Goofy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Po pierwsze czy to normalne, że na karcie gf4 mx 440 mam (niezależnie od rozdzielczosci i ustawien nawet wlaczonego AA) zawsze 3700 marków ? A po drugie jak nazywa się program umożliwiający odpalenie dema nature na kacie bez shaderow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Po pierwsze czy to normalne, że na karcie gf4 mx 440 mam (niezależnie od rozdzielczosci i ustawien nawet wlaczonego AA) zawsze 3700 marków ? A po drugie jak nazywa się program umożliwiający odpalenie dema nature na kacie bez shaderow ?1. wg mnie to nie jest normalne 2. kiedys cos o takim programiku slyszalem, ale nie jestem pewien czy istnieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 heheh gf4mx440 to syff miałem kiedys takie cus i zapomnij o tescie NATURE i jeszcze kilku na tej karcie ...za te sama kase mogłes meic o wiele wydajniejszego i lepszego ati radeonka 9000 pozdro szpak ps. te testy sa niewiarygone to jest nie mozliwe zeby zawsze był ten sam wynik masz walnietego 3dmarka zciagnij sobei nowego najlepiej z www.madonion.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 o i jeszcze jedno ja na gf4mx440 miałem 4500 marków i na takim sprzecie jak w opisie wiec masz nei takie te wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 3d mark nie jest walnięty bo wcześniej miałem M64 i grało, Co do dema nature to jest programik (niestety zapomniałem nazwy i dlatego szukam) "emulujący sprzet" i wtedy działa. A za te kase nie mogłem mieć radeona 9000 ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 To nie jest normalne, ze zawsze masz taki sam wynik. Wylacz VSYNC w ustawieniach direct3d w zakladkach detonatorow. Test nature da sie odpalic, jest taki programik. Nazwya sie 3danalizer, Mozna na nim nawet codecreatures odpalic. Po prostu nie bedziesz shaderow widzial tylko zamiast tego czarne bitmapy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 To nie jest normalne, ze zawsze masz taki sam wynik. Wylacz VSYNC w ustawieniach direct3d w zakladkach detonatorow. Test nature da sie odpalic, jest taki programik. Nazwya sie 3danalizer, Mozna na nim nawet codecreatures odpalic. Po prostu nie bedziesz shaderow widzial tylko zamiast tego czarne bitmapy. no wiec nie obejrzy sobie naturki w 3demarku takiej jak powinna byc :PP a to za ile masz tego gf4mx ze piszesz ze radka nie mogłes miec ..radek teraz chyba 380 zł kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 To nie jest normalne, ze zawsze masz taki sam wynik. Wylacz VSYNC w ustawieniach direct3d w zakladkach detonatorow. Test nature da sie odpalic, jest taki programik. Nazwya sie 3danalizer, Mozna na nim nawet codecreatures odpalic. Po prostu nie bedziesz shaderow widzial tylko zamiast tego czarne bitmapy. no wiec nie obejrzy sobie naturki w 3demarku takiej jak powinna byc :PP a to za ile masz tego gf4mx ze piszesz ze radka nie mogłes miec ..radek teraz chyba 380 zł kosztuje W tescie jej nie zobaczy ale moze zobaczyc na demku. Jest tam pokazane w calej krasie tak jak w demku na kartach z pixel shaderem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jest programik nazywa sie 3Danalizer odpalisz na nim Nature ,ale i tak nie zobaczysz efektow pixel shadera tylko brak textur w tym miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 moze system masz zasmiecony sproboj reinstale zrobic szczegolnie po zmianie grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 System nie zawalony bo niedawno zainstalowany (winxp) 3dmarka przeinstalowalem. A za grafike dałem 350 zł . Najtańszego radka (u mnie w sklepach) widziałem za ponad 450 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 no to pozostaja zle stery sciagnij sobie jakies nowe stery do grafy bo te standardowe z XP to sa strasznie lewe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 System nie zawalony bo niedawno zainstalowany (winxp) 3dmarka przeinstalowalem. A za grafike dałem 350 zł . Najtańszego radka (u mnie w sklepach) widziałem za ponad 450 :(o w morde co tak drogo ja dalem za moja ponizej 400pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 To nie jest normalne, ze zawsze masz taki sam wynik. Wylacz VSYNC w ustawieniach direct3d w zakladkach detonatorow. Test nature da sie odpalic, jest taki programik. Nazwya sie 3danalizer, Mozna na nim nawet codecreatures odpalic. Po prostu nie bedziesz shaderow widzial tylko zamiast tego czarne bitmapy. no wiec nie obejrzy sobie naturki w 3demarku takiej jak powinna byc :PP a to za