Crosis Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 11 etap nie daje mi spokoju :( This is not lvl3. O co chodzi? Miszi, może jakaś podpowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 już jedenasty i nic nie wiem... do czego jest w ogóle ten improper? Niewłaściwy, nieodpowiedni?... It's not lvl 3! Jeśli tak, to coś musi być związane ze śniegiem, pewnie inną pogodę trzeba wpisać albo fachowe określenie efektu na obrazku (telewizorze) skoro "śnieg" jest niewłaściwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ten lvl jest zbyt latwy zeby dawac podpowiedzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ten lvl jest zbyt latwy zeby dawac podpowiedzi :-) 1250297[/snapback] Heh, najwyraźniej nie jest na tyle łatwy, żebym ja lub Crosis mogli sobie z nim poradzić...czy telewizor ma tu coś do rzeczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Telewizor chyba wam nie ma za dobrego obrazu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 mi ten lvl zajął dosłownie 2 minety ;] szukajcie podstwa których szukacie w każdej z zagadek - na jednej z takich podstaw jest wskazówka z którą poradziłyby sobie osoby z ujemnym IQ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) mi ten lvl zajął dosłownie 2 minety Zwaliłes mnie z krzesła :lol: Edytowane 1 Lutego 2005 przez sLiM JiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 x.xx.XSkąd to wziąłeś? A tak w ogóle to zawiesiłem się na 10 levelu, zupełnie brak pomysłu. Mi się to kojarzy z jakimiś latami świetlnymi, bo widać światło, jestem pewnie w błędzie, nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 tutył strony ... 'spolszcz' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 He He za długo chemii nie miałem, tym razem problem z level 12 (ten obraz). Czy trzeba tam wpisać nazwisko malarza, czy coś innego? Mam nazwisko jednego, którego imiona zgadzają się z pewnymi "dodatkowymi" literkami, tylko nic z tego nie wychodzi. Chciałbym tylko wiedzieć, czy to na pewno nazwisko(jeżeli tak to niedobrze), czy nazw. + coś jeszcze albo w ogóle co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 dokładnie - szukaj autora tego jpg-a ;] bardziej sie podpowiedzieć nie dało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Alles fertig. Teraz mogę się uczyć do Kartografii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Co zrobić z numerami w levelu 13? Wiem, że każde 13, 14 i 15 (numery fałszywych poziomów) oddzielają dwie trzycyfrowe liczby, ale poza tym nie zauważam nic... pomocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 otwórz obrazek np w paincie i pojeździj po nim myszką ... obserwuj zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 A wiesz, że miałem takie podejrzenie? Ale uznałem je za powtórkę z tego errora, więc sobie odpuściłem. Muszę przyznać, że zadziwił mnie ten 13 level :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 dobra.... 3 level męcze i nic :P jakas wskazówka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 dobra.... 3 level męcze i nic :P jakas wskazówka? 1261112[/snapback] Zwróć uwagę na nazwę jpeg'a i otwórz następny.. .Zobacz tu: http://dobre.auto.pl/free/f/102/n_viewtopi..._id=1&id=3&lps= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogurek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) LvL 6 :mur: :mur: :mur: Ktos mi powie co i jak ? Update :D Wpadłem w petle jakąś śmieszną :/ Raz jestem w 13, potem w 14 i jeszcze dalej w 15 po to zeby znaleść sie spowrotem w 13 ? Podejżewam że trzeba coś wykminic z tymi cyframi ze źródła , ale nie wiem jak , bo poziom 10 fartem przeskoczyłem :/ Może ktoś wytłumaczy na PW ? Edytowane 12 Lutego 2005 przez ogurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 LvL 6 :mur: :mur: :mur: Ktos mi powie co i jak ? 1269693[/snapback] Kojarzysz z muzyki: C D E F G A H C2 i ich odpowiedniki do, re, mi....... . Na zdjęciu jest para pewnych literek. I jeszcze "<!-- This one is English!>" Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafel Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Ul? Pszczoły? Wsio na zielono a w tytule cyferki... czyżby miszi przestawił się z .jpg na .gif ? :) Cyferki z tytułu wpisane w wyszukiwarce GG pokazują mi: Lucek (Luishi) 16 Katowice, ale szczerze wątpię czy to ma jakikolwiek związek :) Pomocy? Edytowane 11 Lutego 2005 przez Rafel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak-47 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Hmmm....kurde mowicie ze lvl 7 jest prosty :/ a ja nie wiem co tam ma byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 A jednak ktos zabral sie za nowe lvl'e :-) A juz myslalem ze meczylem sie na darmo.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Damn, zacialem sie na 6levelu, nie mam juz pomyslu a przeczytalem forum z 10 razy :/ Moze jakis help na priv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak-47 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 To ja tez na PW poprosze wskazowki do 7 lvl....albo tutaj :) Lamer...Do 6 lvl juz ci powiedzial Waldek82 Kojarzysz z muzyki: C D E F G A H C2 i ich odpowiedniki do, re, mi....... . Na zdjęciu jest para pewnych literek. I jeszcze "<!-- This one is English!>" tutaj jest wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 No wlasnie postepuje zgodnie z tym manualem i mi nie dziala....ech.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Jak czegoś nie wiecie, to najpierw zajtrzyjcie tu: 1271489[/snapback] Napisz w odpowiednim języku para___ . Co zamiast tych kresek to już nie powiem. Edytowane 11 Lutego 2005 przez Waldek82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Juz mam, zamocna gierka, a ja glupi wstawialalem game po angielsku :mur: EDIT: Teraz mecze lvl10 :D Edytowane 11 Lutego 2005 przez _Lamer_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak-47 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Dobra....ja bez dostpepnych sordków (photoshop itp.) nie moge przejsc lvl 8 bo zdaje mi sie ze tam trzeba cos na siebie nalozyc (layers) Need PW Edytowane 12 Lutego 2005 przez ak-47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Dobra....ja bez dostpepnych sordków (photoshop itp.) nie moge przejsc lvl 8 bo zdaje mi sie ze tam trzeba cos na siebie nalozyc (layers) Need PW 1272013[/snapback] A painta nie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Spowrotem sie wzialem za ta gre bo bylem od dawna w 6lvl GG to para ale nie wiem jaka (wodna, czy butow). Po angielksu moze byc najrozniej tlumaczone. o6 to chyba 6 "akt" (nie wiem jak tego nazwac) ale chyba chodzi o nuty zawarte miedzy 6 a 7. Nie znam sie na nutach i nie wiem co oznaczaja te podwojne nuty. Wiec ide tropem ale w kolko. Update Nie bede przeciez sciagal mp3 ! Powiedzcie tylko czy da sie rozwiazac lvl7 bez sluchania mp3 oraz bez wpisywania kazdego slowa z tekstu tej piosenki (co moze zajac nawet kilka miesiecy bo sa jeszcze mozliwosci kombinacji kilku wyrazow) ? Edytowane 12 Lutego 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...