Przemol^N Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja podchodze do tego bez optymizmu niestety. Sony NIE MA konsoli i to sa tylko marketingowe odpowiedzi do MS (oni maja konsole). Super computer for computer entertainment - lol. NIe wierze sony od lat (pisalem w ktoryms temacie o tym) to banda klamczuchow. Pamietacie premiere ps2? sterowanie rakietami.. znalezli jakies w iraku?:) Poczekajcie na sprzet bo to co tutaj czytam oceniam jako zwyciestwo sony. Pokazali pare filmikow (na pewno nie z konsoli) i uwazacie ze maja az taka mocna konsole? Te wyniki procesora to chyba za duzo sake w pracy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 witam:) solid snake widze ze jestes z tego kochanego miasta co ja chociaz juz sporo lat mieszkam za granica bo w samym paryzu ,ale jako krajana i bydgoszczanina pozdrawiam cie,tym bardziej ze nie widzialem dotychczas nikogo od nas na tym forum:) ps.moj wczesniejszy post dotyczyl jeszcze nie samej wojny miedzy ps3 a xbox360 ,tylko jej nadejsciem ,bo jak sadze jedni i drudzy fani danej kosoli wraz z ze zblizajacymi sie startami nowych konsol zaczna przekrzykiwac sie w zaletach i wadach co doprowadzi do tego samego jak bylo czy nawet jest pomiedzy pc a konsolami, szczegolnie mam wlasnie na mysli fanow ps3 ,bo o ile fani xboxa doceniaja zalety ps3 to ci drudzi nie widza nic w xboxie co jest godne pozalowania,poniewaz dzieki temu ze on tez jest na rynku to rozrywka elektroniczna wnosi sie przeciez na wyszy poziom.Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Niestety co niektorzy moga sie podlamac ta informacja. Czlowiek z Epic powiedzial, ze TYLKO demo UT 2007 oraz boks od EA bylo liczone w real-timie. Reszta to rendery (Lacznie z KillZone 2) Sorry no bonus.... LINK DO ARTYKULY: http://ps3.ign.com/articles/615/615531p1.html?fromint=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Czyli Sony tak jak zawsze.... Nic sie chlopaki nie zmienili :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja podchodze do tego bez optymizmu niestety. Sony NIE MA konsoli i to sa tylko marketingowe odpowiedzi do MS (oni maja konsole). Super computer for computer entertainment - lol. NIe wierze sony od lat (pisalem w ktoryms temacie o tym) to banda klamczuchow. Pamietacie premiere ps2? sterowanie rakietami.. znalezli jakies w iraku?:) Poczekajcie na sprzet bo to co tutaj czytam oceniam jako zwyciestwo sony. Pokazali pare filmikow (na pewno nie z konsoli) i uwazacie ze maja az taka mocna konsole? Te wyniki procesora to chyba za duzo sake w pracy:) 1451256[/snapback] LOL I tu mamy wypowiedz maniaka x-kloca ktory sie denerwuje bo jego pudlo wyraznie przegrywa z ps3(jak sie myle to sorry). powyzszy tekst jest delikatnie mowiac nieteges. Jak sony konsoli nie ma?? Ma ale prototypy, ktore sa pewnie bardzo zblizone do wersji ktora wyjdze za rok(jedyne co moga zmienic to moze wyglad). Co ty myslisz, ze sony jedzie w kulki i tak naprawde zamiast tych bebechow o ktorych tyle trabi w finalnej wersji konsoli da proca 1ghz z karta GF4 i 128 ram-oczywiscie przesadzam, zastanow sie. Mamy 21 wiek technologia sie rozwija w bardzo szybkim tempie i stosowanie ich wlasnie w takich centrach rozrywek(bo chyba tak juz trza to nazwac) jest najlepszym sposobem na wprowadzenie ich w zycie i pokazania tychze mozliwosci. Np technologia blue-ray napewno ps3 przyczyni sie do duzo szybszego rozpowszechnienia jej niz by to mialo sie stac poprzez sprzedawanie osobno takiego napedu do np. komputerow. A jesli chodzi o moc graficzna(podobno wieksza nic 2x6800ultra) powiem tylko tyle, ze gdyby byla mniejsza to by to bylo conamiej smieszne. W takiej