Xaon Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) 299$-399$ za wersję podstawową (czyki bez 400gb, a z 120gb i bez nagrywarki, tylko zwykłym czytnikiem), ale z ramem muszą poprawić, bo inaczej tego czegoś nie kupie. Edytowane 16 Maja 2005 przez Xaon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Znalazłem to: "David Reeves przewodniczący w Sony Computer Entertainment Europe wyjawił garść informacji dotyczących PlayStation3. Konsola ma się ukazać w kilku wersjach różniących się ceną i oprogramowaniem. Jedna z wersji zwana "home server" podąży ścieżką PSX (tego drugiego) i ma być wyposażona w dysk twardy i inne bajery które uczynią z niej bardziej set-top-box niż konsole. Druga wersja ma być przeznaczona dla osób, które są gotowe wydać 200 euro na sprzęt służący tylko do grania, a więc na samą konsole. Dzięki temu Sony trafi do osób, które zainteresowane są tylko graniem oraz do tych, które wolałyby kupić np. odtwarzacz DVD a konsole traktują jako dodatek. Reeves potwierdził również, że Sony prowadzi badania nad kartą sieciową w PlayStation3 określając to przedsięwziecie jako "ostateczny cel" dla PS3. Firma ma nadzieje, że obsługa sieci będzie w pełni sprawna w momencie debiutu konsoli w 2006 roku. Prędkość połączenia ma oscylować w granicach 2 lub 3Mb gdy na obecną chwilę nie przekracza się 512kb (0.5Mb). Ken Kutaragi mówi nawet o 30Mb dzięki czemu gry będzie można ściągać z sieci, a przed piractwem będzie chronił DNAS." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Zauwazcie ze przepustowsc bedzie wynosic 50GB/s (sic)! A z doswiadczenia widomo ze szybciej znaczy wydajniej (z taka przepustowoscia pamieci i szybkoscia danych z blue-ray konsolka na biezaco bedzie mogla ladowac to co widzmy i wtedy przestrzenie z Far Cry'a nie bede problemem) A po co 400Gb? Gra na bue-ray 25Gb sztuka ekhm?:> A ja niedawno mialem 4Gb i tez nie moglem go zapelnic ;] Nagrywarka blue-ray? Przeciez po co mi nagrywarka ktora na 8 plytkach zje (przecietny dysk)? Caly czas chcemy postepu i wikeszej wydajnosci ale mamy pretensje do firmy, ze ciagle wprowadzaja cos nowego, doskonalszego. Jednakze w przypadku konsol to raz a porzadnie na 5,7 lat bezstresowego grania. Wedlug mnie to wlasnie MS zaczyna zalowac ze wydal kase na drugie 256Mb ramu miast blue-ray i to wedlug mnie odbije sie na grach po X360 za kilka latek. Pamietam "promocje" PS2 - 1999zł, a ile lat to temu bylo? Nikt nie narzekal. Teraz stoja przecietnie po 600-700zł w sklepie co wrecz jest smieszna cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 cytat z gry.wp.pl PS3 na E3 jako prototyp Snake; poniedziałek, 16 maja 2005 Xbox 360 został już pokazany publiczności, wiadomo też że zostanie pokazany na E3. Jednak do tej pory mimo prawie pewnych informacji, Sony nie potwierdziło czy PS3 również się tam pojawi. Jednemu z zachodnich serwisów udało się jednak dotrzeć do wewnętrznego źródła w firmie, które zdradziło iż PS3 zostanie pokazane w formie prototypu. Nie będzie to więc ostateczna wersja konsoli, lecz bardzo do niej zbliżona. ---------koniec cytatu------------- moje przeczucia się sprawdziły, sony postanowiło trochę podkręcić speeda z wydawaniem konsoli widząc co ms robi ze swoja konsolą , a ze sony planowalo dłuzszy start konsoli więc pokazą to co juz maja a nie sądzę by to był egemplarz od strony hardwarowej gotowy w 80% ..ale sony o tym nie powie zapewne pokaze jakies filmiki ..moze tymczasowo włozy do konsoli ze dwa dwurdzeniowe układy 6800 GT i odpali jakies tech demka ..chyba ze GPU juz jest gotowe...trudno powiedziec , ja osobiscie mysle ze nie zobaczymy srodka konsoli tylko jakąs obudowę i filmiki raczej zadnych gotowych gier..mysle tez ze jak juz wyjdzie to bedzie potęzniejsza niz xbox ale pewnie droższa ....juz niedługo co nieco sie wyjasni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 A po co 400Gb? Gra na bue-ray 25Gb sztuka ekhm?:> 1448899[/snapback] Nie zadze zeby wykorzystali ten nosnik. Moga dac jakies okrojone blu-raye (tak samo dvd, niby moze miescic 15gb ale wykorzystuje sie tylko wersje 4gb) bo nie wiem co by musieli zrobic