec zapewnione maximum wydajnosci konsoli juz na starcie a nie czekac rok czy wiecej az tworcy gier naucza sie wyciagac wszystkie mozliwosci, to tak jak gdyby sprzedawali nam nie pelny produkt,bo owszem gry sa ale moglyby wygladac lepiej jak to sie pozniej okazuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...