Skocz do zawartości
Demonik

Playstation 3

Rekomendowane odpowiedzi

co jak co ale pewnie uczy sie od sony... ktore rok temu pokazalo pokaz mozliwosci ps3 na przykladzie renderingow killzone, motorstorm i innych..

ps.

teraz to trzeba bedzie uwazac zeby wam zasilacz w ps3 nie explodowal hehe tak jak to mogloby sie stac z wymienianymi przez sony milionami baterii w laptopach

zasilacz zasilaczem-ale jesli tak sie stanie to razem z cala ps3-ciekawe czy w razie wybuchu ps3 gwarancja obejmuje oplate leczenia w razie urazu ;) ;) ,moze bedzie gdzies to malym druczkiem zapisane w karcie gwarancyjnej?! hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym porownaniem cen Xo i PS3, to sony chodzilo o to, zeby mniej wiecej pokazac ile bedzie kosztował X360 z tymi zamymi funkcjami czyli bezprzewodowy pad, granie online (nie korzystanie za free z jakis statystyk itp, ale granie), ogladanie filmow w HD czy korzystanie z WiFi... I w sumie mieli racje, bo zeby osiagnac to wszystko co ma PS3 na X360 to wlasnie plus minut tyle kasy wydac trzeba. Inna sprawa, to czy komus to wszystko jest potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cechy charakterysytyczne 360-tki przenoszone na ps3, ktorej w reku nie mieli...Hmmm to naprawde desperackie zachowanie :lol: (lagodnie piszac)

Swoja droga Bill jest zbyt skromny, bo nawet w instrukcji nie napisal, ze jego wynalazlek moze sluzyc do usmarzenia pysznej jajecznicy o poranku :lol2:

A juz o mobilnym kaloryferku nie wspomne :-P .

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luki2 czytajac Twoje posty uwazam ze powinienes udac sie do lekarza. Nie jestes zdrowy psychicznie. Lub masz 15 lat.

Twoja agresja do MS jest chora, takich ludzi sie leczy.

Dlaczego ta osoba jeszcze pisuje na tym forum i nie ma bana?

http://www.playsyde.com/news_3718_en.html

niezle nawet to wyglada jak na taka stara gre. Calkiem fajnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w co pograja fani ps3 do konca roku :

21 gier na PS3 do końca 2006 roku!

Sobota, 21 października 2006, godzina 18:29, autor: Fett

W ostatnich dniach Sony wydało oficjalne oświadczenie, zawierające spis produkcji przeznaczonych na ich najnowszą konsolę. Począwszy od 17 listopada - dnia premiery urządzenia w Północnej Ameryce - do 31 grudnia, na półkach sklepowych pojawi się 21 gier dedykowanych PLAYSTATION 3!

Oto pełna lista produkcji, jakie pojawią się w sprzedaży do końca bieżącego roku:

1. Resistance: Fall of Man (Sony Computer Entertainment America)

2. NBA 07 (Sony Computer Entertainment America)

3. Genji: Days of the Blade (Sony Computer Entertainment America)

4. Blazing Angels Squadrons of WWII (Ubisoft)

5. Call of Duty 3 (Activision)

6. EA Sports Fight Night Round 3 (Electronic Arts)

7. The Elder Scrolls IV: Oblivion (Bethesda Softworks)

8. F.E.A.R. (Vivendi Universal Games)

9. Full Auto 2: Battlelines (Sega)

10. Madden NFL 07 (Electronic Arts)

11. Marvel: Ultimate Alliance (Activision)

12. Mobile Suit Gundam: Crossfire (Namco Bandai Games)

13. NBA 2K7 (2K Sports)

14. Need For Speed Carbon (Electronic Arts)

15. NHL 2K7 (2K Sports)

16. Ridge Racer 7 (Namco Bandai Games)

17. Sonic the Hedgehog (Sega)

18. Tiger Woods PGA Tour 07 (Electronic Arts)

19. Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (Ubisoft)