z taką gra zeby zajmowala 25gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Nie zadze zeby wykorzystali ten nosnik. Moga dac jakies okrojone blu-raye (tak samo dvd, niby moze miescic 15gb ale wykorzystuje sie tylko wersje 4gb) bo nie wiem co by musieli zrobic z taką gra zeby zajmowala 25gb. 1448933[/snapback] Kiedys gry byly na tasmach, pozniej na dyskietkach a teraz na CD. Historii chyba uczy sie kazdy :wink: Moze i 15 ale 18Gb to plyty dwuwarstwowe i dwustronne wiec w konsoli torche sie to mija z celem. Chyba ze dwie czescei gry w Platynce :> Standard blue-ray to wlasnie 25Gb (jednawarstwa). Taka ilosc daje develeporowi ogromne pole do popisu i tak rozbudowane swiaty jakich jeszcze gracze nie widzieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Nie zadze zeby wykorzystali ten nosnik. Moga dac jakies okrojone blu-raye (tak samo dvd, niby moze miescic 15gb ale wykorzystuje sie tylko wersje 4gb) bo nie wiem co by musieli zrobic z taką gra zeby zajmowala 25gb. 1448933[/snapback] Na PS2 wykorzystuje się DVD9 czyli DualLeyer np GT4 czy MGS2:Sol albo MGS3 (w PAL) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No to wiemy ofcialnie: Sony also confirmed the PlayStation 3, will use Blu-Ray discs as its media format. The discs can hold up to six times as much data as current-generation DVDs. It will also support CR-ROM, CDR+W, DVD, DVD-ROM, DVD-R, DVD+R formats. It also confirmed the machine would be backwards compatible all the way to the original PlayStation. It will also have slots for Memory Stick Duo, a SD slot, and a compact flash memory slot. It will also sport a detachable 2.5 inch HDD. Out of the box, the PS3 will have the capability to support seven Bluetooth controllers. It will also have six USB slots for peripherals--four up front and two in the back. Sony also laid out the technical specs of the device. The PlayStation 3 will feature the much-vaunted Cell processor, which will run at 3.2 Ghz and feature 2.18 teraflops of performance (X-Box około 1Traflop!). It will sport 256mb XDR main RAM at 3.2 Ghz, have 256MB of GDDR VRAM at 700mhz. The PlayStation 3 will also sport some hefty multimedia features, such as video chat, internet access, digital photo viewing, digital audio and video. Sony Computer Entertainment head Ken Kutaragi introduced it as a "Super computer for computer entertainment." Czyli ma 256 głownej pamieci o prędkości 3.2GHz! (0_o) i dodatkowo na video 256, razem 512 - tyle co kloc. Ale uwaga! Mogłem źle zrozumieć, wiec mnie poprawdcie jak coś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Ludzie, idzie post "ROZPIŹ.DZIAJ" Klękać na kolana przed obliczem pana! (wszystko oficialne) LOS ANGELES--Today saw the second of the big three console makers announce its next-generation platform. At its pre-E3 press conference, Sony Computer Entertainment gave the world its first look at the PlayStation 3, as it now is officially called. While the device's price has not yet been set, its release window--spring 2006--has. Flanked by Sony Computer Entertainment America President and CEO Kaz Hirai, SCE head Ken Kutaragi introduced it as a "supercomputer for computer entertainment."The name was not unexpected, since Sony had been running an extensive teaser-ad campaign prepping the public for the PlayStation 3. The company had laid a blanket of posters around the Los Angeles Convention Center, site of the Electronic Entertainment Expo (aka E3). Bus stalls and billboards around the convention center proclaimed "Prepare for Chang3" in the distinctive PlayStation font with partial shots of the Dual Shock controller's square-circle-triangle-X buttons.Sony also confirmed the PlayStation 3 will use Blu-ray discs as its media format. The discs can hold up to six times as much data as current-generation DVDs. It will also support CR-ROM, CD-RW, DVD, DVD-ROM, DVD-R, DVD+R formats. Sony also confirmed the machine would be backward compatible all the way to the original PlayStation. It will also have slots for Memory Stick Duo, an SD slot, and a compact flash memory slot. It will also sport a slot