next-gen konsoli to chyba nic dziwnego gdyz sprzet na ktory idze taka kasa i jest tak reklamowany(badania, opracowywanie nowych technologii) musi sie czyms z tlumu wrozniac. A to, ze x-box360 jest slabszy to coz zapewne bedzie tez napewno duzo tanszy i dzieki tem ludzie beda mogli dobrac konsole do swoich potrzeb. Ja osobiscie stawiam na ps3, ale zaznaczam, ze nie jestem maniakiem zadnej konsoli i raczej tez zadnej konsoli nie kupie. Tylko trza troche na to racjonalnie spojrzec. X-box1 mial wieksza moc obliczenowa od ps2 a teraz ps3 bedzie mialo wieksza od x-boxa 2 i tyle. I pare slow na koniec jesli chodzi o o moje osobiste odczucia wzgledem grafiki, coz mnie screeny ani z jednej ani z drugiej konsoli nie przyprawily a zawrot glowy(moze to sie zmieni po obajrzeniu tego 2 -godzinnego filmiku, ktory wlasnie sciagam), ale jednak mysle, ze pierwsze gry na x-a2 i ps3 nie beda duuuzo lepiej wygladac od np. takiego dooma3 i HL2 z czasem to sie napewno zmieni, ale juz raczej nie bedzie tak jak kiedys, ze przez dluzszy okres czasu komp pod wzgledem graficznym niedorownywal konsolom vide ps1 i ps2.(wielka szkoda) Gry typu fifa i need for speed beda rownolegle wychodzic na kompa i konsole, a na choryzoncie nowe karty od ati i nvidii wiec mysle, ze komp nie bedzie mial problemu z dorownaniem pod wzgledem grafy do konsol. Pomijam perelki typu tekken albo GT5 bo to juz inna para kaloszy. Bynajmiej pozyjemy zobaczymy. Pozdro for all ps. wkoncu jak to jest z tym procesorem od ps3 on ma kilka rdzeni i kazdy jest taktowany po 3.2ghz czy to jest ich laczne taktowanie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Niestety co niektorzy moga sie podlamac ta informacja. Czlowiek z Epic powiedzial, ze TYLKO demo UT 2007 oraz boks od EA bylo liczone w real-timie. Reszta to rendery (Lacznie z KillZone 2) Sorry no bonus.... 1451286[/snapback] Kaczuszki też :cry: ? Troche wątpie :wink: ! Chyba, że to nie dotyczyło E3?! Gladiak, to nie jest tak, że wielbiciele pleja plują na x-a. Dla mnie plej jest "tą jedyną" konsolą, ale jakbyś czytał moje stare posty to byś znalazł tam jeden, gdzie już przyznawałem wyszaść x-a. Ale zauważyłem też, że to x-o maniacy próbowali zmieszać ps-a z błotem, twierdząc, że słabszy i wogóle (nie mówie że wszyscy, ale są tutaj tacy napaleńcy). Inaczej skąd w temacie o next-genach zdjęcia porównawcze wszystkie konsole i pc na podstawie sc? Choć mam ochote bronić ps2, to jednak niemam siły powtarzać coś, co było powiedziane setki razy, i świadczy o tym, że w ogólnym bilansie nie ma lepszej (pod względem starań producenta), ani gorszej konsoli. Edytowane 18 Maja 2005 przez Xaon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) przeciez to bylo wiadome ze to sa rendery!! jak by to bylo w realtime z taka plynnoscia juz teraz to nie wiem co by ci ludzie od killzona robili przez rok!! chyba by siedzieli i sie obijali a gotowa gra by czekala na premiere konsoli to na 90% byly rendery zrobione na modelach i takich tam pierdach z ktorych potem zostanie zklejona prawdziwa gra mialy tylko ukazac jakosc gier jakich mozemy sie spodziewac za rok oni pewnie jeszcze enginea nie maja gotowego EDIT swoja droga to mi sie wydaje ze taka grafa jak killzone2 jest mozliwa do osiagniecia na sprzecie takim jak PS3!! jak sie pooglada obrazki w wyzsze rozdzialce to widac ze ziemia jest plaska ma tylko bumpmapping a to juz przeziez normalny efekt na texturach widac ziarnistosc niekiedy i takie tam ogien tylko kiczny musza nad nim popracowac Edytowane 18 Maja 2005 przez Fidel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jj09 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 