Xavras Wyżryn Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wrona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 przyjmijmy jeszcze ze bialy napis oznacza "kolko?" co to do wafla moze byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wrona? 1238239[/snapback] Pomyliłeś się o jedną literę, nie "a" tylko "g". Ale kluczem jest ciąg znaków w tym ukrytym wyrazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) ja juz jestem w 4, crosis zrobiles 4?? aha numer ********* ej to koniec jusz :( ?? Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ale jazda!!! Kapitalne. Krajowy test na IQ to przy tym mały browar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) w piątym jest fajny telefonik na zdjeciu:) Edytowane 26 Stycznia 2005 przez bikol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wortigern nie ujawniaj odpowiedzi bo psujesz innym zabawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ale dobrze kombinowalismy :) Xavras Wyżryn -- byles minimalnie blizej :D Crosis - w 4 to nawet 5 latek by skumal odrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Crosis miała być podpowiedź, a nie rozwiązanie :) ale szakunec dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) ee 5 wymniata Juz wiem co nie co, jak chcecie to moge powiedziec ( to co mam na mysli) :P Hup____Hup! co to ma byc :? Edytowane 26 Stycznia 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Wortigern jak masz jakies przemyslenia to wal. Ja mam chwilową blokadę. Zobaczyłem źrodlo strony są tam jakby numery telefonów ale na razie nie wiem jak to wszystko ze sobą powiązać. <!-- +48 54378635> <!-- +44 3425546412633> Dzwonić nie próbowałem :lol: Wymiękam dzisiaj. Pewnie trzeba prztłumaczyć z polskiego na angielski to co jest na screenie (ekranie) telefonu. +48 kierunek do Polski +44 do GB Taka jest moja teoria. Tyle na dziś. Dobranoc. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Xavras Wyżryn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Jeśli ktoś wie cokolwiek to niech powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Oki chyba wiem jak zrobic nr 5 niestety napotkalem bariere hmm powiedzmy technologiczna :) i sam nie dam rady rozwiazac Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Gustaf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Odnośnie zadania 5: z numerów wychodzi +44 "dialling code" i +48 "kierunek" Tylko co oznaczają te strzałki? Stawiam na nr kierunkowy miasta w Holaddii 0xxx, tylko nie mogę wywnioskować z tych strzałek, jakie cyfry to będą. Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Waldek82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Nic o 4lvl nie wspominacie ? Taki latwy jest ? A 3lvl byl bezsensu bo skad mozna sie kapnac aby rozjasnic obraz ? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Dajcie linka do 4 poziomu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Nic o 4lvl nie wspominacie ? Taki latwy jest ? A 3lvl byl bezsensu bo skad mozna sie kapnac aby rozjasnic obraz ? 1238504[/snapback] 4 etap jeśli szybko skojarzysz, to można znaleźć rozwiązanie w minutę.Rozjaśnienie obrazu...podobnie było ze znalezieniem obraz3b.jpg, czyli trzeba brać pod uwagę wszystko co jest możliwe: nazwę strony, budowę "htmlowską" strony itp. Dajcie linka do 4 poziomu :mur: 1238550[/snapback] Jest wyjaśnienie jak rozwiązać 3 etap na poprzedniej stronie. Przeczytaj dokładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 mam rozwiazanie ale nie che mi przeskoczyc na 4 lvl :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wpisz rozwiązanie w adresie url. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Dobra juz mam :lol: zamiast .htm to mialem .jpg :mur: No dobra a co w 4 trzeba zrobic ??????? Juz nieaktualne :lol: Co do telefonu w tym z kierunkowym do polski brakuje jednej cyfry jesli to jest numer komorkowy Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Podstawiając pod cyfry litery otrzymamy coś takiego: <!-- +48 54378635> - +48 kierunek <!-- +44 3425546412633> - +44 dialling1code Natomiast: Hup ______ Hup! można zamienić na 487 ______ 487! Nie mam pojęcia do czego są te strzałki. Możliwe, że zdjęcie w komórce jest podpowiedzią.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Mam na kubku w domu napis Hup holland hup i wpisałem to holland w url http://majnpron.mage.pl/holland.htm to jest "And what now?". Do czego innego nie doszedłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Czyli jest jakiś trop.... UPDATE: Czy holenderska to nie wiem... Komórka - MY-X5-2. Może to coś pomoże? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Może chodzi o coś z rowerami, w hollandi rowerow jest masa, i na komórce też są??? Ale kto to wie :) EDIT: SAGEM jest hollenderska firmą?? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez bikol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 :lol: :lol: Jesli wszystko rozwiazemy to na liscie zwyciezcow napiszcie forum.purepc.pl :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 dobra robota... koniec?! czy se zawiesiłem?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 dobra robota... koniec?! czy se zawiesiłem?! 1238633[/snapback] Ale o co chodzi? Masz jakiś pomysł, to podaj go... UPDATE: jaki jest kierunkowy do Holandii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) ##### zeby nie ulatwiac :P moze ide innym tropem? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez rastablasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 czyli chodzi o 4 a nie o 5 .... spisz to co dostales z gg w urla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 dobra wymiękam z tą 3, możecie podać na pw ??? wiem, wiem leniem jestesm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...