for a detachable 2.5-inch HDD, somewhat similar the Xbox 360's. Sony did not mention if the drive would be standard.Sony also laid out the technical specs of the device. The PlayStation 3 will feature the much-vaunted Cell processor, which will run at 3.2GHz, giving the whole system 2 teraflops of overall performance. It will sport 256MB XDR main RAM at 3.2GHz, and it will have 256MB of GDDR VRAM at 700MHz.Sony also unveiled the PS3's graphics chip, the RSX "Reality Synthesizer," which is based on Nvidia technology. The GPU will be capable of 128bit pixel precision, 1080p resolution, some of the highest HD resolution around. The RSX also has 512MB of graphics render memory and is capable of 100 billion shader operations and 51 billion dot products per second. It also has more than 300 million transistors, larger than any processor commercially available today. It will be manufactured using the 90nm process, with eight layers of metal. The RSX is more powerful than two GeForce 6800 Ultra video cards, which would cost roughly $1,000 total if purchased today.The PlayStation 3 will also sport some hefty multimedia features, such as video chat, Internet access, digital photo viewing, and digital audio and video. Speaking of video, Sony Computer Entertainment's Chief Technical Officer Masa Chatani was on hand to show off the PS3's panoramic video functions. Since the console has two HD outputs, it is can be hooked up to two side-by-side HDTVs to projecting video in a 32:9 extra-widescreen format (think Cinemascope in your living room). Like a gigantic version of the Nitnendo DS, the dual digital outputs also allow for an extended game display, with the action on one screen and either game information or video chat on the second.Out of the box, the PS3 will have the capability to support seven Bluetooth controllers, which can be used for nearly 24 hours before they require charging. It will also have six USB slots for peripherals: four up front and two in the back. As rumored, it will also have Wi-Fi connectivity to the PSP, which can be used as a remote screen and/or controller.Dr. Richard Marx, the inventor of EyeToy, was on hand to show off the PS3's wireless HD IP Camera. The demo, recalled rumors that the machine will have Minority Report-esque motion-sensing capabilities. Marx held two small cup-like objects in his hands, which move the cups on the screen in real time.To show off the PlayStation 3's graphical brawn, Sony showed several game demos, including an Unreal 3 engine show-off of what appeared to be Unreal Tournament 2007. In what must come as a relief to developers, Epic Games' Tim Sweeney was on hand to vouch for the PS3, saying it was "easy to program for" and that Epic had received its first PS3 hardware two months ago. He proved the tech demo was real time by showing it again and by manipulating the camera and zooming in.However, Sweeney's words were only the beginning. Later, Sony trotted out a whole host of publishers that are backing the PlayStation 3. And in the process, it confirmed several games for the console. Hideo Kojima introduced Konami's Metal Gear Solid 4, Capcom showed off Devil May Cry 4, Namco unveiled Tekken 6, Polyphony Digital trotted out a fifth Gran Turismo, SCEE showed off the next Killzone, and Rockstar Games mentioned that a Grand Theft Auto would be released for the console.EA President Larry Probst was also on hand to show off a demonstration of the next Fight Night game, which will presumable be called Fight Night Round 3. When one of the two realistic fighter took a blow, his skin rippled realistically. Kudo Tsonoda from EA's Chicago studio was on hand, and said that the goal is to make facial animation convey the amount of punishment a pugilist has suffered.Po przeczytaniu powyższego tekstu (oficialnego) patrzcie na wykres w GIGAFLOPACH Całkiem z lewej PS2, potem komp z PIV 3.2, nastepnie x360 no i nasz król. A teraz OFICIALNY WYGŁAD PAD IMO z [gluteus maximus]. Zobaczymy z tyłu co tam ma, ale tak jakoś dziwnie wyglada (chociaż w rece nie trzymałem, a moze być dużo