rockers Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 dla porównania wystarczy zobaczyć ile na ps2 jest gier, a ile na xboxa. Może i ps2 się trudno programuje, tylko że nie przeszkazdało to jakoś w ilości gier ps2 w porównaniu z xklocem. nie ma co porównywac ps2 do xboxa. który powstał 2 lata po premierze ps2, a 2 latka to szmat czasu i dlatego kloc ma wieksze możliwości. mi to nie przeszkazdza że ps3 ebdzie trudna w programowaniu, na starcie i tak zadziwi grafiką, a gdy programiści opanują nowe cacko to bedzie masakra. przecież nad projektem ps3 myśleli i myślą tęgie głowy, myślicie, że nie przemyśleli swojej polityki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) gladiac grafika to nie wszystko. co z tego że far cry na xboxa ma super grafe, widac wyraźnie, że moc konsoli poszła za duzo na grafe i na inteligencje przeciwników zabrakło. mnie po tej grze odrzuciło gdy zobaczyłem co wyczyniają przeciwnicy. to woła o pomste do nieba i jest wrecz komiczne :) płynność animacji też pozostawia wiele do życzenia. nie porównujcie Far cry do Metala gearl solid 3. Metal to gra wibitna w moim rankingu i nie tylko jedna z najlepszych jakie gralem. Far cry to gra z lipną fabuła. poprostu zagrasz i zapominasz no chyba tylko ta grafa pozostaje w pamięci. 1683854[/snapback] Czy taka super grafe?? Grafiki procz wody do ktorej wykorzystano pixel shader 1.0 jest poprostu cienka a w niektorych momentach smieszna. Coz tak to jest jak cos sie na sile probuje upchac do sprzetu ktory sobie z tym nie poradzi. Coprawda widzialem tylko screeny ale mysle, ze w miare dobrze oddajace jakosc grafiki. Edytowane 5 Października 2005 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 tylko ze w tym OT chodzilo wlasnie o grafe:),pozatym nie mozna miec wszystkiego,dowodzi to takze tego ze wcale nie trzeba ladowac super hyper gpu do ps3 i utrudniac zycia programistom ktorzy krzywo patrza na takie zabiegi Sony tylko wzorem Xboxa dac gpu rowniez mocny i nowoczesny jednak bardziej przyjazny w programowaniu i przystepniejszej architektorze, my gracze powinnismy miec zapewnione maximum wydajnosci konsoli juz na starcie a nie czekac rok czy wiecej az tworcy gier naucza sie wyciagac wszystkie mozliwosci, to tak jak gdyby sprzedawali nam nie pelny produkt,bo owszem gry sa ale moglyby wygladac lepiej jak to sie pozniej okazuje 1683923[/snapback] Z tej wypowiedzi to zakumałem że teraz Sony dowala jakiś "Bóg wie jaki" GPU do PS3....przeca to GeForce na sterydach! Tak jak w Xboxie (1) GF3 tak tu będzie GF (jaki to sam nie wiem...albo 6800 albo nawet 7800) a to że się nazywa RSX to od razu ma świadczyć że jest "Be"? Tak sobie nazwali i tyle a teraz wszyscy piszą że to jest jakieś udziwnione :blink: Na dobrą sprawę to PS3 będzie najbardziej przyjazną w programowaniu konsolą (w porównaniu TYLKO do PS i PS2). Albo Cell...może i Kutaragi opowiada jakieś niewiarygodne rzeczy ale to jest proc opracowany (o ile się nie mylę) we współpracy z IBM (jak się mylę to sorry i przepraszam za pisanie głupot)! I znowu gadka w stylu że "nazywa się Cell to jest do bani i trudny w programowaniu".....Jak sie zwał tak się zwał. W X360 nic się specjalnie nie nazywa i jest Git a w PS3 są "magiczne" nazwy i jest do bani...W PS2 był Emotion Engine (CPU) i Graphics Synthesizer (GPU) (ewentualne błędy w pisowni nie zamierzone ;) ) i taka sama gadka ale tam rzeczywiście były to elementy zrobine "po swojemu" ale teraz jest inaczej. Sony wzorem z MS poszło po (prawie) najmniejszej lini oporu i stworzyło PS3 z komponentów jak najbliższych pecetowym. Zresztą po co takie gadki. OT się zrobił straszny i choć wałkujemy o PS3 i konkurentach to jakoś nic z tego nie wynika. Za 2 miechy X360...i już powinniśmy się cieszyć! Później PS3 i zabawa na całego. Ja mam to gdzieś czy coś się łatwo programuje czy nie bo i tak wiem że jak ktoś chce to