20. Tony Hawk's Project 8 (Activision)

21. Untold Legends: Dark Kingdom (Sony Online Entertainment)

tylko 3 pozycje warte mojej uwagi na tej liscie

- Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (Ubisoft)

- Resistance: Fall of Man (Sony Computer Entertainment America)

- Call of Duty 3 (Activision)

reszta moze spokojnie sobie lezec w sklepach :) ,a tak naprawde to kupilbym tylko "Resistance: Fall of Man" bo dwie wczesniej podane pozycje moge miec rowniez na x360

Przemol^N

http://www.playsyde.com/news_3718_en.html

niezle nawet to wyglada jak na taka stara gre. Calkiem fajnie.

tylko ze teraz to juz stara-nowa gra ;) ,odpowiednio podciagnieta pod HD i dopieszczina graficznie ,wiec wlasciwie nowe na bazie starego -no i wyglad bardzo dobrze , jednak i tak mysle ze w taki sposob mozna podbic kazda gre , jednak czy to cos wniesie oprocz poprawy grafy??-wolalbym nowe ciekawe tytuly niz "kotleciki inaczej przyprawione ;)

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luki2(...)

Odnosze wrazenie, ze prawda kole w oczy.

Poza tym uzyj slownika j, polskiego, bo widac, ze z rozumieniem nawet podstawowych slow jest u ciebie problem.

Czyzby odwracanie kota ogonem??

Bynajmniej agresja do ms bylaby bardziej uzasadniona od wrecz zakochania sie w niej.

Moze zalozysz jakis ruch na rzecz ms ?

Zal mi Ciebie bardzo.

EOT

ZDJECIE PUDLA DO PS3

ZAKAZ IMPORTU PS3 DO UE

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to ma byc? Embargo na Europe? :blink: Dla mnie niezrozumiale to jest. :-|

Wynika to chyba z tego, ze ilosc bedzie ograniczona, wiec popyt przrosnie w znacznym stopniu podaz.

Co za tym idzie, sprowadzanie trojki do UE spowodowaloby jeszcze wiekszy brak konsol dla rodzimego rynku i wszystko jasne.

Heh, na allegro zreszta i tak bedzie, oczywiscie za minimum 5 tys.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierki, które mi pewnie będą pasować:

Genji: Days of the Blade - wydaje się być ciekawą gierką arcade

The Elder Scrolls IV: Oblivion - bo nie grałem

Full Auto 2: Battlelines - szczerze to daawno nie widziałem tego-typu gierki

Marvel: Ultimate Alliance - napewno nie kupiłbym dla niej konsoli, lecz nawet chętnie bym zagrał

Mobile Suit Gundam: Crossfire - dla tej gry na pewno bym kupił konsolę

Untold Legends: Dark Kingdom - klimat dark fantasy oraz to, iż może to przypominać gameplayem MGSa, czyli film, w którym sterujemy główną postacią

Z tego 2 są też na inne platformy, a jakbym miał skrócić listę to zostałoby: TES IV, MSG oraz UL.

Gladiac, zauważyłem iż Twój wybór padł wyłącznie na gry fps (nie abyś był jakimś wyjątkiem, lecz akurat Ty podawałeś swoje typy). Nurtuje mnie jedno pytanie, co Cię trzyma przy tych tytułach. W "Tęczową Szóstkę" kiedyś grałem i wiem, iż jest to gra ciekawa, gdzie przeplatają się różne style gier, lecz w Resistance i CoD3 nie mogę znaleźć niczego interesującego. Przy moich wyborach kierowałem się głównie takimi cechami: możliwość wyrzycia się po całym dniu (czyli arcade) lub prawdopodobnie wspaniałą fabułą i wspaniałym klimatem. Wyjątkiem (po części) może być tylko MSG, gdyż zwyczajnie uwielbiam serię Gundam, choć sam do końca nie wiem czemu :)

I tutaj pewnie znowu wywołam małą wojnę z ixem, gdyż nie mogę sobie przypomnieć już powstałych gier na niego poza fpsami, grami sportowymi i wyścigowymi.