wygodniejszy od DS3)... zobaczymy. I smaczek: "They also ran the computer generated Spider-Man model from the actual Spider-Man 2 movie in real-time on PS3. Amazing. " A co wam będę szczędził FINISH THEM! Na początek biednie... Devil May Cry 4 http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/...16054232778.jpg FATALLITY!!! KillZone 2 http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/...16053731358.jpg http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/...16053732311.jpg http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/...16054000193.jpg Tekken 6 http://www.jeux-france.com/Webmasters/Imag...33131_1_big.jpg http://www.jeux-france.com/Webmasters/Imag...33131_0_big.jpg Warhawk http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/...16054519909.jpg Edytowane 17 Maja 2005 przez .:Solid_Snake:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) UWAGA! gamespot udostępnił kompletną konferencję sony (2h), jak kogoś ciekawi niech kilka: http://www.gamespot.com/live/choose_prefs2...bmoid=&urdate=0 IMO - to trzeba obejrzeć! Ciekawie mówią o RSX np (chip nv lepszy niż dual 6800Ultra), duże info, ale trzeba znac angielski. Suleco... obejrzyj to i wsłuchaj się w specyfikacje chip'a NV. Edytowane 17 Maja 2005 przez .:Solid_Snake:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 zapraszam http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1449138 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 to ja chyba jednak kupie PS3 po tym wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 No, ja chyba tez, ale Spring 2006 nie brzmi zachecajaco... CHyba jednak rozbuduje kompa bo rok nie wytrzymam a o kase sie bede martwil pozniej... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1207 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) "It will sport 256mb XDR main RAM at 3.2 Ghz, have 256MB of GDDR VRAM at 700mhz." hmm to oznacza ze taki sam GPU lub cholernie podobny zobaczymy na piecu oczywiscie w cenie heheh 25 kafli lub lepiej :D w sumie dziwne troche maja teoretycznie "super szybkie" XDR a do GPU laduja "smieszne" GDDR . :lol: Edytowane 17 Maja 2005 przez pawel1207 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 no i to rozumiem :) to robi wrazenie wygladem, parametrami... filmik tez jest b.dobry, widac, ze przylozyli sie do prezentacji... w sumie wcale sie nie dziwie, ze x360 pojawi sie min pol roku przed ps3, jezli chca go troche sprzedac...imho x360 to przy ps3 relikt przeszlosci... tak wicc pozostaje czekac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) 8-O :zonk: :mellow: :legal: Poprostu mnie zatkało (Glilla Baetsa pewnie też :) ) Tylko pad wygląda jak dwa wibratory płączone ze sobą, ale na pewno są wygodne. Edytowane 17 Maja 2005 przez Xaon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 No i już wiadomo co u mnie wyląduje w przyszłości...:) Konsola się prezentuje jak dla mnie bardzo dobrze...tylko ten pad jakiś dziwny...:|...jakoś taki dziwny...no ale Sony umie tworzyć pady więc poczekam z tym osądem do premiery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Ja musze to miec Do tego jakis jeszcze TV z HDTV oczywiscie i 60 cali :D + mnóstwo wolnego czasu Przeciez ja nie zdam :wacko: A jak bedzie wygladac sprawa projektorów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Przepraszam czy ktoś raczy pozamiatać pozostałości po X-qpie 360 :?: Ja wierzyłem że SONY nie odpuści. Ale to także nie chodzi o zaawansowanie techniczne. Dla mnie najważniejsze są gry a wiadomo że najlepsze eXclusive`y ma właśnie SONY (Pro Evolution Soccer, TEKKEN, Gran Turismo, Metal Gear Solid i jeszcze w pyte dobrych tytułów) i wiem że choćby gorzej wypadało na tle grafiki to miód bardziej by popłynął z maszynki do mielenia mięsa od SONY :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Cieszmy się cieszmy! Pewnie zauwarzyliście, że Słony specjalnie poczekał, aż m$ zrobi w całości konsole, aby móc potem pokazać coś o wiele lepszego. Mam wrażenie, że Nintendo chce to samo zrobić, pokazując w przyszłości jeszcze lepszego revolta, ale powiem wam jedno szczerze, sram