potrafi zrobić coś ekstra i nie będzie narzekał "że się trudno programuje". Liczą się gry i to one zadecydują dla mnie co jest lepsze (umownie bo każdy ma inne gusta). PS3 będzie miało obsuwę tak 1-1,5 rok/u do X360 (nie liczę startu w Japan bo to mnie nie rusza....tzn. co ja z tego mam? ;) ) ale swoich kupców znajdzie więc "wygrana" MS nie jest tak oczywista jak niektórym się wydaje. Nara. PS: Moja wypowiedź to tak jakby zbiorowa reakcja na ostatnio wałkowane problemy itp. Nikogo nie chce teraz denerwować czy coś takiego (każdy ma prawo do swojego zdania) i to chyba tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Czy taka super grafe?? Grafiki procz wody do ktorej wykorzystano pixel shader 1.0 jest poprostu cienka a w niektorych momentach smieszna. Coz tak to jest jak cos sie na sile probuje upchac do sprzetu ktory sobie z tym nie poradzi. Coprawda widzialem tylko screeny ale mysle, ze w miare dobrze oddajace jakosc grafiki. 1684020[/snapback] gratuluje jesli zdjecia sa dla ciebie miarodajna ocena gry!!!!!, bo ja pare razy widzialem fotki a potem okazalo sie ze sama gra juz tak ladnie nie wyglada!! ,zawsze aby wyrazic jakas opinie chyba nalezy sprawdzic cos w "praniu" bo gdybanie tego rodzaju do niczego nie prowadzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 gratuluje jesli zdjecia sa dla ciebie miarodajna ocena gry!!!!!, bo ja pare razy widzialem fotki a potem okazalo sie ze sama gra juz tak ladnie nie wyglada!! ,zawsze aby wyrazic jakas opinie chyba nalezy sprawdzic cos w "praniu" bo gdybanie tego rodzaju do niczego nie prowadzi 1684208[/snapback] No dziekuje ci bardzo. Wiesz wiadomo, ze zdjecie nie odda w pelni jakosci gry ale poglad napewno da! Wiesz jesli chodzi o wersje na pc to pierwsze co zobaczylem to wlasnie screeny ktore spowodowaly u mnie opad szczeny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 No dziekuje ci bardzo. Wiesz wiadomo, ze zdjecie nie odda w pelni jakosci gry ale poglad napewno da! Wiesz jesli chodzi o wersje na pc to pierwsze co zobaczylem to wlasnie screeny ktore spowodowaly u mnie opad szczeny. 1684322[/snapback] Konczylem FarCry'a na PC...owszem..grafa jest bardzo fajna jak rowniez fabula oraz AI wrogow....gierka cool :-) Widzialem takze wersje FarCry'a na xklocka i musze przyznac, ze jest takze niczego sobie...grafe moge tylko pochwalic ...AI jakby slabiej wypada...ale i tak zabawa jest super..... Bije poklony przed programistami, ktorzy wyciagaja tyle mocy ze starego sprzetu jakim jest xklocek i jego prechistoryczne bebechy.... Gdyby nasze obecne konfigi programerzy tak programowali jak xklocka to gralibysmy w zajebiste gierki w max detalach i rozdzialach przez nastepne 5 lat nie widzac potrzeby zmieniania sprzetu. Pomyslcie takze o konfiguracji sprzetowej nowego xklocka i zastanowcie sie o ile moc tej maszyny jest wieksza od pierwszej edycji x'a.....jesli na starego x'a mozna zrobic tak dobrze wygladajace gry jak doom3, FarCry, Chronicles of Riddick to na nowa maszyne mozna zaprogramowac chyba wszystko.... Specyfikacja nowego x'a jest mocniejsza niz to co mam w podpisie a ten wlasnie sprzet umozliwia granie we wszystko w max rozdzialach i detalach.....nowy x bedzie wymiatal.. Pozdo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Konczylem FarCry'a na PC...owszem..grafa jest bardzo fajna jak rowniez fabula oraz AI wrogow....gierka cool :-) Widzialem takze wersje FarCry'a na xklocka i musze przyznac, ze jest takze niczego sobie...grafe moge tylko pochwalic ...AI jakby slabiej wypada...ale i tak zabawa jest super..... Bije poklony przed programistami, ktorzy wyciagaja tyle mocy ze starego sprzetu jakim jest xklocek i jego prechistoryczne bebechy.... Gdyby nasze obecne konfigi programerzy tak programowali jak xklocka to gralibysmy w zajebiste gierki w max detalach i rozdzialach przez nastepne 5 lat nie widzac potrzeby