Xavras Wyżryn Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) A ja się cofnąłem i słucham sobie jednego kawałka w kółko. Co z tego, że I did it. :angry: Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Xavras Wyżryn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 miszi czy nasz trop jest dobry? Czy to kolejna zmyłka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Cala odpowiedz masz w prywatnej wiadomosci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 To co trzeba zrobic z tym 7 lvl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dotarliscie juz do finish'u, yes or no? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dotarliscie juz do finish'u, yes or no? 1243166[/snapback] Tak, tylko co dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dotarliscie juz do finish'u, yes or no? 1243166[/snapback] Przeczytaj to dokladnie.. Tam wszystko jest napisane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Finish? (y/n) Thanks for your time :-) Nie wiem jak to ugryźć? yes or no tak lub nie true or false black/white 1/0 Przecież tam moze byc wszystko. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam, nie mam pojęcia co dalej zrobić w poziomie szóstym... A ten mid który ktoś już podał, to z mojego serwera jest i jako spisałem, więc proszę o jakąkolwiek wskazówkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Finish? (y/n) Thanks for your time :-) Nie wiem jak to ugryźć? yes or no tak lub nie true or false black/white 1/0 Przecież tam moze byc wszystko. :mur: 1243212[/snapback] Odpowiedz masz w nawiasie, a 'Thanks for your time :-)' to podziekowanie dla ciebie za to ze poswieciles swoj czas na moja gre.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 wy tu sobie gadu gadu, a my na 6 levelu stoimy... nie kapuję tej melodyjki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 to nie ma 7 lvl-i a właściwie 8 ;] finish?(y/n) thx for ur time odpowiedź mam w nawiasie ?? a może więcej podpowiedzi ;] ? qwa gratki za to co stworzyłeś ;] UPDATE: skończyłem gierke - jestem na liście ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jako drugi z Tweaka skończyłem prona. Jestem na liście :D miszi dobra robota z tą grą. Czekamy na dalsze etapy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dzięki miszi. Dla mnie ostatni etap okazał się najtrudniejszy, chyba dla tego, ze spodziewalem sie czegos nie do przejścia. Dobra robota ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 widze że poczta pantoflowa szybko sie rozprzestrzenia i tweak zaleje teraz tabele winnerów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 :mur: Powie ktos wreszcie co jest wazne w 7 poziomie bo mi nic nie pasuje :mur: dajcie jakas podpowiedz na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Heh, nie moge wytrzymac - 2 lvl odrazu mi poszedl, 3 za podpowiedza, no ale 4?! GooGle, jakis numer - gg, ggnumber, numer, numbergg etc i nie przechodzi mi dalej! Podeslijcie zesz pw ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Heh, nie moge wytrzymac - 2 lvl odrazu mi poszedl, 3 za podpowiedza, no ale 4?! GooGle, jakis numer - gg, ggnumber, numer, numbergg etc i nie przechodzi mi dalej! Podeslijcie zesz pw ;( 1244771[/snapback] Uruchom gg i pozbieraj do qpy wszystkie inf. A czy ktos moze podac jakas wskazowke dla mnie odnosnie 6 levelu? Powoli trace nadzieje ze ukoncze gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Uruchom gg i pozbieraj do qpy wszystkie inf. ... Niesamowite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Są juz kolejne lvl'e. Dalesz instrukcje znajdyja sie a stronie na ktorej wpisywales sie na liste zwyciezcow :-) Powodzenia :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Dzięki. Już się za nie zabieram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ok no to walczymy dalej ;] jest tytuł - layers - powłoki w źródle alfabet - nie ma w nim litery P dziwna mp3 w infinite loop wsadzona - jakaś muzyka na ... ? co to za instrument może być ? ten błąd explorera robiony ręcznie jest - text w nim ma pewnie znaczenie obrazek - 8a.jpg btw autorze - ile lvl dodałeś ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Wszystko ok gnz tylko zauważ, że w źródle nie ma pełnego alfabetu - brakuje litery p. Nie wiem czy to że jej nie ma to celowe, czy może miszi się pomylił :unsure: Leveli teraz jest....tego nie wiem ;) BTW: jaka jest różnica między błędem w IE, a błędem na obrazku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Crosis - Nie.. miszi sie nie pomylil :-) P.S. Skad pewnosc ze lvl'i jest 13? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 sorry ... błąd wygląda tak samo jedynie jedna spacja mi nie pasuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 znam ta gra, gram w nia od wczoraj, jestem na 15 lvl, na ktorym jestescie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) sesq 15? :D To niezly jestes bo tylu nie ma :D Ta 'lepsza gre' mam juz za soba.. Edytowane 30 Stycznia 2005 przez miszi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) sory pomysliło mi sie z lepsza gra z 81 poziomami: http://www.deathball.net/notpron/ EDIT: hej, miszi to ty zareklamowales ten swoj własny pron na forum tej gry :) Edytowane 30 Stycznia 2005 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 jest nowy obrazek a co na nim ? ;] zabawy 4-latka w paincie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Może spróbować to jakoś nałozyć? Co znaczy layer? Na obrazku są różne odcienie czarnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...