Malsumis Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 No postacie nie powiem Wypasik Ale otoczenie?? Toż tekstury ścian, podłogi, całego świata są biedne, że aż piszczynarzekasz ;) Mają jeszcze bardzo dużo czasu żeby to poprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 narzekasz ;) Mają jeszcze bardzo dużo czasu żeby to poprawić. No nie wiem :) Jeśli wychodzimy z takiego założenia że mają mieć bardzo dużo czasu to MOOOZE się uwiną do czasu premiery PS4 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Problem moze lezec po stronie PS3 (stale 256 MB Video Ram). Moze braknac na lepsze tekstury. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) @Malsumis A widziales nowe stroje HD w PES'ie 6 na PC'ta? ;] Reszta otoczenia sie nie liczy. :lol2: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) ZOMFG@!@@#! ;) Solid Snake w 1080p : 2420766[/snapback] No postacie nie powiem :) Wypasik :) Ale otoczenie?? Toż tekstury ścian, podłogi, całego świata są biedne, że aż piszczy :? Fujjj. Co to PS2 czy co? :? postacie też są jakieś takie kanciaste i nie powalają szczegółowością narzekasz ;) Mają jeszcze bardzo dużo czasu żeby to poprawić.to się okaże po premierze :) pozostaje nam tylko czekąć ps te foty były prezentowane z kilka miechów temu, ale w niższej rozdziałce więc wiele mogło się zmienić :? ps z góry przepraszam za krytykę :lol2: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 dla mnie MGS4 mógłby wygladać jak trzecia część, dla tej gry kupie ps3. Każdy MGS jest wielki, i grafika w tej seri zawsze była najmniej ważna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 dla mnie MGS4 mógłby wygladać jak trzecia część, dla tej gry kupie ps3. Każdy MGS jest wielki, i grafika w tej seri zawsze była najmniej ważna... Ale paradoksalnie zawsze prezentowala najwyzszy poziom(czyt. wyciskala bardzo duzo z platformy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ale paradoksalnie zawsze prezentowala najwyzszy poziom(czyt. wyciskala bardzo duzo z platformy) No nie wiem. Nie do końca się z tobą zgadzam. Moze trzecia część wyciska wszystkie soki z ps2, ale druga część napewno nie. Tak samo MGS na psx wygladał dość przeciętnie ( oceny tej gry w psx extreme za grafike nie były za wysokie) -bardzo słabe textury. Pozostałe rzeczy były genialne, ale napewno nie grafika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Sadzisz, ze GT5, Killzone2/3 czy MGS4 nie skopia zadow dzisiejszym niczym nie wyrozniajacym sie tytulom?? Zrobia to z impetem. wg Ciebie np. taki GoW tez jest niczym nie wyrozniajacym sie tytulem tak? <_< czym niby Killzone bedzie sie wyroznial? jak to bedzie taka gra jak Killzone z PS2 + super grafika, to ja zostaje przy Halo MGS4 - nie wątpie ze bedzie to bardzo dobra gra, ale czym ma sie niby wyrozniac? toz to stary dobry Snake GT5 - zapewne lepsza grafika, autka jadace "jak po sznurku" i brak jakiegokolwiek modelu zniszczeń ;) - iście kopiąca zad mieszanka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) nie wiem czy bylo X360vsPS3 wedlug gamespota ( porownanie pod wzgledem grafiki )nic nowego a jedynie potwierdzenie faktow o tym ze ps3 ma slabsza grafike tak jak slabsza jest seria 7 od radeona 580. Nic co nie dalo by sie przewidziec a o czym mozna bylo czytac na tym forum przed ukazaniem sie ps3. Obawiam sie ze od mocy cella wazniejsze staje sie 48 pixelshader, 10 MB na bezstratne szybkosciowo aa na x-e. O sukcesie