zmieniania sprzetu. Pomyslcie takze o konfiguracji sprzetowej nowego xklocka i zastanowcie sie o ile moc tej maszyny jest wieksza od pierwszej edycji x'a.....jesli na starego x'a mozna zrobic tak dobrze wygladajace gry jak doom3, FarCry, Chronicles of Riddick to na nowa maszyne mozna zaprogramowac chyba wszystko.... Specyfikacja nowego x'a jest mocniejsza niz to co mam w podpisie a ten wlasnie sprzet umozliwia granie we wszystko w max rozdzialach i detalach.....nowy x bedzie wymiatal.. Pozdo 1684491[/snapback] Odnosze jakies glupie wrazenie ale to jest chyba temat PLAYSTATION 3 czyż nie tak ?!?!?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Odnosze jakies glupie wrazenie ale to jest chyba temat PLAYSTATION 3 czyż nie tak ?!?!?!? masz racje to tylko takie twoje glupie wrazenie hehe;);) A tak na powaznie to ten tekst Konczylem FarCry'a na PC...owszem..grafa jest bardzo fajna jak rowniez fabula oraz AI wrogow....gierka cool icon_smile2.gif Widzialem takze wersje FarCry'a na xklocka i musze przyznac, ze jest takze niczego sobie...grafe moge tylko pochwalic ...AI jakby slabiej wypada...ale i tak zabawa jest super..... Bije poklony przed programistami, ktorzy wyciagaja tyle mocy ze starego sprzetu jakim jest xklocek i jego prechistoryczne bebechy.... Gdyby nasze obecne konfigi programerzy tak programowali jak xklocka to gralibysmy w zajebiste gierki w max detalach i rozdzialach przez nastepne 5 lat nie widzac potrzeby zmieniania sprzetu. Pomyslcie takze o konfiguracji sprzetowej nowego xklocka i zastanowcie sie o ile moc tej maszyny jest wieksza od pierwszej edycji x'a.....jesli na starego x'a mozna zrobic tak dobrze wygladajace gry jak doom3, FarCry, Chronicles of Riddick to na nowa maszyne mozna zaprogramowac chyba wszystko.... Specyfikacja nowego x'a jest mocniejsza niz to co mam w podpisie a ten wlasnie sprzet umozliwia granie we wszystko w max rozdzialach i detalach.....nowy x bedzie wymiatal.. ten tekst rownie dobrze moze sie odnosic do wczesniej krytykowanej przez developerow zbyt przyszlosciowe podejscie do tematu jesli chodzi o Ps3, i dowodzi ze tak naprawde wszystko zalezy nie tylko od sily i mozliwosci sprzetu ale i od talentu i umiejetnosci programistow a dowodem na to wlasnie jest przyklad farcry, Dzieki temu ze niedlugo juz rusza sprzedaz noxego xboxa Sony prawdopodobnie w okresie swiatecznym obnizy cene ps2 i gier aby troche utrudnic start nowej konsoli,skorzystaja na tym przedewszystkim ci ktorzy jeszcze nie maja ps2 lub potrzebuja drugiej:),ceny beda podobno oscylowac od 99euro do 129euro czyli bardzo przystepnie jesli myslimy o pierwszej cenie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 masz racje to tylko takie twoje glupie wrazenie hehe;);) A tak na powaznie to ten tekst ten tekst rownie dobrze moze sie odnosic do wczesniej krytykowanej przez developerow zbyt przyszlosciowe podejscie do tematu jesli chodzi o Ps3, i dowodzi ze tak naprawde wszystko zalezy nie tylko od sily i mozliwosci sprzetu ale i od talentu i umiejetnosci programistow a dowodem na to wlasnie jest przyklad farcry, Dzieki temu ze niedlugo juz rusza sprzedaz noxego xboxa Sony prawdopodobnie w okresie swiatecznym obnizy cene ps2 i gier aby troche utrudnic start nowej konsoli,skorzystaja na tym przedewszystkim ci ktorzy jeszcze nie maja ps2 lub potrzebuja drugiej:),ceny beda podobno oscylowac od 99euro do 129euro czyli bardzo przystepnie jesli myslimy o pierwszej cenie:) 1685243[/snapback] To jezeli to jest moje "glupie wrazenie" to czemu do [ciach!!!!].WY nedzy piszecie mi tu o XBOXsie ? Wyjazd do tematu xbox oraz z wasza gierka Far Cry Instincts do dzialu GRY !!!! Bo rozpisujecie sie o wszytkiem tylko nie o tym co jest zawarte w TEMACIE !! P.S. GLADIAC MILCZ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afterglow Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Sony nie zostawilo PS2 tak jak M$ Xboxa... 