poca Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) http://zack.pl/test/zak/ Piszcie co Wam się w niej nie podoba. Ja juz pare mam zastrzeżeń. Ale może wszystkiego nie wyłapałem. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Denerwujące scrolle, czasami wogóle nie potrzebne. Kolorowanie scrolli i tak zobaczą tylko użytkownicy IE i Konqueror'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Denerwujące scrolle, czasami wogóle nie potrzebne. Kolorowanie scrolli i tak zobaczą tylko użytkownicy IE i Konqueror'a. 1236804[/snapback] .. i Opery jesli ktoś sobie włączy odpowiednią opcję. Bez kolorów wygląda to nawet lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Yyy, kolory ? Tu sa scrolle kolorowane... shit no racja. Odpalalem na FF :P Przyznajcie ze strona denna. Musze poszukac kogos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...