stranger Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) znajomy mnie poprosil zebym zapytal starych wyjadaczy jak sie pozbyc tego komunikatu vpu recovery. zrobil format zainstalowal win xp prof, nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_international.exe, rad_w2kxp_omega_2544.cab, directx_9c_redist.exe. Ciągle pojawia mu sie ten komunikat więc moje pytanie co jest przyczyną i jak sie go pozbyc? pozdrawiam ps. ma abita nf7 i bartona 2500+ Edytowane 26 Stycznia 2005 przez stranger Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 vpu-recovery zalacza sie jak gpu sie przegrzewa. jesli chce sie pozbyc tego komunikatu niech najpierw zatroszczy sie o temperature swojego radeona. bo pozniej bedzie za pozno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Masz Radeona i nie wiesz :o Wyłączyć powiadamianie można oczywiście (Ekran -> Zaawansowane). Niemniej jednak jest jakaś przyczyna pojawiania się tego komunikatu. Zasadniczo może to być przegrzewanie się karty, zbyt słaby zasilacz, złe sterowniki/brak sterowników do AGP czy nawet uszkodzenie karty w tym wada fabryczna. Na początek niech zainstaluje nieco nowsze sterowniki do grafy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cod'player Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 witam !! zainstalowalem najnowsze sterowniki ATI blad sie powtarza nic nie daje wylaczenie tego poniewaz wtedy sie komp ziwesza co do zasilacza to mam TAGANA 380 W wiec to nie on ... na grafice mam SILENCERA wiec to chyba tez odpada co do sterow to instalowalem juz wszystko chyba co jest najnowsze a napewno wiekszosc zawsze to samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 No tak - to juz bylo na Forum - temat Silencer zabija radeony - moze to to :huh: Wymien chlodzenie i sprawdz co i jak :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cod'player Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 no chyba troche przesada z tym zabijaniem ... ponad 99% ludzi ktorych uzywa SILENCERA jest b. zadowolona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cod'player Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 a tak wracajac do tematu to ktos moze wie o so chosi ? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Mi komunikat ten wyskakiwał podczas próby podkręcenia R9500PRO z zablokowanym biosem (brak możliwości O/C). Flash biosu na wersję odblokowaną wyeliminował tem problem no i mogłem podkręcać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...