1663495[/snapback] Jedyna (ale dla mnie istotna) rzecz za ktora Bill powinien przykladnie dostac po d**** ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Sony nie zostawilo PS2 tak jak M$ Xboxa... Jedyna (ale dla mnie istotna) rzecz za ktora Bill powinien przykladnie dostac po d**** icon_wink2.gif wcale nie zostawil bo wlasnie nowe wiadomosci z microsoftu podaja ze na xpudlo developerzy beda jeszcze suportowac stuff przez conajmniej rok!!,tak wiec nikt nie zostal na lodzie ,tak samo jak zapowiedziana spora lista gier dzialajaca w dol,i takze mozliwosc jej powiekszenia w miare uplywajacego czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 O czym wy tu ludzie piszecie??!! To jest temat o PLAYSTATION 3, a nie Xbox, Xbox360. Tak więc skończcie wreszcie te dyskusje nie na temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 No i tym o to SPOSOBEM Xbox360 moze sie schowac sami sie przekonajcie. Jednym słowem CHECK THIS OUT [; ...a tu czesc pisna: News z cyklu "plotka niepotwierdzona". Jeśli wiadomość ta okaże się prawdą, to czeka nas być może kolejna rewolucja w branży, a to wszystko dzięki Sony, procesorowi Cell i małej kamerce. Szczegóły w dalszej części newsa.Podczas targów CEATEC 2005 w Japonii, firma Sony zaprezentowała ponoć możliwości swojego nowego procesora, będącego sercem PS3. Otóż tym razem procesor, dzięki pomocy kamery rejestrującej otoczenie mógł pokazać swoją moc imitując efekt lustrzanego odbicia. Przypomina to nieco zabawy z Eye Toyem, z tą różnicą, że kamerka przesyła zebrane informacje do procesora, a ten zaś odtwarza te szczegóły w postaci modelu 3D. Nie mniej, nie więcej: po prostu to, co widzi kamera jest renderowane na ekranie monitora na bieżąco. Cell potrafi „zmappować” około 500 różnych koordynatów, które odświeża 100 razy na sekundę. Pozwala to przenieść naszą twarz, mimikę, ruchy na ekran telewizora w postaci cyfrowego odpowiednika. Na sieci można już znaleźć filmiki prezentujące „elektroniczne lustro” w akcji. Cell nie tylko odzwierciedla twarze ludzi, ale pozwala nanosić na nie różne modyfikacje, jak na przykład dorabianie nowych fryzur, czy tatuaży. Wygląda to jak byśmy edytowali zawodnika w Soul Calibur 3, z tym, że operujemy na własnej twarzy. Patent ma zastosowanie dla każdego obiektu, który rejestruje kamerka.Takie wykorzystanie mocy procesora pozwoli nam przenieść nasze własne cielesne odpowiedniki w środowisko gry, zaś kontrolery zastąpić ruchem ciała (rozbudowane możliwości współczesnego Eye Toya).News ten nie jest potwierdzony i może okazać się kolejnym fakem, jeśli jednak okaże się to prawdą, to Revolution ze swoim nowym kontrolerem może trafić na twardego konkurenta. "ristekpa" for BIG S [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 schować to się może jak na dzisiaj sony ze swoim ps3 który jeszcze nie był pokazany(real). ten filmik to już widziałem z tydzień temu i jak dla mnie to on nic nie pokazuje. niby skąd mamy wiedzieć czy rzeczywiście to był cell i ile ich tam było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 schować to się może jak na dzisiaj sony ze swoim ps3 który jeszcze nie był pokazany(real). ten filmik to już widziałem z tydzień temu i jak dla mnie to on nic nie pokazuje. niby skąd mamy wiedzieć czy rzeczywiście to był cell i ile ich tam było.ale glupoty piszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 ...na ostatnich targach były aż 4 nowe gry na xbox-a-dalsza gadka jest zbędna szczególnie o supporcie jak o xbox-jest temat obok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 schować to się może jak na dzisiaj sony ze swoim ps3 który jeszcze nie był pokazany(real). ten filmik to już widziałem z tydzień temu i jak dla mnie to on nic nie pokazuje. niby skąd mamy wiedzieć czy rzeczywiście to był cell i ile ich tam było. 1693655[/snapback] A gdzie