konsoli nie decyduja jednak mipsy i flopsy ale gry a x ma ich wiecej. Nie trudno zauwazyc jednak ze ps3 nie jest tym czym spodziewali sie ze bedzie funboye. Wie chyba juz tez i sony ktore podobnie jak ms gdy widzial ze przegra z ps2 od razu zabral sie za nstepce x-a sony duzo mowi juz o ps4. Wlasciwie to jedyny ratunek. Ja nie wierze juz w sukces ps3 na miare sukcesu ps2 i ps1. pzdr Edytowane 10 Grudnia 2006 przez seraf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) sony duzo mowi juz o ps4 nic nowego :) jak wychodziło ps2 to już mówili o ps3. Przecież jeszcze nie dawno sony twierdzilo, że długość zycia ps3 to około 8-10 lat :) Ja dalej twierdze, że sony wygra tą całą konsolową wojne. czym niby Killzone bedzie sie wyroznial? jak to bedzie taka gra jak Killzone z PS2 + super grafika, to ja zostaje przy Halo MGS4 - nie wątpie ze bedzie to bardzo dobra gra, ale czym ma sie niby wyrozniac? toz to stary dobry Snake GT5 - zapewne lepsza grafika, autka jadace "jak po sznurku" i brak jakiegokolwiek modelu zniszczeń icon_wink2.gif - iście kopiąca zad mieszanka idąc dalej twoim głupim tokiem rozumowania, to następna część halo bedzie tylko podrasowaną dwójką, forza motorsport 2 to prawie to samo co jedynka tylko lepsza grafika i jedna nowa trasa :) wogóle czy mogą nas gry jeszcze zaskoczyć? przecież wszystkie opierają się na tych samych schematach. Może życie też zaczyna być nudne, bo przecież każdy dzien jest do siebie podobny :lol: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez rockers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SkyFox Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Sadzisz, ze GT5, Killzone2/3 czy MGS4 nie skopia zadow dzisiejszym niczym nie wyrozniajacym sie tytulom?? Zrobia to z impetem. czasem mam wrazenie ze nie rozumiesz co sie do ciebie pisze :lol2: zastanow sie, jesli dzisiaj jakas gra wychodzi i jest przebojem np.na x360 czy PC ,to jesli rok pozniej wyjdzie gra na ps3 ktora twoim zdaniam skopie im tylki z tym ze rok pozniej,to kogo bedzie to obchodzilo??? bedziesz zwyciesko porownywal nowa gre ps3 do jakies gry sprzed roku na x360?? :blink: smiechu warte :lol2: :lol2: ps."niewyrozniajacym sie tytulom"?-ukreciles wlasnie bata na siebie :) ,no bo jesli takie killery sony ktore podales maja skopac tylki niewyrozniajacym sie tytulom z x360 to faktycznie nie wysoko mierzy sony buhahahah :) Rockers z tego co ostatnio czytalem to ps3 ma starczyc na 3-4 lata bo sony juz mysli o ps4 ,zreszta Bill rowniez mysli o nowym X tak wiec gadanie sony o zywotnosci ps3 to zwykla marketnigowa bzdura ktora ma utwierdzic posiadaczy ps3 o tym ze zabawy starczy im na dlugie lata :lol2: ps. i co wy wszyscy tak z tym MGS?? , ta seria odrzuca na kilometr-archaiczne sterowanie,slaba grafika-jedynia co ta seria moze zaoferowac to fabule ,jednak dla fabuly wole pograc w inne gry niz chodzenie w kartonie zamiast sukienki ;) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez SkyFox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) "Mysli" ehh... Projekty kolejnej konsoli zaczynaja sie jeszcze przed koncem prac nad pierwsza. Potem konsola wychodzi na rynek i spece zaczynaja myslec co by tu w nastepna odslone wepchnac. Sensor ruchu na pewno znajdzie sie w konsolach nastepnej generacji, tak samo jak jakis konkretny system (skoro nie linux, to pewnie MacOs :) ) na x720 :P PS4 za 3-4 lata jest nierealne. Koniec kropka :) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Deckard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) czasem mam wrazenie ze nie rozumiesz co sie do ciebie pisze :lol2:No wlasnie chyba ty masz powazne z tym problemy. zastanow sie, jesli dzisiaj jakas gra wychodzi i jest przebojem np.na x360 czy PC ,to jesli rok pozniej wyjdzie gra na ps3 ktora twoim zdaniam skopie im tylki z tym ze rok pozniej,to kogo bedzie to obchodzilo???