Skocz do zawartości
Demonik

Playstation 3

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będzie wibracji (w sumie kłóciłoby się to z obecnością sensora ruchu - takie mam wrażenie i nic więcej).

Jak by sie klocilo? Kontroler od Wii ma i sensor ruchu, i wibracje i jeszcze wbudowany glosniczek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

Jak by sie klocilo? Kontroler od Wii ma i sensor ruchu, i wibracje i jeszcze wbudowany glosniczek ;)

Jakis bajer musieli sprzedac, zeby uzasadnic wywalenie wibry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dodatek aparat fotograficzny (marki SONY nomen omen) nie jest kompatybilny z PS2 - w przeciwienstwie do takiego Canona, ktory przez konsole jest rozpoznawany jako FlashDisk - wiec sa podstawy by sadzic, ze z takim PS3 tez nie bedzie aktualny.

Po prostu SONY zachowalo sie jak kazda partia w Polsce: obiecala gruszki na wierzbie a jak przychodzi do konkretow: srodkowy palec i lizak za szybka.

Z tym aparatem nie chcialo mi sie wierzyc, ze az musialem sprawdzic. Podlaczam i kupa, nie wykrywa :blink: :blink: . To jest po prostu chore. Kiedys tam sony reklamowalo swoja drukarke, ze mozna drukowac zdjecia i cos czuje, ze wykryje dopiero przez drukarke. Ot taka niewinna proba zarobienia :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mms://delivery10.i-revo.jp/event/2006E3/MGS4/mgs4_e3_2006_eng.wmv

PEŁNY 15 MINUTOWY TRAILER MGS4!!!!!!!!!!!!

Ściągać FlashGetem!!

COOOO!??? ( )_O

PEWNIE ZE SCIAGAM!

15 minut? ;O :o :o :o

Mercenaries: World in Flames Preview

http://ps3.ign.com/articles/705/705305p1.html

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas. Trailer - http://media.ps3.ign.com/media/815/815420/vids_1.html

Monster Kingdom

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2645

Eye of Judgement

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2643

GTA4 bedzie na PS3. X-Box 360 Only to tryb multi... i tak szkoda ze bez multi. Moze byc fajne ;)

The Club - skriny:

http://www.playsyde.com/news_2917_en.html

nowe szczegóły o PS3

nowy DS wygląda wyśmienicie

Monster Hunter 3

kolejny powód żeby kupić PS3

GT HD

czyli wyciskanie ostatnich soków z GT4

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

fju fju *__*

EDIT:

Obejrzalem trailer MGSa4 i cieszy mnie bardzo to ze bedzie Raiden :D i nadodatek w takim wydaniu ^^

Dodatkowo co zauwazylem walka Snake z 2 mechami: czyzby tam nie bylo spadkow fps :D

Edytowane przez iwo_kupa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALL EDIT !

Jest zwolnienie w 3.45 najazd z nog Snake na jego twarz oraz 4.00 ukazanie cmentarza w kwiatkach i promieniach slonca ;) (reszty mi sie nie cche szukac) aa scena z wbijajacym mechem przez sciane do pomieszczenia ze Snake to bullet time [;

Edytowane przez iwo_kupa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee, ze niby nie ma spadkow fps?? Wala po galach rowno na cmentarzu i w momencie, kiedy wychodzi Octacon z helikoptera(od 4 minuty). W ogole kazdy najazd kamery na smiglowiec gdzie jest uwiodczniona praca lopatek wirnika jest obarczony zwolnieniami. Ja jednak bym sie tym przejmowal bo w finalnej wersji raczej zadnych zwolnien nie powinno byc.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee, ze niby nie ma spadkow fps?? Wala po galach rowno na cmentarzu i w momencie, kiedy wychodzi Octacon z helikoptera(od 4 minuty). W ogole kazdy najazd kamery na smiglowiec gdzie jest uwiodczniona praca lopatek wirnika jest obarczony zwolnieniami. Ja jednak bym sie tym przejmowal bo w finalnej wersji raczej zadnych zwolnien nie powinno byc.

ej, lol. Ale to nie mogą byc zwolnienia z powodu malej wydajnosci PS3. Jesli Konami robilo film, to nawet jakby byli były spadki to mogliby to bez problemu zakamuflować, wyrenderowac jeszcze raz, poskladać klatki i je uzupelnic itp. Ja mysle ze to jakis bład w streamingu ;F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej, lol. Ale to nie mogą byc zwolnienia z powodu malej wydajnosci PS3. Jesli Konami robilo film, to nawet jakby byli były spadki to mogliby to bez problemu zakamuflować, wyrenderowac jeszcze raz, poskladać klatki i je uzupelnic itp. Ja mysle ze to jakis bład w streamingu ;F

No nie wiem... Zauwaz, ze sie pojawiaja w bardziej skomplikowanych scenach. Pozatym jak juz wspomnialem napewno to poprawia bo do 2007 roku jeszce czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem... Zauwaz, ze sie pojawiaja w bardziej skomplikowanych scenach. Pozatym jak juz wspomnialem napewno to poprawia bo do 2007 roku jeszce czas.

no wlasnie ja zauwazylem ze zwalniaja podczas zooma na twarz snake'a a potem jak jest wiecej kwiatow na raz pokazane, to chodzi normalnie (ta scena po zmianie ujecia po zoomie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypowiedz jednego z twórców Splinter Cell

"The creative director on Splinter Cell: Chaos Theory has spoken on his dissapointment at Sony's "copying" of other companies. He noted the Xbox Live style interface the PS3 has adopted, and also the tilt-sensors in the controller being inspired by Nintendo's Wii-mote. "How much more 'me too' can [sony] be?" he said.