I jeszcze jedno, zakładając, iż przez 2-3 lata będę chciał grać średnio co 2-3 dzień online. Wtedy co wyjdzie taniej, ps3 czy X360? Pytam się, gdyż nie znam ceny live gold (ps. chodzi o porównanie Xa premium, z tańszą wersją ps3).

Nie twierdzę jednak, iż zagrywka Sony jest manipulacją opartą na faktach (poza nie braniem pod uwagę, iż można zaoszczędzić kupując wersję premium). Z drugiej jednak strony przy porównywanie ceny PS3 do X360 bez wspominania o tym, czego iX względem PS3 nie ma też jest manipulacją (kupujcie Maluchy nie Lexusy, bo tańszy a i tak jeździ!!). Ponadto patrząc na dzisiejszy rynek, to ciężko to nawet nazwać manipulacją. Manipulację się widzi w zestawach "pakowane po dwa tańsze!!" -> 2,20zł, "to samo tylko pakowane pojedyńczo" -> 1zł i innych tego typu.

Niechcę tutaj jakoś faworyzować specjalnie Sony, lecz zwrócić wam (ale nie tylko, sobie też) Gladiac i Luki2, iż niektóre z waszych wypowiedzi są delikatnie mówiąc nieobiektywne. Często zapominamy o innych faktach, które mogą całkowicie zmienić wygląd wypowiedzi.

Edytowane przez Xaon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gladiac, zauważyłem iż Twój wybór padł wyłącznie na gry fps (nie abyś był jakimś wyjątkiem, lecz akurat Ty podawałeś swoje typy). Nurtuje mnie jedno pytanie, co Cię trzyma przy tych tytułach. W "Tęczową Szóstkę" kiedyś grałem i wiem, iż jest to gra ciekawa, gdzie przeplatają się różne style gier, lecz w Resistance i CoD3 nie mogę znaleźć niczego interesującego. Przy moich wyborach kierowałem się głównie takimi cechami: możliwość wyrzycia się po całym dniu (czyli arcade) lub prawdopodobnie wspaniałą fabułą i wspaniałym klimatem. Wyjątkiem (po części) może być tylko MSG, gdyż zwyczajnie uwielbiam serię Gundam, choć sam do końca nie wiem czemu :)

no coz pewnie wszystko rozbija sie o gusta :).

- "Resistance" bedzie mialo klimat ktory mi pasuje

-" CoD3 ",tutaj poprostu spodobaly mi sie ostatnie trailery,a w poprzednie czesci nawet nie gralem,poza demo CoD2 ;),teraz poprostu mam ochote troche postrzelac do ..Niemcow ;)

-"Tom Clancy's Rainbow Six Vegas" (Ubisoft) -tutaj tez sugruje sie tylko trailerami -pokazaly naprawde duze mozliwosci interakcji i mozliwosci wykonania zadania na wiele sposobow- w poprzednie czesci nie gralem

reszta z listy moze poza "Untold Legends: Dark Kingdom (Sony Online Entertainment)" ktore przeoczylem moze spokojnie nie istniec jak Np: "Oblivion" ktory bardzo dobrze znam z PC ,czy "Fear", a tak wogole to gry wyscigowo -sportowe ktore dominuja na liscie takze sa poza moim zainteresowaniem.

Raczej kieruje sie w kierunku RPG i FPS z naciskiem na RPG :)

Ale wiadomo kazdy ma inny gust i kazdy lubi cos innego,zreszta jako stary gracz powiem jeszcze ze niektore tytuly mi sie poprostu przejadly.np ostatni Tomb Raider,gralem moze z godzinkie i odlozylem na pulkie i mysle ze nigdy juz do niej nie wroce.

Firmy niestety popadaja w marazm i produkuja tasmowce ,jest oczywiscie kilka wyjatkow jak np.seriie gier RPG ale to inna zasada ,bo ten typ gier rzadzi sie troche innymi prawami i caly czas sie rozwija.

