kwiato6665 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 aktualnie mam celka 1.7 na abicie be-7.i mam takie pytanko jaki by bylprzyrsot mjocy gdybym wlozyl do niego cel 2.0.i takie nmale sprostowanie bo pewnie by ktos probonowal mi tego celka na prescocie,ale one niestety niesmigaja na mojej plycie.nawet zmiana biosu tu nic niedala.czymoze lepiej zainwestowac P4 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) inwestuj w p4. roznica miedzy tym celeronem 1.7ghz a celeronem 2.0ghz byla by nie wielka tobardziej by ci sie oplacalo podkrecac tego 1,7ghz a nie zmieniac dla tych 300mhz Edytowane 25 Stycznia 2005 przez psychol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 no pewnie ze P4 tylko P4 !! h ehe tego zelka to zostaw dla kogos innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Pentium będzie o 1/3 wydajniejszy a po podkręceniu już o niebo lepszy :blurp: pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 lepiej podkręć tego celka niż masz go zmieniać na kolejnego 2.0 .....lub zmień na P4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ehh.. nie podkrecac celka tylko zmienic na P4 i dopiero krecic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...