He also attacked the industry for incrementally pushing visuals with every new generation as much as is happening now, saying it was a "fundamental problem of approach" to continue the push for stronger graphics - especially when, in his opinion, the adoption rate for HD televisions is low.

Hocking went on to congratulate Nintendo on the Wii Remote, saying that it will bring the emotions of games directly to the player, more than better graphics can. And if it can meet the promised technical accuracy, it will open up creativity in game designers for whole new experiences."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mms://delivery10.i-revo.jp/event/2006E3/MGS4/mgs4_e3_2006_eng.wmv

PEŁNY 15 MINUTOWY TRAILER MGS4!!!!!!!!!!!!

Ściągać FlashGetem!!

Ja mam starego flash geta (1.40) i ten sposób NIE DZIAŁA...co ciekawe nowsze wersje się u mnie wywalają :blink: więc nie instaluję nigdy. Jeżeli ktoś byłby tak miły zapodać jakiś DZIAŁAJĄCY link to byłbym BARDZO wdzięczny :).

A co tego że chaczy...teaser też chaczył, wygląda na to że jeszcze czeka ich optymalizacja...

EDIT: Tylko błagam NIE torrent...;).

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam starego flash geta (1.40) i ten sposób NIE DZIAŁA...co ciekawe nowsze wersje się u mnie wywalają :blink: więc nie instaluję nigdy. Jeżeli ktoś byłby tak miły zapodać jakiś DZIAŁAJĄCY link to byłbym BARDZO wdzięczny :).

A co tego że chaczy...teaser też chaczył, wygląda na to że jeszcze czeka ich optymalizacja...

EDIT: Tylko błagam NIE torrent...;).

Sciagnij wersje 1.60 i musi dzialac. Wchodzisz na zakladke zadanie potem z menu wybierasz nowe zadania, kopiujesz adres i jazda. Wiem, ze to zapewne wiesz, no ale inaczej sie nie da. Ewnetualnie pozostaje torrent z 240 seedami wiec poleci ladnie. Jest umieszczony na bylym tdt(nie wiem czy mozna strony podawac) jak nie jestes zarejestrowny moge ci przeslac torrenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeslij prosze, mail w profilu, ew. link na PW.

FlashGet jest mi zbedny, nie bede instalowal dla jednego pliku.

@Nierealny - widze nie tylo fani radosnie wskoczyli na wozek "Sony ukradlo pomysl z Wii" ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciagnij wersje 1.60 i musi dzialac. Wchodzisz na zakladke zadanie potem z menu wybierasz nowe zadania, kopiujesz adres i jazda. Wiem, ze to zapewne wiesz, no ale inaczej sie nie da. Ewnetualnie pozostaje torrent z 240 seedami wiec poleci ladnie. Jest umieszczony na bylym tdt(nie wiem czy mozna strony podawac) jak nie jestes zarejestrowny moge ci przeslac torrenta.

Torrenty u mnie nie chodzą ("magiczna" sieć osiedlowa :mur:...) a FG w wersji wyższej niż 1.40 po prostu "dziwnie" się u mnie zachowuje (wiesza się, nie odpowiada "na wezwania"). Poczekam na jakieś inne linki i tyle. Od razu zaznaczam że np. swego czasu ze strony www.gametrailers.com (czy jakoś tak) wyłapałem wirusa i od tamtej pory jestem uprzedzony do tej strony (nie wchodzę tam i już) więc linki z "tego" źródła też nie są przeze mnie tolerowane :lol: ;). Pozdro. Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeslij prosze, mail w profilu, ew. link na PW.

FlashGet jest mi zbedny, nie bede instalowal dla jednego pliku.

Albo jestem slepy, albo nie masz maila w profilu. Link odpada bo musisz miec rejestracje tak czy owak(wolnych miejsc juz nie ma, ale mozesz sie zarejestrowac za dyche wysylajac eske).

Podaj maila do ci przesle w zalaczniku torrenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TrueVanDal nie laska samemu poszukać???? na każdej stronie o PS3 i ogólnie o konsolach jest ten trailer.

Nie, "laska" nie :lol:. Wiesz, widziałem nawet sporo linków...tylko czemu większość z nich nie działa <_< . Albo np. na IGN nie widzę tego filmiku....spisek ;).

BTW: Skoro jest ich AŻ TYLE to mogłeś rzucić mięskiem....Tak wiem, pozwalasz mi się wykazać ;).

EDIT: Już mam, "laski" bez ;) Pozdro 4 All.