widziałeś którą kolwiek konsolkę na żywo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Sorki że piszę nowy post, ale chcę aby wszyscy zauważyli, że jest coś nowego. W konkursie gillete można wygrać PS3 ( :lol: ), co wy na to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 no to mam przerabane bo zapuszczam brode od tygodna:D Mam nadzieje ze sony pokaze dobre gry. Bebechy sa nieistotne jak dla mnie. Obawiam sie tylko ze bedzie to samo co z ps2.. robia wlasne elementy drogie zamiast uzyc dostepnych na rynku. Podnosi to niepotrzebnie cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 A przypomnijcie mi kiedy będzie premiera choćby w Japoni PS3, to raz. Dwa - sony nie robi do ps3 sam komponentów, bo naprawdę sporo firm w tym siedzi, pozatym z tego co pamiętam CELL ma być stosowany w różnych sprzętach, jeśli tak się stanie, to po 1. spadnie cena produkcji, a po 2. więcej firm i w dodatku szybciej powinno się nauczyć programować efektownie CELL'ka. Wielu zapewne powie, że zbyt optymistycznie do tego podchodze, ale firma dla której coś takiego oznacza być lub nie być liderem na rynku raczej kupki nie sprzeda, tylko coś lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 W konkursie gillete można wygrać PS3 ( :lol: ), co wy na to?? 1698116[/snapback] no my na to jak na lato - napisz dokladniej cos wiecej o co tam chodzi, co trzeba zrobic itd. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) w gg miałem reklamę, trzeba zagrać w jakąś grę przez neta (takie śmieszne skutery), wygrać wszystkie wyścig i zdobyć jak najwięcej pkt w ewolucjach. Można tam wygrać x zestawów gillete, x ps3 (chyba jedno, ale nie jestem pewien :lol: ) i tyle co pamiętam, jak coś sobie przypomne, to napisze jeszcze. Tylko to już drugi przypadek, gdzie ktoś oferuje ps3 na gruuubo przed premierą. Mam linka. Edytowane 14 Października 2005 przez Xaon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Taka ciekawostka (nie wklejam tu calego tekstu, bo dlugi i nie ma co w dwoch miejscach spamowac): http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...3entry1700163 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 to że sony i microsoft walą małą ściemę z nowymi konsolami i obiecują cuda to normalne-każdy chwali swoje ale stwierdzenie że "The Xbox 360 CPU is only 2x as powerful as the 733MHz celeron in the current xbox, while the cell is a little slower than a 733MHz celeron" mnie rozwaliło :mur: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ten tekst jest stary... i to jeden wielki stek bzdur i bełkot technologiczny. Przeczytajcie to cale.. anandtech sie osmieszyl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Wktorym miejscu konkretnie sie osmieszyl? Bo jak dla mnie caly ten tekst ma rece i nogi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 imho na przyklad porownywanie cell'a do celerona nie jest na miejscu... cell to zupelnie inna architektura a i mozliwosci bedzie mial na bank duzo wieksze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 costi zobacz na date publikacji i porownaj ja z pokazaniem specyfikacji konsol to raz.. dwa to tam procesory wykonuja zupelnie inne operacje niz w pc... i porownanie jest jak samochodu cywilnego do dragstera.. i napisanie ze dragster to wolne auto bo nie rozpedzi sie na ulicy zwyklej i nie skreca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Orietujecie sie moze co z 3ds max na PS3? Mianowicie jedne linki mowia o tym ze Autodesk nadla suportuje developerow towrzacych na PS3, a drugie o tym ze sam 3ds max bedzie dostepny na PS3 dla "zwyklych" userow kotrzy bede mogli wykorzystac moc konsoli nie tyko do gier ale takze do toworzenia animacji. Kto ma racje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 3ds max na PS3 ??? ale jaja... obsluga bedzie padem hehe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...