Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 @miszi Co to za koleś w Twoim avatarze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 było powiedzieć że jpg, zmalałeś chyba od tamtego czasu sądząc po avatarze ps. słaby fotomontaż, daje to coś w rozwiązaniu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 :? A moze to jakiś rodzaj pisma? 1239988[/snapback] Zbiłeś mnie z tropu zupełnie. Jakie pismo? Klinowe wygląda zupełnie inaczej. Runiczne też. Znowu nie zasnę. :? Eeech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 FastlY to jest misdirection...ściema...chce nas odwrócić od właściwego tropu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Crosis ten koles to ja x lat temu.. FastlY slaby zebys sie zorientowal ktory z nich to ja :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ch*j na dzisiaj kombinowaqnia starczy, daj więcej miszi podpowiedzi, bo wymyśliłes pewnie jakieś własne pismo i karzesz komuś je rozszyfrować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Nic nie karze :-) a 'moje pismo' juz rzoszyfrowaliscie :> Wlasciwie to veno rozszyfrowal nie wy.. :> Edytowane 27 Stycznia 2005 przez miszi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) ch*j na dzisiaj kombinowaqnia starczy, daj więcej miszi podpowiedzi, bo wymyśliłes pewnie jakieś własne pismo i karzesz komuś je rozszyfrować ;) 1240083[/snapback] Jego własne pismo rozszyfrowaliśmy wczesniej. Teraz to chyba coś innego. Wydaje mi się, że gdzieś już widziałem takie strzałki. Tylko gdzie? Miszi prawie jednoczesnie pisalismy posta :) Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Xavras Wyżryn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) wpisałem do Worda te znaczki czcionką Wingdings3 i zmieniłem na ariala i wyszło +/00 ma ktoś pomysł ?? :mur: Edytowane 27 Stycznia 2005 przez veno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 może powiesz w jakim jest to języku napisane, polskie słowo ??? inglisz ??? ciąg jakiś znaków ?? czy jeszcze coś innego (nabijam posty :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 też mi sie to spodobalo, ale dajcie jakas podpowiedz do 4lvl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 4 lvl to ja robiłem w niecałą minutę spójrz na 2 czerwone litery i na napis na pasku u góry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ehs... banalne, ze tez nie wpadłem na to :P nie widziałem tytułu strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Pytanie do miszi: czy rozwiązanie ma cokolwiek wspólnego z Holandią? UPDATE: Ja wymiękam....nie mam żadnego sensownego pomysłu :( UPDATE 2: Mam szukać wyrazu, ciągu cyfr czy ciagu cyfr i liter, czy może jeszcze czegoś innego do wpisania w adresie url. Mija 26 godzina myślenia nad 5 etapem :( :mellow: Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Crosis: A czy spotkales sie tam gdzies z 'Holandią'? W grze Nic nie jest umieszczane bez powodu.. Jestes w 5 lvl'u.. Powinienes to wiedziec.. Wymien sobie wszystko co masz, a odpowiedz sama sie nasunie.. Edytowane 27 Stycznia 2005 przez miszi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 mi sie wydaje że to moga byc znaki z jakiś schematów, elektronicznych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Mam!!!! Kurcze wykrakałem sobie te nuty :) Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Xavras Wyżryn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 cos zwiazane z nutami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 cos zwiazane z nutami ?? 1240325[/snapback] nie nie Pisałem o 6 levelu. Nie bedę psuł zabawy, sami zobaczycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ejj to powiedz mi czy mam sie nad tymi strzałkami zastanawiać, czy bez nich nie przejde do 6 lvlu (nie zgadne odpowiedzi?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ejj to powiedz mi czy mam sie nad tymi strzałkami zastanawiać, czy bez nich nie przejde do 6 lvlu (nie zgadne odpowiedzi?) 1240361[/snapback] wszystko masz juz napisane w postach - poczytaj, pokombinuj. ten 6 wyglada dosc melodycznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 tu już nikt nie może na nic wpaść, czekają tylko wygłodniałe wilki tylko po to, aby mieć sastysfakcją z tego, że są w 6 lvl'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) dzieki spicum jestem w 6 :D moze znowu jakis numer gg ? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilwer Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 boze dajcie jakąś podpowiedz wiem ze jest juz 1 w nocy i nie mysle tak jak powinienem ale w życiu nie dojde do 6 lev. Nie chce sie poddać na 5 nic nie moge wymyslić. na 4 sie męczyłem a to było takie proste. a siedziałem tam tez troche czasu. a to wszystko przez to ze siedze tylko w nocy. qźwa dajcie jakąś konkretnąpodpowiedź bo nie daje rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) Podpisuje sie pod tym dajcie jakas konkretna podpowiedz :-| Rozwiazanie bedzie po polsku czy w jakims innym jezyku :? Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) +48 kierunek (numer kierunkowy) +44 dialling code (sprawdź w słowniku co to oznacza) Masz jeszcze: Holandia strzałki po konwersji na czcionkę wingdings3 daje takie coś: +/00 lub w innym zapisie: ./00. Pokombinujcie. 6 level to jest dopiero "melodyczny" ;) UPDATE: ten znaczek - 1238803[/snapback] - link do posta, który jest pomocny. Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) rozwiazanie to ciag cyfr?? jak tak to bedzie jeszcze bardziej pomocny Dzieki Crossis :) To jak rozwiazujemy wspolnie kolejny poziom :lol: :lol: Czemu mam wrazenie ze rozwiazanie to tytul tego utworu w jezyku angielskim <_< Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Rozwiazanie do 5lvl bylo juz z kilka stron temu napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ma ktos juz jakis pomysl co do 6 lvl'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Podpowiedź w stronie - This one in English! Tytuł strony - Gama Nazwa obrazka - o6.jpg takt 3/4, najprawdopodobniej jest to jakiś walc c d e f g a h c - takie są nuty w Polsce c d e f g a b c - takie w Wielkiej Brytanii Pozatym nie mam zielonego pojęcia.... Może trzeba znaleźć nazwę tego utworu na obrazku? UPDATE: Utwór w formacie midi UPDATE 2: tłumaczenia z polskiego na angielski: takt - tact,time takt(odstęp w pięciolinii) - bar, measure gama - scale, gamut dur - major można jeszcze zastosować minor - chociaż nie wiem dokładnie co to znaczy Wpisywanie tych wyrazów nic nie daje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...