Pozatym wiekszasc tytulow bedzie takze na x360 ,wiec bede mial wybor :)

I jeszcze jedno, zakładając, iż przez 2-3 lata będę chciał grać średnio co 2-3 dzień online. Wtedy co wyjdzie taniej, ps3 czy X360? Pytam się, gdyż nie znam ceny live gold (ps. chodzi o porównanie Xa premium, z tańszą wersją ps3).

tutaj ciezko mi odpowiedziec ,poniewaz jeszcze uslugi online ps3 nikt nie uswiadczyl, i tak naprawde wszystko dopiero wyjdzie w praniu.Jednak jesli chodzi o x360 to mozliwosci sieciowe i przygotowanie serwerow jest na najlepszym swiatowym poziomie,"Gold" kosztuje chyba 60 euro na rok ,ale wiem ze juz jest jakas obnizka do chyba 49 euro-bynajmniej u mnie ,"Silver" jest za darmo.Jesli znasz kogos kto ma x360 i siec to potestuj u niego z headset'em ,laczenie ,szukanie serwerow,sciaganie dem czy dodatkow to naprawde frajda,bynajmniej w moim przypadku-20 mb lacze :)

Ponoc w ps3 siec ma byc darmowa ale co ma w zanadrzu sony to sie jeszcze okaze,a w sieci x360 jest juz dziesiatki tysiecy graczy w tym wielu Polakow.

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietacie tego typa co niby mial PS3 na sprzedaz, bo fima jego wujka dostala od sony?

przypominam link do aukcji ---> http://cgi.ebay.pl/Playstation-3-mo-esz-go...1QQcmdZViewItem

a wiec jeden z userow forum PSX-Extreme wyslal do niego mail'a, czy nie moglby podeslac jakichs zdjec tego PS3. Zaznaczyl, ze moga byc samego pudelka i obok kartka z napisem z jego nickiem + aukcja ebay, no i wyslal:

http://www.fileden.com/files/2006/8/4/1543...0aukcje-ps3.JPG

http://www.fileden.com/files/2006/8/4/154390/playstation.JPG

nie no, teraz to musimy kupić! :lol2: :lol2: :lol2: Pewniak na 100% xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy ktoś się da nabrać :mur:.

Powiem co myślę o "Tęczy Sześć". IMO gra poszła mocno w mainstream a wielka szkoda. Z utęsknieniem patrzę na pierwsze dwie części gdzie etap planowania był tak samo ważny jak sama akcja. Co z tego zostało? Niewiele/nic.

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy ktoś się da nabrać :mur:.

Powiem co myślę o "Tęczy Sześć". IMO gra poszła mocno w mainstream a wielka szkoda. Z utęsknieniem patrzę na pierwsze dwie części gdzie etap planowania był tak samo ważny jak sama akcja. Co z tego zostało? Niewiele/nic.

W poprzednie czesci nie gralem,ale po ujrzeniu trailerow(w duzej ilosci) gra zaczela mi sie wydawac podobna do ....Ghost Recon w kwesti akcji i przemierzania lokacji(co zaliczam na duzy plus) ,oczywiscie z bardziej rozwinienta mozliwoscia interakcjii.Dodatkowo mamy mozliwosc uzywania wszystkich urzadzen z poprzednich czesci odpowiednio zmodyfikowanych i co najwazniejsze uzywania linek do wchodzenia i schodzenia po scianach.Dojscie do celu lub samo wykonanie zadania mozemy zrobic na kilka sposobow ,zalezy to tylko od naszej kreatywnosci :).

Jesli ktos jeszcze nie ogladal trailerow to polecam w HD ,grafika urywa glowe i widac ogromna grywalnosc

trailery Rainbow Six: Vegas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Rainbow Six - jak dla mnie ta seria skonczyla sie po dwoch/trzech pierwszych czesciach, kiedy to akcje trzeba bylo przede wszystkim dobrze zaplanowac. Potem to juz sie z tego zrobila taka bardziej skomplikowana strzelaninka.