http://www.proline.pl/index.php?id=news&su...16417944&grupa= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jak już wspomniałem (o kaczuszkach) to wątpie, że one są zwykłymi renderami. Ale przyznaje rację, że nie mogą mieć tylu kompletnych gierek, bo zaczęliby konsole sprzedawać. Ale ten boks i ut 2007 pokazały, że reszta równie dobrze mogła by być gotowymi grami. Czyli powtarzam innymi słowami to, co powiedział Fidel, żeby mnie nikt źle nie zrozumiał (patrz poprzedni post), dbam o reputację B) . A tak na serio, to chyba zostało nam "tylko czekać" na premiere w Europie. Sądzę, że wszystko co mieliśmy zobaczyć, zobaczyliśmy. Tylko N się czai. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Snake ale wiesz, ze to moze sie dla ciebie zle skonczyc jak bedziesz taki podjarany jeszcze przez rok chodzil... nie? :lol: :lol: :lol: no offence ;-) rok to sporo czasu i nie ma najmniejszego sensu poki co sie tak tasowac :D 1450783[/snapback] Spoko bąka... mam PS2 i full tytułów do przejscia... ja tam przezyje... Ja podchodze do tego bez optymizmu niestety. Sony NIE MA konsoli i to sa tylko marketingowe odpowiedzi do MS (oni maja konsole). Super computer for computer entertainment - lol. NIe wierze sony od lat (pisalem w ktoryms temacie o tym) to banda klamczuchow. Pamietacie premiere ps2? sterowanie rakietami.. znalezli jakies w iraku?:) 1451256[/snapback] Nie ma konsoli. Tak, wszystko to pic. Wzieli chlebak i rogala ze spożywczaka, pomalowali na srebrno, filmy to robili przez ileśtam dni, tak zeby puscic z komputera i wtedy jak sie ludzie podniecaja ze ach i och, wychodzi Szymon Majewski i mówi "MAMY WAS". Wez ogarnij. A co ty z rakietami wylatujesz teraz 0_o... Sony wyszło na scene tak jak w tym roku i powiedziało "Prosze panstwa, oto nowa konsola PS2, która może być zasosowana jako sprzet do rakiet" cos wątpie. A ze ktos plote puscił i ty uwierzyłeś, to Twój problem. Zaden z szanujacych sie graczy konsolowych w tą tianą plote nie wierzył. Poczekajcie na sprzet bo to co tutaj czytam oceniam jako zwyciestwo sony. Pokazali pare filmikow (na pewno nie z konsoli) i uwazacie ze maja az taka mocna konsole? Te wyniki procesora to chyba za duzo sake w pracy:) 1451256[/snapback] Nie z konsoli - z lodówki albo z miksera... może Twój PC to obliczył? witam:) solid snake widze ze jestes z tego kochanego miasta co ja chociaz juz sporo lat mieszkam za granica bo w samym paryzu ,ale jako krajana i bydgoszczanina pozdrawiam cie,tym bardziej ze nie widzialem dotychczas nikogo od nas na tym forum:) ps.moj wczesniejszy post dotyczyl jeszcze nie samej wojny miedzy ps3 a xbox360 ,tylko jej nadejsciem ,bo jak sadze jedni i drudzy fani danej kosoli wraz z ze zblizajacymi sie startami nowych konsol zaczna przekrzykiwac sie w zaletach i wadach co doprowadzi do tego samego jak bylo czy nawet jest pomiedzy pc a konsolami, szczegolnie mam wlasnie na mysli fanow ps3 ,bo o ile fani xboxa doceniaja zalety ps3 to ci drudzi nie widza nic w xboxie co jest godne pozalowania,poniewaz dzieki temu ze on tez jest na rynku to rozrywka elektroniczna wnosi sie przeciez na wyszy poziom.Pozdrawiam:) 1451261[/snapback] Dzieki... wiesz, marzę aby kiedyś mieszkać w Paryżu albo coś w tym stylu ;). Reszta posta - zgadzam sie w całości. Powiem tak. Gry obrabiane w real Time to był box i UT2007 i tylko to, ale z gier. Kaczuszka to nie gra. Kaczuski i render ryja ze SpiderMana 2 też, a to daje dużo do myślenia. Tak samo listki i nature. Gry były, bo to było widać, że to są filmy (napisy miedzy scenami, komentarz kolesia zapowiadającego itp itd) tylko ze to byly filmy ktore przedstawią nagrane sceny z