wamak Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) @Kaeres W lvl7 musiałem skorzystać z torrenta, po godzinie miałem utwór. Jedynym jeszcze wyjściem jest właśnie wpisywanie każdego wyrazu po kolei. Edytowane 12 Lutego 2005 przez Waldek82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 gra ktoś na tweaku w to jeszcze ? ;] są nowe levele ;] ja stercze w 18 lvlu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jak napiszesz co mam zrobić w chyba 12 lvlu, gdzie pojawiają się znaki znane z 3 lvlu, to będe w to grał. Jakiś czas temu się zniechęciłem do tego...często nie ma logicznego połączenia, zagadki są bardziej na chybił trafił, albo ja jestem taki niemądry, że udało mi się dojść do 12 lvlu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 finish ? (y/n) Thanks for your time :) Co to ma byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie :D Później są kolejne etapy... UPDATE: zatrzymałem się na śniegu i to jest improper... Edytowane 17 Lutego 2005 przez Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Najgorsze jest to, ze moze po prostu wpisac sto roznych kombinacji nawet jak sie zna odpowiedz na pytanie. I znajac odpowiedz lub ewentualnie sie jej domyslajac mozna to przeoczyc i nie wrocic juz do niej. W wielu zadaniach tak jest. Kurcze lvl8 teraz wiec jak znajde czas to sie pomecze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 level ze śniegiem zajął mi dosłownie kilka minet ;] znajdź 2 obrazek i to wszystko ... wpisujesz potem odpowiedni wyraz ;] 19 lvl to masakra - życze powodzenia ;] ja stercze w 20"b" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 [nieskoromny mod on] ekhmmm ;] skończyłem gre - 21 lvli ;] [nieskromny mod off] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Gratulacje, ale jak przejść 15? Jakieś wskazówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Trafilem na tego pronika wczoraj i narazie utkłem na 17 ... ;) Ktos tez sie meczy, lub moze jakos rozjasnic kwestie ?? Edytowane 20 Lutego 2005 przez VILQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 @15 lvl musisz rozwikłać co to jest 1/307200 inaczej czytając 1 z 307200 hint: 640x480= ... ? ;] @17 lvl odpowiedz na pytanie: tytuł levelu + F.P.F + tytuł obrazka 3 rzeczy tworza pytanie w tejże samej kolejności jak podałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Do tego to juz doszedlem, ale nie pomyslalem o imieniu .... ;) Update: Teraz zatrzymalem sie na 19, ale wyjsc musze, wiec trza to na pozniej odlozyc :) Update2: Dotarlem do drugiej podstrony z pytaniem, ale googlowanie nic nie daje :( Update3: Prawidlowe googlowanie gwarancja sukcesu - teraz 20 :) Update4: Skonczylem jako 8 :D Edytowane 21 Lutego 2005 przez VILQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) http://www.majnpron.mage.pl/miszi.htm :) A wracając do tematu... mam już te tajemnicze dwie liczby (kod pocztowy Opola?) i żadnych pomysłów... UPDATE: dzięki GNZ, zapomniałem zupełnie o ulu... Edytowane 21 Lutego 2005 przez Rafel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 http://www.poczta-polska.pl/kody.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 509 Bandwidth Limit Exceeded :( Kiedy będzie już działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Dzialac bedzie w marcu.. Czyli od wtorq powinno byc ok.. Niestety mam tylko 1 Gb transferu plikow miesiecznie i stad ten psikus.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...