na to! Zawsze lubiałem psx, a teraz będzie okazja grać na jednej platwormie w gierki ze wszystkich trzech generacji i nie będzie trzeba męczyć się z emulatorami. Swoją drogą chciałbym mieć takie demko tech. jak pokazali na E3 (to z kaczuszkami :lol: ). Edytowane 17 Maja 2005 przez Xaon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jako że w temacie "PLAYSTATION 3" zrobił się smietnik pozatym tamten temat jest bardziej ogólny pozwoliłem sobie założyć nowy temat przeznaczony tylko do dyskusji na temat gier na tę maszynkę, czyli wszelkie newsy, trailery z gier proszę ładowac tutaj mam nadzieję ze teraz będzie lepiej B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Na początek parę trailerów w wersji HIRES dla wszystkich spragnionych lepszej jakości teraz będzie mozna w pełni ocenić potęgę PS3 - miejmy swiadomosc ze jesli tak wyglądają pierwsze tytuły to jak będą wyglądać tytuły za 2 lata :blink: :D 1.KILLZONE 2 - (640x480) ...Absolutny MUST SEE dla kazdego bez wzgledu na wyznanie (tzn platformę :wink: ) jesli ktoś wogole tego nie widział (tzn w małej wersji) to niech lepiej usiądzie :D :blurp: :blurp: podaję link do torrenta: http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5098165 2.F1 (640x480) co ja tu będe gadał ..oglądajcie ..pamiętajcie to są pierwsze tytuły na tę konsolę link do torrenta: http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5098094 3. Heavenly Sword (640x480) :banana: link do torrenta: http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5098061 ....zapraszam do komentowania wrażeń :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 kurde slabo ciagnie z tego torrenta... moglbys poseedowac mi troche :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 link torrentowy do MOTORSTORM-a ..kolejny MUST SEE ...grafa i fizyka kopie zadek na maxa :D :D http://www.thepiratebay.org/torrents-details.php?id=3332131 ..niestety tym razem mniejsza jakośc (jak ktos bedzie miał lepszą niech koniecznie rzuci link) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) wyglada na to ze SONY ostro wzielosie za sprawe :) Edytowane 17 Maja 2005 przez Jajo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 wiec Czarny demon bedzie mial godnego nastepce:P ps. to ze PS3 wyjdzie pare miesiecy po xpudle moze jej zaszkodzic!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 witam Cieszmy sie ze nowe ps3 bedzie takie wypasione,ale z drugiej strony nie zachowujmy sie jak paranoicy(co niektorzy) ,bo powinnismy podziekowac takiemu Billowi ze stworzyl 1 a teraz rownierz 2 xboxa!!, przeciez dzieki temu zyskuja wszyscy gracze ,obojetnie czy wola xboxa ,ps2 czy gc,dlaczego??... bo dzieki temu taka firma jak sony nie moze traktowac rynku jako tylko jedyny dostawca platformy do grania, widac jak bardzo przestraszyli sie szefowie sony ze pospieszyli sie z prezentacja ps3 , a xbox to powazny konkurent dzieki ktoremu sony spreza sie bardziej aby dopracowywac nadchodzace tytuly , i to pod kazdym wzgledem!!, ktos tu wczesniej pisal o roznicach miedzy xboxem a ps2 odnosnie grania przez net i jak stwierdzil ps2 dala 1 taka mozliwosc ,ale co z tego jak nie mozna bylo tego tak naprawde wykorzystac,dopiero xbox pokazal jak powinno sie profesjonalnie wykorzystac neta, dlatego teraz sony napewno ze startem nowej konsoli maxymalnie postara sie wykorzystac jej mozliwosci netowe bo to co bylo wsczesniej to poprostu byla kpina z graczy i chyba nawet dreamcast lepiej byl do tego przgotowany, no i na koniec juz same gry!! tutaj jak widac choc ps3 bedzie mialo duzo zaklepanych tytulow to jednak zuwazmy ze to tytuly powielane do znudzenia!! i moze ten problem pomoze rowniez rozwiazac nowa konsola billa g bo na nia wlasnie nadchodza cale rzesze takze zupelnie nowych gier,i wiekszasc z nich to powazne tytuly skierowane do raczej juz starszych graczy ,bo nie ukrywajmy ze wiekszasc dostepnych gier na ps2 to raczej gry od 8 lat w zwysz i tak naprawde brakuje prawdziwych wymaitaczy oprucz pary znanych juz szlagierow.Czekam na wszystkie 3 nowe konsole i kazda chce kupic a przez to nie faworyzuje zadnej jak