gry. Czyli KillZone bedzie tak wygladać. Obrobił UT2007, fotorealistyczną morde, kaczuski i nie ma KillZona obliczyć? Edytowane 18 Maja 2005 przez .:Solid_Snake:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Przeciesz na 90% jeszcze nie ma ps3 bo nie skonczyli robic CElla jeszcze :) To co bylo pokazane to tylko pewnie ze stacji graficzniej albo z devkita. Jak by mieli juz cella gotowego to nie trzeba bylo czekac jeszcze rok na premiere. A ze sie przestraszyli 360 to na szybkiego wyskoczyli z prezentacja. A skad wiecie ze ta obudowa co pokazali nie jest pusta w srodku ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Spoko bąka... mam PS2 i full tytułów do przejscia... ja tam przezyje... Nie ma konsoli. Tak, wszystko to pic. Wzieli chlebak i rogala ze spożywczaka, pomalowali na srebrno, filmy to robili przez ileśtam dni, tak zeby puscic z komputera i wtedy jak sie ludzie podniecaja ze ach i och, wychodzi Szymon Majewski i mówi "MAMY WAS". Wez ogarnij. A co ty z rakietami wylatujesz teraz 0_o... Sony wyszło na scene tak jak w tym roku i powiedziało "Prosze panstwa, oto nowa konsola PS2, która może być zasosowana jako sprzet do rakiet" cos wątpie. A ze ktos plote puscił i ty uwierzyłeś, to Twój problem. Zaden z szanujacych sie graczy konsolowych w tą tianą plote nie wierzył. Nie z konsoli - z lodówki albo z miksera... może Twój PC to obliczył? Dzieki... wiesz, marzę aby kiedyś mieszkać w Paryżu albo coś w tym stylu ;). Reszta posta - zgadzam sie w całości. Powiem tak. Gry obrabiane w real Time to był box i UT2007 i tylko to, ale z gier. Kaczuszka to nie gra. Kaczuski i render ryja ze SpiderMana 2 też, a to daje dużo do myślenia. Tak samo listki i nature. Gry były, bo to było widać, że to są filmy (napisy miedzy scenami, komentarz kolesia zapowiadającego itp itd) tylko ze to byly filmy ktore przedstawią nagrane sceny z gry. Czyli KillZone bedzie tak wygladać. Obrobił UT2007, fotorealistyczną morde, kaczuski i nie ma KillZona obliczyć? 1452040[/snapback] Ty sie snake jednak nie znasz. Przeciez na mojej konsoli PS2 i jej kartonie wyraznie pisze, ze jest mozliwosc odpalania rakiet dalekego zasiegu(tomahawk i innych) no i oczywiscie probowalem i nic sony to oszusci. A jesli chodzi o ps3 tez sie nie znasz bo to co sony zaprezentowalo to nie prawdziwa konsola tylko pentium 4EE i dwie karty 6800ultra odpowiedno upchane w obudowe. Z tego co slyszalem to podobno specjalna prasa hydrauliczna te komponenty zmiejszali aby mozna bylo upchac je do tak malej obudowy, albo mieli gdzies kompa ukrytego mowie ci ps3 nie istnieje. A teraz tak calkiem serio: <<to NIE do snake'a>>LUDZIE WEZCIE SIE PUKNIJCIE W WASZE GLOWY, BO NIBY CO MIELI ZAPREZENTOWAC GRAFIKE TYLKO CIUT LEPSZA OD PS2 PRZECIEZ TO JEST NOWA TECHNOLOGIA I CHOLERA KAZDY PO PS3 OCZEKIWAL SUPER WYPASU A TERAZ JAK TO SIE SPELNILO TO NAGLE ZE TO JESY NIEMOZLIWE lol lol lol :mur: :mur: :mur:............ W sumie to macie racje te rendery byly puszczone na komputerach z kartami typu radeon 9500 i na procu sempron np. 2400+ dokladnie takie jakie niektorzy z was maja. Na co wy cierpicie na to ze wasz sprzet to juz lamus bo ja juz was nie rozumiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) moze trochę rozjasnię niektórym w glowach i napiszę to co wiem: na pewno w realtimie liczone były: -tech demo final fantasy 7 - demo UT2007 - pokazy mocy CELL-a i RSX-a czyli demka typu: -kaczuszki -wybuch stacji beznynowej -kobieta azjatka i te stwory wokół niej -aktor z filmu Spiderman - i parę innych drobiazgów wielce prawdopodobne ze w realtimie liczone były: - pokaz boksu wzbudzające wątpliwosci (aczkolwiek nei