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo jestem slepy, albo nie masz maila w profilu. Link odpada bo musisz miec rejestracje tak czy owak(wolnych miejsc juz nie ma, ale mozesz sie zarejestrowac za dyche wysylajac eske).

Podaj maila do ci przesle w zalaczniku torrenta.

Rzeczywiscie nie mam, moj blad. "Eski" im nie wysle, bo jak widac jestem lekko za granica, poza tym nie upadlem jeszcze na glowe zeby placic za torrenty.

Podeslij mi prosze na costi@poczta.onet.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po konferencji prasowej Sony, na której firma ujawniła m.in., że jej nowa konsola sprzedawana będzie w dwóch wersjach, pojawiły się dość niepokojące informacje. Okazało się bowiem, że - jak wynika ze specyfikacji technicznej umieszczonej na japońskiej stronie giganta - nie będą się one różniły wyłącznie wielkością dysku. Phil Harrison z europejskiego oddziału firmy całkowicie zaprzeczył tym informacjom. Jak zapewne pamięta przynajmniej część z Was, na swojej konferencji prasowej Sony poinformowało, że do sprzedaży trafią dwie różne wersje PS3 - tańsza, za 499 dolarów/euro i droższa za 599. Z plansz pokazanych podczas tego wystąpienia wynikało, że jedyną różnicą między nimi będzie wielkość dysku twardego. W pierwszej ma się znaleźć pamięć masowa o wielkości 20 GB, w drugiej 60 GB. Szybko jednak pojawiły się fakty, wskazujące na trochę mniej korzystny obraz sytuacji... Bowiem według specyfikacji technicznej PlayStation 3, umieszczonej na japońskiej stronie Sony, różnice mają być nieco większe. Tańsza wersja miałaby być według tych informacji pozbawiona karty Wi-Fi, wsparcia dla kart pamięci i wyjścia HDMI, umożliwiającego przesłanie obrazu w rozdzielczości 1080p. Tymczasem specyfikację tę zanegował - poniekąd - przedstawiciel europejskiego oddziału Sony. Phil Harrison nie powiedział wprost, że podana na japońskich stronach specyfikacja jest błędna. Zamiast tego stwierdził, że nie będzie różnic w możliwościach, oferowanych przez dwie wersje konsoli. I że obie będą zdolne do przesłania obrazu w najwyższej rozdzielczości. "Jedyna różnica dotyczy technicznej metody wydobywania obrazu i dźwięku z konsoli". Hmm, czyli jednak jest jakaś różnica. Brzmi trochę podejrzanie. Niezależnie jednak od tego, czy chcemy mu uwierzyć czy nie, Harrison twierdzi, że jedyną różnicą pozostanie wielkość dysku twardego. A czemu w ogóle dwie wersje z różnymi wielkościami dysku? Harrison tłumaczy: "Niektórzy mogą być zainteresowani kupnem PS3 wyłącznie jako konsoli do gier, inni będą ją widzieli w roli domowego centrum multimedialnej rozrywki - nie tylko grając, ale też przechowując na dysku muzykę, filmy czy inne cyfrowe dane". I do dla tych drugich przeznaczona ma być droższa wersja. Phil dodał też, że osobiście kupiłby wersję droższą. My pewnie też, gdybyśmy mieli tyle kasy co on. ;)

zrodlo gram.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

zrodlo gram.pl

A to mi przypomina, ze SONY cos bajdurzylo o tym, ze PS3 zastapi magnetowidy, ze bedzie mozna nagrywac programy telewizyjne, bla bla bla ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW dlaczego nikt nie napisal jeszcze o prawdziwym wymiarze nextgenowym graniu na PS3? Nie zauwazyliscie jak mowil (nie pamietam nazwiska) o tej grze z samurajami - please notice: RealTime Weapon Change :)

Proszę, błagam, nie...

Pamiętam tamto, największa imo porażka i żenada na pokazie.

Swoją drogą to pokaz niby marny, ale co innego mieli zaprezentować. Inna sprawa, to gdybym miał dość kasy to bym polował na ps3 tylko dla 2-3 gier ;) A tak to ide po łiiii... Szczerze mówiąc, to niewiem jaka jest faktyczna zaleta x-a względem ps3 poza ceną (która mimo wszystko robi swoje).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zauwazyliscie jak mowil (nie pamietam nazwiska) o tej grze z samurajami - please notice: RealTime Weapon Change :)

albo GIANT ENEMY CRAB!!!!!

xD :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

ten pokaz był jak najbardziej żalowy z możliwych. Mam normalnie teorie, ze ta gre pokazali tylko po to, by stworzyc kontrast do "żeńskiego GoW", ktory wypadł prześwietnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrodlo gram.pl

Przejrzyj ten topic, byla taka tabelka z mozliwosciami obu wersji.

A co do "roznic w sposobie wydobycia obrazu z konsoli" - w tanszej wersji Component, czyli pek kabli i brak HDCP, w drozszej HDMI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzi na to, ze nie ma co czekac na PS3, tylko uzbierac te 1800 i kupic X360 i pozniej dozbierac kolejny 1000 i zaopatrzyc sie w Wii i nic wiecej do szczescia gracza potrzebne nie jest... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...