niektorzy bo takie cos nie prowadzi do niczego dobrego, bo tylko ludzie mali umyslem widza same zalety a wad juz nie!! i tylko krzycza to jest fe a to dobre,owszem maja prawo ale prawdziwy gracz to taki co jego pasja jest granie!!! a na czym to juz bez znaczenia!!. Duzo osob wzdycha tutaj och i ach co do mozliwosci nowych konsol i pewnie maja racje bo to cieszy ale np.nazywanie xboxa1 czy 2 prawie kompem jest smieszne!! bo jakie tak naprawde sa roznice pomiedzy xbox 360 a ps3?? ,obydwie korzystaja z zaawansowanych technologicznie procesorow i kart graficznych na bazie nowych obecnie kart dostepnych na rynku. Reasumujac !!... polska to smutny kraj gdzie wszystko sie na cos musi dzielic , gracze na zachodzie nie maja takich problemow, oni poprostu jak im cos sie spodoba to poprostu beda w to grac bez znaczenia czy to taka czy inna konsola, i to jest zdrowe podejscie ,bo nasze polskie jest godne pozalowania i tylko politowania dla jednostek ktore wyprulyby sobie zyly chyba zeby sie przescignac w dowodzeniu innym ze np.ps3 owszem ma mniej ramu ale za to ma blue ray itd itp, zal mi ich!!, ale co zrobic takie sa polskie korzenie chyba :) zlosc ,zazdrosc itp, i tym radosnym akcentem zegnam was :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Gladiac, jak czytam twój post, to nie wiem czy Cie opie.rdolić, czy pochwalić ;) Zasługujesz na oba. tutaj jak widac choc ps3 bedzie mialo duzo zaklepanych tytulow to jednak zuwazmy ze to tytuly powielane do znudzenia!! 1450298[/snapback] A czemu nie? Przecież moc konsoli najlepiej jest pokazać porównując ją do poprzednich tytułów, z poprzedniej genreacji, ale SONY zaprezentowało więcej gier nowych niż Suqueli. Pozatym po co rezygnować z tych tytułów jak one są boskie... nudne? Wątpie, inaczej by sie nie sprzedawały, a wiadomo jak kazdy czeka na kolejna czesc MGS czy tekkena. bo nie ukrywajmy ze wiekszasc dostepnych gier na ps2 to raczej gry od 8 lat w zwysz i tak naprawde brakuje prawdziwych wymaitaczy oprucz pary znanych juz szlagierow.ze to tytuly powielane do znudzenia!! 1450298[/snapback] Tu powinieneś dostać lincz i ukamieniowanie za głoszenie herezji ;) Bzdury takiej dawno nie widziałem. Duzo osob wzdycha tutaj och i ach co do mozliwosci nowych konsol i pewnie maja racje bo to cieszy ale np.nazywanie xboxa1 czy 2 prawie kompem jest smieszne!! bo jakie tak naprawde sa roznice pomiedzy xbox 360 a ps3?? ,obydwie korzystaja z zaawansowanych technologicznie procesorow i kart graficznych na bazie nowych obecnie kart dostepnych na rynku. 1450298[/snapback] Tu się zgodzę. To tak jak nazywać mikser jako mielarka do mięsa, bo obydwie wykorzystują układ scalony tej samej firmy. Reasumujac !!... polska to smutny kraj gdzie wszystko sie na cos musi dzielic , gracze na zachodzie nie maja takich problemow, oni poprostu jak im cos sie spodoba to poprostu beda w to grac bez znaczenia czy to taka czy inna konsola, i to jest zdrowe podejscie ,bo nasze polskie jest godne pozalowania i tylko politowania dla jednostek ktore wyprulyby sobie zyly chyba zeby sie przescignac w dowodzeniu innym ze np.ps3 owszem ma mniej ramu ale za to ma blue ray itd itp, zal mi ich!!, ale co zrobic takie sa polskie korzenie chyba :) zlosc ,zazdrosc itp, i tym radosnym akcentem zegnam was :) 1450298[/snapback] Zauważ, że tej wojny nie ma wśród np fanow konsol Sony i M$, za to PCciarze zawsze coś mają, jakieś wąty ;p I JESZCZE RAZ 256+256=512MB PS3 ma 512ramu nie 256! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Snake ale wiesz, ze to moze sie dla ciebie zle skonczyc jak bedziesz taki podjarany jeszcze przez rok chodzil... nie? :lol: :lol: :lol: no offence ;-) rok to sporo czasu i nie ma najmniejszego sensu poki co sie tak tasowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Killzone2 :zonk: :zonk: :huh: :mellow: :wacko: :blink: :blink: :blink: OMG !!!!! leze na ziemi i kwicze :blink: Kupuje PS3 odrazu jak wyjdzie B) szkoda ze za rok dopiero :( ALE POWER :blink: Wole nie myslec jak beda wygladac gry na ps 4 :blink: Edytowane 17 Maja 2005 przez Cmx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...