EDIT: w zasadzie to pierwsza czesc wspaniala nie byla - dalo sie cala gre przejsc solo (kazda misja jednym gosciem), bez zadnego planowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony przedstawiło PlayStation Network

Piotr Bulski

, Niedziela, 22 października 2006, 14:52

Sieci i Internet / Sieci

Sony na kilka tygodni przed wprowadzeniem swojej nowej konsoli serii PlayStation podzieliło się informacjami na temat dedykowanej jej usługi internetowej. Serwis nazwany PlayStation Network pozwoli przyszłym użytkownikom zabawek Sony na zabawę z innymi graczami online, chatowanie, komunikację głosową oraz wideo oraz pobieranie różnego typu dodatków do gier, programów demonstracyjnych oraz gier przygotowywanych przez Sony specjalnie dla konsoli PS3. Usługa pozwalać ma też na zakupy online.

Serwis wykorzysta system nawigacji znany z przenośnej konsolki PlayStation Portable. Podstawowe jego funkcje mają być dostępne za darmo (np. gra online, chatowanie). Zaawansowane funkcje oraz pobieranie niektórych treści ma być jednak płatne. Dodatkowe funkcje związane z podpięciem konsoli do internetu obejmować mają możliwość surfowania po sieci, oglądanie i przechowywanie fotografii i nagrań wideo, ale i pobieranie muzyki. Przeglądarka internetowa ma być wbudowana w PS3 za darmo.

Konkurent Sony na rynku konsolowym posiada także własną usługę internetową. W przypadku Xbox 360 Microsoftu to Xbox Live.

PlayStation 3 ma debiutować w Japonii i w Stanach Zjednoczonych w listopadzie. Europejczycy poczekają na sprzęt Sony do pierwszego kwartału przyszłego roku.

Źródło: Techtree.com

"....pobieranie niektorych tresci ma byc platne", :lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez chyba o to chodzi, zeby granie bylo a free, a nie sciaganie mp3 badz filmow, bo niby po co to? :lol2:

Abonament na granie, choc to pomysl dosc powszechny to jednak glupi.

Szczegolnie, ze stosuje tez to czlowiek najbogatszy na swiecie, ktory w ogole nie jest przeciez(wg niektorych) nastawiony na zyski i kocha swoich klientow :lol2:

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto lubi nowego pada sony???

SIXAXIS Impressions

Is the new controller an asset or a liability to the PS3?

by IGN Staff

October 20, 2006 - At Sony's Gamers' Day event yesterday we finally got some good, quality time with the PlayStation 3's SIXAXIS controller, the latest update to the long-running DualShock. We sat down with it, got a feel for it, tilted it, tasted it, smelled it, and asked it to tell us about itself. Now IGN's editors pass their impressions on to you, the faithful reader: Is the tilt function a legitimate addition to the controller or a cheap rip-off of the Wiimote? Is the SIXAXIS too light for its own good? Are the changes to the L2 and R2 triggers too funky? Read on…

Chris Roper, PlayStation Team: The SIXAXIS is something of a tradeoff. You get increased interactivity with the games, but you also get less (read: zero) feedback from them. It sucks that the controller doesn't have any rumble functionality, which really takes away from games like Gran Turismo HD, but the ability to twist and turn the controller to get into the action is great.

The system's not even out yet, and I'm reasonably impressed by what developers are doing with it. Call of Duty 3 has some neat tricks, like being able to perform a melee attack by twisting the SIXAXIS quickly, and being able to steer in things like LAIR, Warhawk and Blazing Angels is really cool. For most titles aside from flight games, it's somewhat apparent that the developers still don't exactly know the best way to use the controller, partly because its functionality came late into their design, but they've already begun implementing it in neat ways, so there's a lot of hope for the future.

As for the hardware itself, I've always liked the Dual Shock design so the controller feels great to me, though I wish Sony would have tweaked it just a bit to make it a little more ergonomic, maybe by rounding the handles a little more or something along those lines. I'm not really complaining, however. I do think that the L2 and R2 triggers should have been more like what we see on the Xbox 360's controller, but they seem to work out pretty well so far, and are certainly better than simple buttons.