twierdzę ze niemozliwe) - pokaz KILLZONE - pokaz MOTORSTORM mysle ze te dwa filmiki to rendy ...chodzi mi o to ze one zostały wyliczone na podstawie spekulacji co do prawdopodobnej mocy ps3 i ich produkcja(tych filmików) ruszyła jak jeszcze nie było gotowego GPU i działającego prototypu konsoli. jak dla mnei obraz w tych filmikach jest zbyt mięki zbyt doskonały za duzo się dzieje , obraz w tych filmikach rozni się od obrazu w tech demku z finala 7, w killzonie jest duzo duzo więcej postaci niz w techdemku z finala 7 są duzo bardziej złozone. Pewne aspekty przemawiają na korzysc tego ze demo z killzone jest realtimowe ...mianowicie ogień i to ze widać iz główny bohater celuje z broni sterowanej joypadem a nie myszką, aczkolwiek moze to yc specjalnie spraparowane. Wierzę w to ze przy odpowiednio zoptymalizowanym enginie taka grafa i ilosc obieków na ps3 jest mozliwa ale Guerilla imho miała za mało czas zeby to zrobic w realtimie dlatego mysle ze to jednak rend spraparowany . musimy poczekac na oficjalne stanowisko w tej sprawie moze cos sie wyjasni B) Edytowane 18 Maja 2005 przez ZATOICHI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 częśc swiatła na kwestię KILLZONE rzuca ten nowy wywiad: http://uk.playstation.com/news/newsStory.j...WS&linktype=NT3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Yeah, it's basically a representation of the look and feel of the game we're trying to make. czyli tak ale nie do konca - czyli nie, a wiec to render. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 A ile bedą kosztować gry na PS3?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Tyle co na PSX i PS2. Czyli np. w Media Markt, gdzie potrafią zdzierać (zwłaszcza na sprzęcie, może w innych miastach jest inaczej), 200zl za super nowinki, a od 70zl za coś starszego. Można też pochodzić po normalnych sklepach i kupić taniej, a potem się wymieniać z kumplami. A co do tego, że słony niema konsoli. Ja mam wrażenie, że mają, i to już od pewnego czasu. Zbyt dokładne były dla mnie dane tech. jak na nieistniejącą platforme. A muszą czekać z premierą, bo niemogą sobie pozwolić na sprzedaż konsoli, na którą są dwie gotowe gry. Ludzie zrobiliby im taką antyreklamę, że nic by nie sprzedali. Po drugie. Skoro tech dema były w real-time (a wszyscy widzieliśmy jakie były), to czemu tamte filmiki nie miały byb być fragmentami gier, które programiści już zrobili. Przecież męczą się z develupment czitami już jakiś czas! Po trzecie. Konsole graficznie zawsze wyprzedzały kompy o jakieś trzy lata, i to mam na myśli kompy za 4000-5000zl! Po czwarte. Powiedziałem to co chciałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja myślę, że gry będą droższe, zwłaszcza na początku bo i koszty produkcji takich wypasionych gierek znacząco wzrosną. W Europie - 50 euro, u nas jak uwzględnić wysoki VAT i marże to spokojnie wyjdzie 250zł. I te ceny tak szybko nie spadną. Tak niestety jest zawsze z nowościami. A przecież nikt nie kupi PS3 po to aby grać w przecenione starocie z PS2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja myślę, że gry będą droższe, zwłaszcza na początku bo i koszty produkcji takich wypasionych gierek znacząco wzrosną. W Europie - 50 euro, u nas jak uwzględnić wysoki VAT i marże to spokojnie wyjdzie 250zł. I te ceny tak szybko nie spadną. Tak niestety jest zawsze z nowościami. A przecież nikt nie kupi PS3 po to aby grać w przecenione starocie z PS2. 