Jin* Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Sagem to francuska firma z tego co wiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 te 4 to powinno być w levelu 2 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 te strzalki to moze byc jakis symbol, np u mnie w komórze podkreslenoa strzalka oznacza pisanie wielkimi literami, obrazek nazywa sie screen5 a komorka ma w nazwie 5 (ale to pewnie przypadek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ja wymiękam - także proszę o rozwiązanie 3lv na PW lub GG. już mi się z dyni dymi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 było szukaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Powalone. W czym rozjasniacie ? Ekran mam na 100% i g**** widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 irfan viev i podobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A to mam w d*** ta zabawe. Autor nie bral pod uwage, ze niektorzy nie maja takich programow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 To mozna sie bylo domyslec, ja tez wczesniej sobie myslałem zeby rozjasnic ale nie chcialo mi sie bawic. Po czarnym tle odrazu widać ze trzeba cos zrobic z obrazkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie wiem po co trzeba to rozjaśniać nie widzicie tych czarnych znaków w 2 linii >???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 To mozna sie bylo domyslec, ja tez wczesniej sobie myslałem zeby rozjasnic ale nie chcialo mi sie bawic. Po czarnym tle odrazu widać ze trzeba cos zrobic z obrazkiem. 1238738[/snapback] Nie w tm rzecz. Po prostu nie dla wszystkich jest ta gra. Ja na kompie nie mam zadnego programu, ktorym moglbym rozjasnic pliki graficzne. MS nie oferuje takich bajerow a nie bede kupowal programu do takiej zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Nie w tm rzecz. Po prostu nie dla wszystkich jest ta gra. Ja na kompie nie mam zadnego programu, ktorym moglbym rozjasnic pliki graficzne. MS nie oferuje takich bajerow a nie bede kupowal programu do takiej zabawy :) 1238752[/snapback] infranView z tego co pamietam jest za free. Do sciagniecia np tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 jest juz ktos w 6? kombinuje i nic.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) jaki jest kierunkowy do Holandii? 1238634[/snapback] z tego co pamietam to 31 Holandia 0-031, Amsterdam- 20, Hague - 70, Rotterdam- 10 Edytowane 27 Stycznia 2005 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ma ktoś pomysł na strzałki=nr kierunkowy do miasta holenderskiego? (chodzi o to jakiego miasta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 co do rozjaśnienia- to wystarczy w paincie "odróc kolory" i też widać o co biega ;] dobra- to może dalibyście do 3....4....5... levelu :P ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Hmm, jak juz ktos zauwazyl z klawiatury tel mozna wywnioskowac, ze Hup Hup to liczby 487 487 Ale na jakie klawisze sie naciska aby uzyskac podkreslenie i wykrzyknik ? Moze to jest jakis numer telefonu ? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Albo kolejne GG <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 gg- Zbigniew nie mam pojęcia jak do tego shitu podejść :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A moze z tego nuumeru trzeba ulozyc jakis wyraz numer=Litera z klawiatury ???????? Nie mam pojecia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Dobra napiszę co udało mi się ustalić. +48 KIERUNEK (to jest kierunkowy do Polski) +44 DIALLING CODE (to jest kierunkowy do Wielkiej Brytanii, a dialling code oznacza to samo co kierunek, kierunkowy) Dodatkowo wiemy że jak wpisujemy holland to pojawia się nowe okno. W nim tekst and what now?. Moim zdaniem należałoby znaleźć jak po holendersku jest kierunek lub dialling code. To może coś dać. Wy też piszcie co ustaliliście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A moze z tego nuumeru trzeba ulozyc jakis wyraz numer=Litera z klawiatury ???????? Nie mam pojecia :? 1239057[/snapback] Do tego juz dawno doszlismy +48 swiadczy, ze to bedzie polski wyraz +44 ze angielski Teraz jak te wyraz wykorzystac laczac to ze strzalkami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Tlumaczenia: english to dutch dialling code -> HET DRAAIEN CODE inny slownik: dialling code the part of a telephone number that represents a town or area. Dutch: netnummer (het) French: indicatif (m) German: Vorwahl (f) Italian: prefisso telefonico Spanish: código de llamada automática Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Dzieki Kaeres :lol: Czyli co jest chaslem +0-031 netnummer ?? Moze strzalki sa dla "picu" ?? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) tego nie powiedzialem - po prostu padlo pytanie: jak brzmi numer kierunkowy po holendersku :wink: Edytowane 27 Stycznia 2005 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 netnummer - dialling code - numer kierunkowy het draaien code znaczy wykrecic numer. A wogole skad Wam sie wziela Holandia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 netnummer - dialling code - numer kierunkowy het draaien code znaczy wykrecic numer. A wogole skad Wam sie wziela Holandia ? 1239149[/snapback] mniej wiecej z tego stwierdzenia Mam na kubku w domu napis Hup holland hup i wpisałem to holland w url 1238610[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 No z tym kubkiem to lekka przesada. Czysty fart. Na pewno nie stad sie to bierze. Predzej skojarzenia z rowerami ale to rowniez istna bzdura by byla. Na bank nie ma to nic wspolnego z Holandia. Ilosc schodkow rowna sie ilosci strzalek ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ilosc schodkow rowna sie ilosci strzalek ! 1239197[/snapback] Czyli musisz poskakac ze schodow :lol: :lol: jak spadnies i sie udezysz w glowe to zobaczysz rozwiazanie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 google około 16,600 dla zapytania "hup holland hup". wiec moze to i ma jakies znaczenie - sie zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...