(...)I jak tu z takim gosciem gadac, ktory ma swoj swiat?? Starac sie zrozumiec ten swiat?? Otoz jaki wdzisz to jest temat o ps3 czyli raczej tu dyskutujemy wlasnie o ps3 tak?? We wczesniejszych postach byla mowa o grach resistance czy RR7, wiec to chyba logiczne, ze mialem na mysli te gry. Czy ty potrafisz myslec?? A tym przykladem gier na PC to dales rade, bo juz niecaly rok temu byly dostepne gry(malo bo malo) oferujace grafe next-genowa. ps. i co wy wszyscy tak z tym MGS?? , ta seria odrzuca na kilometr-archaiczne sterowanie,slaba grafika-jedynia co ta seria moze zaoferowac to fabule ,jednak dla fabuly wole pograc w inne gry niz chodzenie w kartonie zamiast sukienki ;)No przeciez o GOW'ie nie bedziemy gadac gry, ktora caloksztaletem ma sie daleko do MGS'a. Mniej lub bardziej zwykla strzelanka z bardzo dobra oprawa(oczywiscie to wazny aspekt), ktora po jednym przejsciu wyladuje na polce...taka prawda. A co do grafy to sorry, ale jesli jest slaba(mgs4) to do jakiej gry do odnosisz?? :lol: Podsumowujac widze, ze twoje posty procz kilkudziesieciu usmieszkow nie wnosza nic, bo chcesz sie stac zauwazonym przez co interpretujesz posty inne od" kocham X0 i Billa" jako swego rodzaju atak. Odpowiadasz praktycznie na wlasne posty, ktory przypisujesz innym, ale nie rob tego, bo to nie zdrowe. wg Ciebie np. taki GoW tez jest niczym nie wyrozniajacym sie tytulem tak? <_< j.w. czym niby Killzone bedzie sie wyroznial? jak to bedzie taka gra jak Killzone z PS2 + super grafika, to ja zostaje przy Halo MGS4 - nie wątpie ze bedzie to bardzo dobra gra, ale czym ma sie niby wyrozniac? toz to stary dobry Snake GT5 - zapewne lepsza grafika, autka jadace "jak po sznurku" i brak jakiegokolwiek modelu zniszczeń ;) - iście kopiąca zad mieszanka No tak, ale to dotyczy kazdej platformy, no chyba, ze ktoras jest tak wyjatkowa?? Edytowane 11 Grudnia 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malsumis Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 ok, był ktoś na Woli dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zdjecia z prezentacji PS3 w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) ps. i co wy wszyscy tak z tym MGS?? , ta seria odrzuca na kilometr-archaiczne sterowanie,slaba grafika-jedynia co ta seria moze zaoferowac to fabule ,jednak dla fabuly wole pograc w inne gry niz chodzenie w kartonie zamiast sukienki icon_wink2.gif archaiczne sterowanie? o czym ty mowisz. Przecież jak ta gra wychodziła na psx to poprostu masakrowała nowatorskim sterowaniem Trzecia część może i miała archaiczne sterowanie, ale jak komuś to przeszkadza może zagrać w MGS 3 Subsistence z całkowicie inną normalną kamerą. Jeżeli ta seria ma jedne z najwyższych ocen w histori gier wideo to coś chyba musi w tym być? Hideo Kojima dzieki tej serii został nazwany geniuszem gier wideo. czwarta część na pewno zarządzi, i chyba mało kto co do tego ma wątpliwości. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez rockers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 No tak, ale to dotyczy kazdej platformy, no chyba, ze ktoras jest tak wyjatkowa??czyli sam przyznajesz ze twoja poprzednia wypowiedz byla pozbawiona sensu? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Prawda jest taka, ze PS3 jest po prostu druga po X0 konsola Next-Gen'owa. Nie wgniata w ziemie jak zapowiadali i IMO nie ma co placic 2x tyle co za produkt MS. W styczniu planuje zakup jakiegos nextgenowca i raczej nie bedzie to produkt Sony. Nie wywale kilku ladnych tysiecy na telewizor Full HD, oraz kolejnych dwoch na konsole. Filmow na Blu-ray, czy HD-DVD jakos nie widze. Jaki jest wiec w tym momencie sens czekac az PS3 potanieje? Moze ta konsola bedzie miala sens za 2 lata... a moze nie... Wiec prosze niech nikt nie wciska tutaj kitow, ze PS3 jest genialna konsola, na ktora warto tyle kapuchy wykladac. Kupia ja raczej tylko entuzjasci produktow i gier laczonych z Sony, oraz siedzacy na kasie fani gadzetow. Wydaje mi sie, ze zarowno PSP jak i PS3 poszlo po prostu w zla strone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) czyli sam przyznajesz ze twoja poprzednia wypowiedz byla pozbawiona sensu? :wink: Napisalem, ze skopiom zady, ale to ma sie nijak do twierdzenia, ze za duzo juz nie zostanie osiagniete w kwestii jakies rewolucyjnosci Killzone2 ot prosty schemat: giwera, widok fpp i jazda, ale to nie znaczy, ze nie moze zmiazdzyc takiego resistance'a-ten sam schemat przeciez Przeciez GOW zadna rewolucja tez nie jest(to wszystko uz bylo w takiej czy innej formie), ale jednak gierka wg opnii rzadzi tak?? Edytowane 10 Grudnia 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Napisalem, ze skopiom zady, ale to ma sie nijak do twierdzenia, ze za duzo juz nie zostanie osiagniete w kwestii jakies rewolucyjnoscinapisales "skopią zady dzisiejszym niczym nie wyrozniajacym sie tytulom?" - z tej wypowiedzi wnioskuje ze te gry będą jakieś rewolucyjne, wyrozniajace się... no ale skoro tak twierdzisz to gt5/mgs4/kz2/3 tez nie beda sie niczym wyrozniac, wiec jak maja "skopać zady" ? nie pojmuje tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) napisales "skopią zady dzisiejszym niczym nie wyrozniajacym sie tytulom?" - z tej wypowiedzi wnioskuje ze te gry będą jakieś rewolucyjne, wyrozniajace się...No i tutaj juz sobie sam odpowiedziales na pytanie. Sam przyznajesz, ze ty to tak pojmujesz pewnie dlatego, zeby ciagnac dyskusje i przedstawiac na sile swoje poglady. no ale skoro tak twierdzisz to gt5/mgs4/kz2/3 tez nie beda sie niczym wyrozniac, wiec jak maja "skopać zady" ? nie pojmuje tego...Zaryzykuje, ze graficznie dsisiejszym RR7 czy Resistance no i grywalnosciowo, wiec na sile sie czepiasz. A, ze to nie bedzie rewolucja to nie ma nic wspolnego, wiec sam sie troche zamotales. EOT Jakby co to na PW Edytowane 10 Grudnia 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Prawda jest taka, ze PS3 jest po prostu druga po X0 konsola Next-Gen'owa. Nie wgniata w ziemie jak zapowiadali i IMO nie ma co placic 2x tyle co za produkt MS. W styczniu planuje zakup jakiegos nextgenowca i raczej nie bedzie to produkt Sony. Nie wywale kilku ladnych tysiecy na telewizor Full HD, oraz kolejnych dwoch na konsole. Filmow na Blu-ray, czy HD-DVD jakos nie widze. Jaki jest wiec w tym momencie sens czekac az PS3 potanieje? Moze ta konsola bedzie miala sens za 2 lata... a moze nie... Wiec prosze niech nikt nie wciska tutaj kitow, ze PS3 jest genialna konsola, na ktora warto tyle kapuchy wykladac. Kupia ja raczej tylko entuzjasci produktow i gier laczonych z Sony, oraz siedzacy na kasie fani gadzetow. Wydaje mi sie, ze zarowno PSP jak i PS3 poszlo po prostu w zla strone... Poprzednie konsole byly poprostu najlepsze - ps1 i ps2 dlatego sie je kupowalo. ps3 nie jest najlepsza dlatego w tej fazie kupia ja jedynie fani. Potem jak beda gry (ja beda :-) ) zobaczy sie ja narazie x360. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SkyFox Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Luki2 Prosilbym cie jednak abys nie moich wypowiedzi nie cytowal jako moich-przyklad ponizej CYTAT(SkyFox @ 10 gru 2006, 14:08) * Po prostu nowa teoria rozumowania swiata w moim poscie nie napisalem tego zdania,jednak ty odniosles sie do nich jak do moich slow-mam nadzieje ze to zwykly blad i ze redagujac posta wkleiles kogos cytat. Oczywiscie to blacha sprawa ,jednak wole odpowiadac za swoje slowa a nie cudze <_< Czekam na errate <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 No nie wiem. Nie do końca się z tobą zgadzam. Moze trzecia część wyciska wszystkie soki z ps2, ale druga część napewno nie. Tak samo MGS na psx wygladał dość przeciętnie ( oceny tej gry w psx extreme za grafike nie były za wysokie) -bardzo słabe textury. Pozostałe rzeczy były genialne, ale napewno nie grafika. no bez przesady - w dniu premiery MGS2 byl najlepiej wygladajaca gra na PS2 - ludzie szczeki z podlogi zbierali, pecetowcy przerzucali sie na plejaka, nikt nie wierzyl ze scenki video sa na engine z gry itp itd - dopiero premiera FFX tydzien pozniej uzmyslowila, ze w PS2 drzemia jeszcze wieksze poklady mocy. co do screenow z MGS4 - mnie wali jak gra wyglada na screenach (vide Gears of War) - wazne, jak sie prezentuje w akcji, a filmik z MGS4 w HD pokazuje, ze nie samymi teksturami czlowiek zyje i kiepskie tekstury nie znacza nic, gdy kompozycja calosci i rewelacyjny HDR (juz teraz uwazam, ze HDR w Gears of War moze sie schowac) zryja nam beret. jedyna nadzieja w tym, ze gry w 720p na PS3 nie beda cierpiec na syndrom gier w SD z XBoxa 360 ;) co do archaicznego sterowania w MGS - pelna zgoda i jesli nic z tym nie zrobia w MGS4 to bede szukac stanu z zaliczona gra, zeby tylko obejrzec filmiki ;) ja powoli trace nerwy do gier, ktore mi utrudniaja granie - a taki byl juz MGS3 IMO a tak w ogole to licze na to, ze Sony jednak bedzie dalej robic gry dla single player - bo po grach na XO wyraznie widac, ze developerzy MS poszli w strone multi (wszak XBox Live! ich do tego wrecz obliguje) - wiec ratunkiem dla Sony beda gry z doskonalym single player. BTW - wczoraj zaczalem grac w Killer7 - ta gra jest zryta na maxa :| az nie wiem, co o niej myslec, ale znajomy mnie mocno do niej zachecal, wiec pewnie zacisne zeby i bede grac - z tym, ze te loadingi (i dzwieki podczas nich) moga doprowadzic do tego, ze zostane wydalony z domu :D odciety od Live! usycham i nagle okazalo sie, ze Playstation2 jest fajniejsza konsola dla kogos odcietego od sieci (pieprzony eircom :|) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Luki2 Prosilbym cie jednak abys nie moich wypowiedzi nie cytowal jako moich-przyklad ponizej w moim poscie nie napisalem tego zdania,jednak ty odniosles sie do nich jak do moich slow-mam nadzieje ze to zwykly blad(...) Jestem wrecz zdziwiony tonem twojej wypowiedzi. Na prosbe juz zmienione... EOT Recka ps3 TOP10 gier Edytowane 11 Grudnia 