bidi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Witam. Znalazłem takie cosik w sklepie: http://angela.pl/index.php?action=Szukanie...egorii=89&cat=5 i zastanawiam się jak bardzo wydajne jest to coś bo z tego: http://www.eprom.com/home/Heatsink/overclocker_kit.htm wynika że nawet opłaca się to założyć jeśli ktoś miał okazję tego używać to ciekawi mnie też sprawa głośności tego sprzętu. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez bidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jezeli chodzi o tunele powietrzne, i o ich wydajnosc to sie sprawdzaja, ale po co wydawac kase, mozna zrobic samemu, i zalezy tez jaka masz obudowe, jezeli miditower stabdard to najlepiej wyciac dziure dokladnie nad rdzeniem w bocznej scianie, na wiatrak 80mm do tego zalozyb tekturowa rolke po pakowej tasmie klejacej, temperatura zjechala mi po jej zalozeniu o 2C, a wczesniel byl tylko sam wiatrak. zatem do rozwazenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Z jednej strony wydajecie lekka reka 200 zl na cos bo mam ladniejsza naklejke a z drugiej szkoda wam 8 zl. Kupujesz gotowa rure w markecie budowlanym za 8 zl i mocujesz do procka z drugiej strony do ....i tu masz wybor przod, tyl, bok nawet gora. Druga metoda wycinasz otwor w bocznej obudowie i wkladasz rure bas refleksu za cale 8 zl. Ale mozna wkladac butelki, rolki i inne rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidi Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Ten tunel kosztuje 69 PLN wliczając w to jakieś dodatki więc chyba nie jest tak drogo. Ale głównie chodziło mi o to czy toto nie będzie huczeć. Myślałem o zrobieniu tego samemu ale jeśli u kogoś by się to sprawdziło to raczej nie pożałuję 69 PLN. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez bidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korpusz Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ja sobie sam zrobilem z papieru przezroczystego od drukarki bo mozna fajny nadruczek zrobic :) ale planuje plexi albo cosik lepszego :) temp spadla o okolo 2-3C. Bardzo proste do zrobienia wystarczy corel i linijka :) moze to nie wyglada jakos super ale mi sie podoba bardziej niz to co poprzednio mialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Można pochwalić jak spadła temperatura ale wykonanie to już "arcydzieło". Litości dla oczu. Może podjedź do np Castoramy i zainwestuj te 8 zł a i jeszcze to co zostanie możesz odsprzedac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korpusz Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wiem ze to z wygladu miodzio nie wyglada ale dziala dobrze :) narazie nie mam kasy jak wyplate dostane to odwiedze jakis hipersupermarket i poszukam czegos co by lepiej wygladalo :) przez chwile mialem pomysl zeby wstawic rure odprowadzajaca "brudna" wode z wc ;) hihihi ale szybko zrezygnowalem z powodow estetycznych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...