KLimas Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mam : - tuner TV-SAT, - dwie karty graficzne (jedna z TV-out), - kartę dźwiękową zintegrowaną na Epox RDA8+ Jedna z kart graficznych obsluguje tuner i syganał TV jest wysyłany do telewizora, dźwięk idzie normalnie z karty dzwiekowej też do telewizora (telewizor jest w innym pomieszczeniu). Jak ktos cos oglada na TV to oczywiscie moge normalnie korzystac z kompa tylko nie moge sobie puscic zadnej muzyczki. I teraz pytanie: Karta dzwiekowa ma dwa wyjscia audio (do przestrzennego dzwieku). Czy dalo by sie zrobic tak aby sygnał audio do TV byl na kanale "przednim" a w tym samym czasie mozna bylo sluchac czegos innego (mp3, film, cokolwiek) na kanale "tylnym" ? Wiem ze mozna dolozyc inna karte, i uzyskac ten sam efekt ale bardzo by mi zalezalo na rozwiazaniu tego problemu korzystajac z jednej karty. Bede wdzieczny za wszelkie wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Jakbys mial karte Creativa i sterowniki Kx project to tak . Na zintegorwanej watpie, aby sterowniki na to pozwalaly / Ale moge sie mylic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biso Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Przyłączam sie do pytania mam podobny problem gdy chce oglądać film na TV podłączonym do kompa a moja dziewczyna chce posłuchać muzy z kompa itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...