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SkyFox Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) news z the inquirer Blu-Ray w PS3 to pomyłka Zmuszanie zinteresowanych konsolą PS3 do kupowania odtwarzacza Blu-Ray wraz z konsolą, może zwrócić się przeciwko Sony. Gracze są wyjątkowo niezadowoleni z kiepskich dostaw sprzętu Blu-Ray, które zmusiły firmę do przesunięcia premiery PS3 i zmniejszenia liczby dostaw. Analityk Michael Goodman, członek Yankee Group, powiedział, że pierwsi nabywcy PS3 i tak kupili by ją bez względu na cenę. Jednak późniejsi chętni będą w dużo większym stopniu kierować się ceną podczas zakupu, niż chęcią posiadania nowego gadżetu. Blu-Ray w konsoli oznacza wzrost jej ceny o około 150 do 200 dolarów. Goodman powiedział, że Sony stworzyła produkt, na który nie jest jeszcze gotowy nasz rynek. Blu-Ray nie jest głównym motorem przemysłu konsol, a jedynie czynnikiem zwiększającym koszty. Cymfony, firma, która przygląda się stronom internetowym, przeanalizowała od 1 października do 30 listopada 18000 postów w blogach, forach dyskusyjnych oraz opiniach użytkowników i napotkała o 46% więcej pozytywnych wypowiedzi na temat standardu HD-DVD niż Blu-Ray. Większość negatywnych wypowiedzi dotyczących Blu-Ray było wynikiem braku zaufania do Sony i faktem, że gracze czują się oszukani w związku z tym, że firma miała opchnąć Blu-Ray wraz z PS3. theinquirer co ciekawe wiele osob na wielu forach uwaza podobnie Edytowane 11 Grudnia 2006 przez SkyFox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Co tylko udowadnia, ze stwierdzenie Nintendo "konsola jest maszynka do grania" ma w sobie wiele prawdy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Largoon Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Kontroler do Wii plagiatem? Wszyscy pamiętamy ataki na Sony i jej kontroler. Czas na Wielkie N :wink: W krótkim czasie po premierze najnowszej konsoli Nintendo o nazwie Wii, producent stanął przed problemem natury prawnej, jakim jest pozew o naruszenie praw patentowych przy produkcji kontrolera dla urządzenia. Sprawę sądową japońskiemu koncernowi założyła amerykańska firma Interlink Electronics, która w lutym 2005 roku uzyskała patent na technologię, która jak twierdzi, została wykorzystana właśnie przy projektowaniu konsoli Wii. Chodzi dokładnie o drugi z komponentów kontrolera, który zbudowany jest w oparciu o tzw. spust, co zdaniem Interlinka, narusza ich prawa autorskie. Ponadto firma pozywa Nintendo o samą funkcjonalność celownika, gdyż ich zdaniem również i on narusza ten sam patent. Produkowane przez Interlink urządzenie również ma czujnik, określający dokładne miejsce na ekranie, w które "nacelowany" jest kontroler oraz wykrywający naciśnięcia spustu. Interesującym jest to, że technologia Interlinka miała na celu stworzenie alternatywy dla myszki a nie innowacyjnego kontrolera do gier. Nintendo broni się przed zarzutami twierdząc, że już konsola Nintendo 64 miała kontroler ze spustem, który pojawił się we wrześniu 1996 roku, czyli rok przed złożeniem wniosku przez firmę Interlink. To jednak może nie wystarczyć jako solidna linia obrony i być może Nintendo będzie musiało wycofać ze sprzedaży swój kontroler do Nintendo Wii. Źródło: Benchmark Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Amerykanskie prawo patentowe to jakis idiotyzm. Przeciez "pistolety" byly juz do Pegasusa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...