I'm still in shock at how light it is. I actually wish it was a little heavier, which may make it easier to keep level, but it certainly won't tire out your hands, wrists and arms after hours and hours of play. I am a little worried at how well the USB cable will stay intact if you're charging and playing at the same time, but we'll see how that goes.

Overall, I like the controller quite a bit so far. I've played a number of games on the system and everything has worked really well. I'm still very disappointed in its lack of rumble functionality, but its movement stuff is really cool. As long as developers don't overdo it just to include the functionality because they can, everything will be great. I think it's likely that SIXAXIS may wind up as one of the most versatile controllers ever released.

Jeff Haynes, PlayStation Team: I'll admit it -- I was skeptical of the SIXAXIS controller when it was first announced. It seemed like a knockoff of the Wii-mote, and the lack of vibration annoyed the hell out of me. What's more, when I first got my hands on the controller at E3, I hated the feel of the controller. It felt cheap and poorly made, and pulling on the L2 and R2 buttons felt like your fingers would go completely through the shell of the peripheral.

But now that I've played a few titles that actually use the tilt sensing capability of the controller, I have to say that I'm coming around. Part of the reason is because the sensing feature enhances certain sections of gameplay instead of being the sole reason for the title itself. Whether that's performing a dirty hit in Fight Night, making a crossover or a spin move in NBA 07, or pulling off a special attack in Ultimate Alliance, the motion sensing is there when you need, or want it, to augment the feel of the game. What's also interesting about the controller is that, for the short amount of time that programmers have had to implement these features into some of their titles, they're coming up with some extremely creative ways to control their games, which is exciting to see. While some of them may seem a little strange or gimmicky, a lot of the producers that I spoke to (particularly the sports developers) have told me that they have already come up with a laundry list of ideas that they want to implement using the controller in their next titles.

It's still a little too light for my taste, especially because I have big hands and it barely felt like I was holding anything at times. It can also be somewhat shady on recognizing some commands, which I picked up during some demos, although whether that was the fault of the controller or the demo is still up in the air. But the L2 and R2 buttons now have much better resistance to them, and the shell of the controller feels a bit more solid. I'm also impressed by the ease of moving from wired to wireless play. I still hate the fact that it doesn't have any rumble functionality, but I'm now looking forward to seeing just what developers have in store for PS3 titles and the controller.

David Clayman, IGN Insider: Yesterday I got my hands on the PS3 controller for about the fifth time. What was special about this occasion was that for the first time I used tilt control that really added to my gaming experience. In NHL 2K7 the SIXAXIS motion sensing capability is used for checking other players and for crease control when there's a shot on goal.

Honestly, I don't like the idea of adding strange control functionality to my games. I don't want to jump around, I don't want to "hold the reigns of my dragon," and I certainly don't want to do anything that interrupts my couch potato lifestyle. However, the checking in 2K7 feels right -- moving the controller for the hit makes you really feel like you've creamed the offense and in those really tense moments when I'm defending against a goal I'd probably be on the edge of my seat moving the controller around anyway. This type of control option makes the game more enjoyable and more exciting. And if I get too lazy I can always turn it off and use the circle button.

i jeszcze raz o necie sony.Wszyscy fani sony maja szczescie ze Microsoft istnieje i wprowadzil profesjonalna obslugie netu w xboxach 1 i 2 bo do dzisiaj ps2 nie mialoby nawet cienia netu a ps3 moze dopiero zmusiloby sony do jakis ruchow,a tak sony moze sie uczyc i wzorowac od najlepszych B-)

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<cytat>

dobry jest - podkresliles tekst ktory wyraza gusta kolesia xD ze ON nie lubi jak sa dodatki do kontrolerow w postaci jakis sensorow gdzie musi robic wygibasy. Jednakze dalej ta sama osoba pisze, ze gra w NBA z tym czujnikiem daje jednak wiecej zabawy i rozgrywka jest bardziej fascynujaca... strzeles gola do wlasnej bramki, bo zakladam, ze chciales osmieszyc sony a wyszlo odwrotnie - zakladam tak, bo jakby bylo inaczej, to bys podkreslil dalsza czesc news'a a nie akurat tą, ktorej wydzwięk jest negatywny w stosunku do pomyslu SiXaXiS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyzby zanosilo sie na przesuniecie premiery Europejskiej??

