Undofen Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Pytanie do uzytkownikow 333trojek i 400setek :). Na ile wam chodza na najostrzejszych timingach i cl2 ? Bo slyszalem ze 333 chodza na 190mhz tak, a te 400 wlasnie nie wiem. Qrde caly czas jestem w rozterce ktore wziac :/ roznica w cenie 60zl, tu 333 tam 400, tu cl2.5 tam cl3, o jednych wiem duzo o drugich nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Nie wiem co będzie lepsze. Moim zdaniem, lepiej poszukaj DDR333 Samsung'a i cl2 (są takie na bank - gdzieś widziałem w jakimś sklepie internetowym ale nie pamiętam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Nie ma takich pamieci niestety, bylem na stronce samsunga i 333 sa zawsze cl 2.5 a 400 3. Co nie zmienia faktu ze chodza na cl2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Może to były jakieś firmowe np. Corsair na kościach Samsung'a (ale cena pewnie brutalna). Nie pamiętam. Za dużo grzebię w sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Undofen co zrobiłeś ze swoim Epoxem ze na allegro wystawiłeś jako uszkodzony zamęczyłeś go :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Sam sie zameczyl ;) Skraplala sie woda w sockecie i widocznie tego nie polubil, co smieszniejsze myslalem ze dziala bo wszystko sobie dzialalo i postanowilem zdjac chlodzenie, po zdjeciu zobaczylem co sie stalo, prockowi odpadlo kilka nozek ale plycie nie powinno nic byc bo jeszcze 5 min wczesniej chodzila a nic nie robilem z nia. Ale coz :) jest jak jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Ja mam Samsungi 333MHz Cl - 2.5, ale jeszcze nie doszedłem z FSB do 166MHz. Na 150 chodzą na CL2, a wyżej nie mogę sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...