1453236[/snapback] No chyba, że zbiera ps-y od pierwszej generacji :lol: p.s. mnie to szczęście ominęło :sad: A ceny długo nie mogą się utrzymywać na wysokim poziomie, bo zaczną masowo sprzedawać ps-y, a zaczną kupywać x-y, a Bill jest !EVIL! i nie mogą dopuścić go do przejcia władzy nad rynkiem konsol, jak to mu się udało z rynkiem systemów operacyjnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 a wie ktos moze skad moge sciagnac pelny pokaz ps3 tzn wszystkie te kaczuszki, boxy stacje benzynowe itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 http://www.filerush.com/ tutaj znajdziesz chyba, sa tez rozne fajne trailery w wysokiej rozdzielczosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja myślę, że gry będą droższe, zwłaszcza na początku bo i koszty produkcji takich wypasionych gierek znacząco wzrosną. 1453236[/snapback] Nie. Chcieli się wycwanić i zdzierać z nas więcej kasy. Na stronce CDProjctu pojawiają się (według mnie) dość żetelne informacje i z tego co kiedyś pisali, to koszt jednej produkcji nie wzrośnie aż tak bardzo... Nie wiem, chyba o tym coś Eidos pisał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Jak ktoś będzie chciał film z przezentacji ps3, to niech pisze do mnie na gg: 6188160, bo linku nie pamiętam, a wiem jak to się szuka w starych postach. Tylko zwykle jestem niewidoczny, więc pisać i się nie martwić. A jak jakiś x-o maniak do mnie napisze, to moge się kłócić, ostatnio mam na to duuużo czasu :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) link - bo rozjechalem forum tym zdjeciem :lol: Edytowane 19 Maja 2005 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zywiol Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) Na trwających w tej chwili targach E3 zaprezentowano dema kilku gier tu macie link do wszystkich http://www.e3insider.com/newsroomArticle.a...ctID=2R5FHULAJP Ale to tutaj to po prostu kur..... ja pierd... no dosłownie szok jak zobaczyłem to demko to myślałem że pier.... no przecież gra wygląda tak że uhuuu :) :) :D :D http://www.gametrailers.com/player_e3i.php...d=5833&type=wmv Edytowane 20 Maja 2005 przez Zywiol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Na trwających w tej chwili targach E3 zaprezentowano dema kilku gier tu macie link do wszystkich 1454178[/snapback] kilzon to render i nie jest liczony w real tajmie ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) hehehe...sprowadził go na ziemie :)))) ... ale kaczuchy i cała reszta tech dem była real time w tym box...miejmy nadzieje ze developerzy nie pójdą w ślady tego co robili po premierze PS2 i troszke bardziej wykorzystają swoje doswiadczenie w robieniu gier, wykorzystania w pelni mocykonsoli itp itd...ps2 miało ogromne mozliwosci, wszystko to co widzieliscie na prezentacjach ps2 6 lat temu było mozliwe, programisci nie potrafili sprostac temu wyzwaniu...ostatnimi czasy wychodzi im to coraz lepiej (szkoda ze tak pozno...dobrze ze PS3 jest podobno łatwiejsze w programowaniu...co widac po UT2007 gdyz przedstawiciel EPIC powiedzial ze to co widzielismy robili 2 miesiace....tak więc nie mam pytan) ale jak widac doskonale po killzone...gra ma mnóstwo efektów które na PC mozliwe są do uzyskania tylko i wyłacznie kiedy karta graficzna ma łaskawie pixel shader...przypominam ze premiera ps2 była 6 lat temu kiedy ludzie jeszcze nie wiedzieli dokladnie co to jest T&L w ge forcie nie mówiąc o pixel shaderach...tak wiec niech nikt mi nie mówi ze PS2 było takie kiepskie i wogóle.Jak firma developerska przysiądzie fałdów to potrafią zrobic cos porządnego.Ktoś powiedzial ze pokazywali na PS2 next generation gran turismo i ze nie uswiadczylismy takowego....hmm..a gran turismo4 to co..PATYK?? No przeciez to jest wlasnie to co widzielismy na prezentacji technologicznych mozliwosci PS2.Wtedy ludziom sie nawet NIE SNILO takiej grafiki