Już we wrześniu, kiedy to Sony zapowiedziało przesuniętą premierę Europejską na marzec i małe pokłady sprzętu w USA i Japonii wywarła się ogromna wrzawa. Dodatkowo zeszłego tygodnia wspomniana firma obiecywała 2 mln konsol do końca roku, a 6 do premiery Europejskiej.

Jednak mimo wszystko w wywiadzie dla Bloomberga wiceprezes amerykańskiego oddziału Sony Computer Entertainment stwierdza, że mogą być kłopoty z dostarczeniem pierwotnie wspomnianej ilości konsol. Najprawdopodobniej wciąż są problemy z niebieskimi diodami do napędu Blu - Ray...

Na razie brak potwierdzenia wiec chyba nie bedzie zle???..a moze bedzie ??

i jeszcze jeden news

Co tam nowy kontroler i jakies sensory w GT HD ,Logitech szykuje nowe GT Force RX specjalnie pod ten tytul :)

GT Force Set For PS3

Now if only they'd hurry up with Gran Turismo.

by IGN Staff

October 22, 2006 - Worried about having to control your PS3 launch racers with the Sixaxis controller? In Japan, racing fanatics will have a better option from day one thanks to Logitech (or, as the brand is known in Japan, Logicool).

Retailers in Japan have revealed that the GT Force RX steering wheel peripheral will hit the PS3 at launch. The peripheral will be retail for 9,980 yen and will be in shops on 11/11. Sadly, aside from this, we don't have any details on the wheel at this time.

Logitech has yet to announce a US version.

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto lubi nowego pada sony???

i jeszcze raz o necie sony.Wszyscy fani sony maja szczescie ze Microsoft istnieje i wprowadzil profesjonalna obslugie netu w xboxach 1 i 2 bo do dzisiaj ps2 nie mialoby nawet cienia netu a ps3 moze dopiero zmusiloby sony do jakis ruchow,a tak sony moze sie uczyc i wzorowac od najlepszych B-)

A gdyby nie technologia, która była jako pierwsza została zastosowana w ps2 to pewnie zwykłe płyty CD kręciłyby się w twojej 360-tce (no prawie pierwsza, ale ja też "mogę" teraz kupić sobie nagrywarkę BD oraz postawić serwer w pokoju), niewspominając o tym, iż gdyby nie Colossus oparty o założenia maszyny Turinga, to teraz nawet nie miałbyś czego łapami dotknąć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdyby nie technologia, która była jako pierwsza została zastosowana w ps2 to pewnie zwykłe płyty CD kręciłyby się w twojej 360-tce (no prawie pierwsza, ale ja też "mogę" teraz kupić sobie nagrywarkę BD oraz postawić serwer w pokoju), niewspominając o tym, iż gdyby nie Colossus oparty o założenia maszyny Turinga, to teraz nawet nie miałbyś czego łapami dotknąć ;)

Do tego graliby na wybrzuszonych na pol metra telewizorach, gdyby nie sony.

W ogole, gdyby nie Japonia to nie wiem co to byloby za zacofanie.

M$'owi slowo konsola kojarzyloby sie chyba z kokpitem w samolocie, a tak ucza sie chlopaki od najlepszych i moze w nestepnych generacjach zrobia cos wartego uwagi.

A co do netu to pewnie poczynania konkurencji napedzily sony do stworzenia infrastrukury sieciowej, ale z drugiej strony sony mialo gry, za to M$ neta...no i gry z pieca

EMULACJA BEZ PLYTY(PS1 i PS2)

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...