kassiunia Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12788 witam , nie chodzi mi jak ,co ,po co, tylko powiedzcie mi czy jakbyście mieli trochę kaski na zbyciu to kupilibyście tą karte i czy warto , tak włąśnie mam troche jej na zbyciu :P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) 1236818[/snapback] za te pieniądze to niewarto wogule rozwarzać kupna karty graficznej zejdz tak pod próg 2k i jak jesteś majętny i masz kaprys to sobie kup, aczkoliwek grafika za 1000PLN wystarczy do gry we wszytkie gry Edytowane 26 Stycznia 2005 przez HQ12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 za te pieniądze to niewarto wogule rozwarzać kupna karty graficznej zejdz tak pod próg 2k i jak jesteś majętny i masz kaprys to sobie kup, aczkoliwek grafika za 1000PLN wystarczy do gry we wszytkie gry 1236824[/snapback] Albo majętna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 aczkoliwek grafika za 1000PLN wystarczy do gry we wszytkie grydlatego masz 800xt? :P btw: do kazdej gry to wystarczy karta za 200zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 dlamnie gra się kiedy jest 60fps i więcej ;P a dlaczego mam bo była tania trafiła sie okazje i z niej skorzystałem, ale do tej pry boli mnie serce bo to jednak 1700PLN mało nie jest, zastanawiam sie czy ją nie odsprzedać tak naprawde.... jest ktoś chętny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 gdzieś na forum ktoś pisał że te ultry gainwarda nie chcą chodzic w trybie enchanced więc lepiej gainwarda omijaj szerokim łukiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 1236818[/snapback]Zalezy co to znaczy "troche"....... Za tyle kasy wolalbym kupic 6800GT (+ OC of koz :gitarzysta: ) i udoskonalic/rozbudowac polowe kompa za reszte kasy :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Och i znowu super overclockerski produdukt gainwarda :mur: Daj se spokoj z ta firma bo ceny to oni maja...w sumie to nie wiem skad :rolleyes: Jak masz kase wez leadteka ale jak juz pisali powyzej zakup karty w okolicach 2 kola ma sens wyzej to chyba zeby sie pochwalic...nie wiem przed kim :? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Kup GT i wiekszość bez problemowo pojdzie na taktowanie ultry a nawet (np moja) podkreconej ultry. Ja mam 425 i 1200 i probuje dalej :). Albo wgrywasz bios i nie musisz krecic. Zastanawia mnie po co tylko w Ultra są dwa molexy jak moj GT ma to samo wszystko a starcza jeden. A za 1000 zł to mozna kupuć 2 GB taniego ramu :D Albo 3 hdd po 160GB albo duzo duzo fajnych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Kup GT i wiekszość bez problemowo pojdzie na taktowanie ultry a nawet (np moja) podkreconej ultry. Ja mam 425 i 1200 i probuje dalej :). Albo wgrywasz bios i nie musisz krecic. Zastanawia mnie po co tylko w Ultra są dwa molexy jak moj GT ma to samo wszystko a starcza jeden. A za 1000 zł to mozna kupuć 2 GB taniego ramu :D Albo 3 hdd po 160GB albo duzo duzo fajnych rzeczy. 1237178[/snapback] albo jeden gigabajt porzadnego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Kup GT i wiekszość bez problemowo pojdzie na taktowanie ultry a nawet (np moja) podkreconej ultry. Ja mam 425 i 1200 i probuje dalej :). Albo wgrywasz bios i nie musisz krecic. Zastanawia mnie po co tylko w Ultra są dwa molexy jak moj GT ma to samo wszystko a starcza jeden. A za 1000 zł to mozna kupuć 2 GB taniego ramu :D Albo 3 hdd po 160GB albo duzo duzo fajnych rzeczy. 1237178[/snapback] Wszstko rozbija sie specyfikacje elektryczne. Moduł zasilajacy GT daje prad okolo 20A, a Ultry 30A. Oczywiscie specyfikacje da sie obejsc, ale to jest jak z wkladaniem CPU do plyty z 3 i 4 fazowym ukladem zasilajacym. I tu i tu dziala, ale w okreslonych warunkach roznica jest. A odpowiadajac na pytanie autora :blink: GF 6800U za taka kase? Nigdy w zyciu. Max co mozna dac za to cos to 2,4k PLN. Za tyle chodza inne Ultry, a ten Gainward to przegiecie. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ja wlasnie kupilem ASUS GF6800LE@6800 (12P/6V) za 950zł więc wydaje mi się że taki zakup jest SUPER :) I nie warto wydawać cięężżkich pieniędzy na Gainwarda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ta karta to jest stanowczo za mało ! Jeżeli już to 2xgeforce 6800 ultra w SLI, 1GB dobrej pamięci cl2 i procek koło 4ghz. Oczywiście jak masz jeszcze te pieniądze na zbyciu. Wiem bo moja karta podkręcona 440/1200 w NFSU 1600/1200 20 FPS więc do 60 klatek tylko ten zestaw co podałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...