w grze jak teraz ma GT4.Ale karty graficzne nowej generacji na PC przyzwyczajają nas do super fajnej grafiki i GT4 pc towców juz tak nie zachwyca jak 6 lat temu kiedy to kazdy nie mógł uwierzyc w to co widzi.Dlatego mowię.Wszystko zalezy od MOZLIWOSCI developerów bo PS2 wciaż naprawde wiele POTRAFI.I Wierze ze PS3 tym bardziej.Z taką mocą wierzę że predzej czy pózniej zobaczymy gre pokroju filmiku killzone.A śmiałbym się za rok...gdyby wyszło killzone i naprawdę tak własnie wyglądało :D To by się ludzie zdziwili. Edytowane 20 Maja 2005 przez VorTeX[PL] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 ile ojro bedzie kosztował PS3 w europie i kiedy do nie dotrze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) ,May 20 2005, 12:10]hehehe...sprowadził go na ziemie :)))) ... ale kaczuchy i cała reszta tech dem była real time w tym box...miejmy nadzieje ze developerzy nie pójdą w ślady tego co robili po premierze PS2 i troszke bardziej wykorzystają swoje doswiadczenie w robieniu gier, wykorzystania w pelni mocykonsoli itp itd...ps2 miało ogromne mozliwosci, wszystko to co widzieliscie na prezentacjach ps2 6 lat temu było mozliwe, programisci nie potrafili sprostac temu wyzwaniu...ostatnimi czasy wychodzi im to coraz lepiej (szkoda ze tak pozno...dobrze ze PS3 jest podobno łatwiejsze w programowaniu...co widac po UT2007 gdyz przedstawiciel EPIC powiedzial ze to co widzielismy robili 2 miesiace....tak więc nie mam pytan) ale jak widac doskonale po killzone...gra ma mnóstwo efektów które na PC mozliwe są do uzyskania tylko i wyłacznie kiedy karta graficzna ma łaskawie pixel shader...przypominam ze premiera ps2 była 6 lat temu kiedy ludzie jeszcze nie wiedzieli dokladnie co to jest T&L w ge forcie nie mówiąc o pixel shaderach...tak wiec niech nikt mi nie mówi ze PS2 było takie kiepskie i wogóle.Jak firma developerska przysiądzie fałdów to potrafią zrobic cos porządnego.Ktoś powiedzial ze pokazywali na PS2 next generation gran turismo i ze nie uswiadczylismy takowego....hmm..a gran turismo4 to co..PATYK?? No przeciez to jest wlasnie to co widzielismy na prezentacji technologicznych mozliwosci PS2.Wtedy ludziom sie nawet NIE SNILO takiej grafiki w grze jak teraz ma GT4.Ale karty graficzne nowej generacji na PC przyzwyczajają nas do super fajnej grafiki i GT4 pc towców juz tak nie zachwyca jak 6 lat temu kiedy to kazdy nie mógł uwierzyc w to co widzi.Dlatego mowię.Wszystko zalezy od MOZLIWOSCI developerów bo PS2 wciaż naprawde wiele POTRAFI.I Wierze ze PS3 tym bardziej.Z taką mocą wierzę że predzej czy pózniej zobaczymy gre pokroju filmiku killzone.A śmiałbym się za rok...gdyby wyszło killzone i naprawdę tak własnie wyglądało :D To by się ludzie zdziwili. 1454406[/snapback] Wlasnie skonczylem ogladac ta konferencje prasowa i powiem wam, ze killzone2 naprawde mnie zachwycil(w przeciwienstwie do killzone na ps2-padaka). I jesli takiej grafiki ps3 nie bedzie w stanie wygenerowac(w co watpie) to sony moze sobie taki syf wsadzic gleboko. Dla mnie konsola nowej generacji niepotrafiaca przeliczyc takiej grafy to poprostu smiech i tragedia(a spodziewalem sie jeszce wiecej). Jedna z najgorsza z prezentowanych gier to napewno heavenly sword i pozostaje miec tylko nadzieje, ze to tylko wyjatek. A no i czekam na motor storm-rewelka. ps. na ps2 to ty nie licz bo raczej juz cie niczym nie zachwyci jak juz to przerazi tak jak mnie przerazil killzone i getaway. Pozdro for all. Edytowane 20 Maja 2005 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Czy ktos moglby zapodac DZIAŁAJACY link do tej konferencji sony? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...