ile masz tego gf4mx ze piszesz ze radka nie mogłes miec ..radek teraz chyba 380 zł kosztuje ciekawe w jakim sklepie i jakiej firmy chyba firmy TECHMO ktora pierwszy raz na oczy widzialem a nie mow ze gf4 440mx to syf bo ja wlasnie takiego posiadam i jestem zadowolony moze bys rozwinal swoja opinie i uzasadnil dlaczego to syf jesli potrafisz oczywiscie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 To nie jest normalne, ze zawsze masz taki sam wynik. Wylacz VSYNC w ustawieniach direct3d w zakladkach detonatorow. Test nature da sie odpalic, jest taki programik. Nazwya sie 3danalizer, Mozna na nim nawet codecreatures odpalic. Po prostu nie bedziesz shaderow widzial tylko zamiast tego czarne bitmapy. no wiec nie obejrzy sobie naturki w 3demarku takiej jak powinna byc :PP a to za ile masz tego gf4mx ze piszesz ze radka nie mogłes miec ..radek teraz chyba 380 zł kosztuje ciekawe w jakim sklepie i jakiej firmy chyba firmy TECHMO ktora pierwszy raz na oczy widzialem a nie mow ze gf4 440mx to syf bo ja wlasnie takiego posiadam i jestem zadowolony moze bys rozwinal swoja opinie i uzasadnil dlaczego to syf jesli potrafisz oczywiscie :lol: he radka tego co mam w opisie kupiłem za 400zł a teraz on kosztuje 380 (mój brat kupił w tym samym sklepie co ja tydzien temu) a sklep to zwyczajny mały podwórkowy ale bardzo dobry najlepszy w moich okolicach a radek był zamawiany w komputroniku a co gf4mx440 ze to syf to prawda i nei zmienie swojego zdania a wiem bo miałem go przed radkiem i to jest głupota kupowac karte bez pixel i vetrex shaderów w tych czasach jak za ta sama kase jest radek który je posiada , do tego ma 2 ramdaki i o nibo lepsza jakosc obrazu ze o wyjsciu tv nie wspomne....moim zdaniem nigdy nie miałes ati i ie wiesz jaka to karta ..widziałes moze 3dmarka na ati r 9000 lub wyszym watpie bo bys zrozumiał ze gf4mx440 to syfjak i cała nvidia pozdro szpak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Chyba nie urzywasz sterów z XP ??????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 To nie jest normalne, ze zawsze masz taki sam wynik. Wylacz VSYNC w ustawieniach direct3d w zakladkach detonatorow. Test nature da sie odpalic, jest taki programik. Nazwya sie 3danalizer, Mozna na nim nawet codecreatures odpalic. Po prostu nie bedziesz shaderow widzial tylko zamiast tego czarne bitmapy. no wiec nie obejrzy sobie naturki w 3demarku takiej jak powinna byc :PP a to za ile masz tego gf4mx ze piszesz ze radka nie mogłes miec ..radek teraz chyba 380 zł kosztuje ciekawe w jakim sklepie i jakiej firmy chyba firmy TECHMO ktora pierwszy raz na oczy widzialem a nie mow ze gf4 440mx to syf bo ja wlasnie takiego posiadam i jestem zadowolony moze bys rozwinal swoja opinie i uzasadnil dlaczego to syf jesli potrafisz oczywiscie :lol: he radka tego co mam w opisie kupiłem za 400zł a teraz on kosztuje 380 (mój brat kupił w tym samym sklepie co ja tydzien temu) a sklep to zwyczajny mały podwórkowy ale bardzo dobry najlepszy w moich okolicach a radek był zamawiany w komputroniku a co gf4mx440 ze to syf to prawda i nei zmienie swojego zdania a wiem bo miałem go przed radkiem i to jest głupota kupowac karte bez pixel i vetrex shaderów w tych czasach jak za ta sama kase jest radek który je posiada , do tego ma 2 ramdaki i o nibo lepsza jakosc obrazu ze o wyjsciu tv nie wspomne....moim zdaniem nigdy nie miałes ati i ie wiesz jaka to karta ..widziałes moze 3dmarka na ati r 9000 lub wyszym watpie bo bys zrozumiał ze gf4mx440 to syfjak i cała nvidia pozdro szpak wiem co to sa za karty radeony :lol: i z tym ze maja lepszy obraz na TV i w filmach to sie zgadzam dlatego tez zanim sie kupuje karte to trzeba wiedziec do czego ja tam nie jestem maniakiem filmow dlatego tez wybralem GF bo za to GF jest troszeczke lepszy do gier i jak za ta cene, bo dalem za nia 300zl to mysle ze jest lepsza od radeona pod wzgledem wydajnosc/cena :lol:, mam dojscie do najtanszego miejsca mysle ze na calym slasku i tam nawet radeon minta tyle co podales nie kosztuje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 To nie jest normalne, ze zawsze masz taki sam wynik. Wylacz VSYNC w ustawieniach direct3d w zakladkach detonatorow. Test nature da sie odpalic, jest taki programik. Nazwya sie 3danalizer, Mozna na nim nawet codecreatures odpalic. Po prostu nie bedziesz shaderow widzial tylko zamiast tego czarne bitmapy. no wiec nie obejrzy sobie naturki w 3demarku takiej jak powinna byc :PP a to za ile masz tego gf4mx ze piszesz ze radka nie mogłes miec ..radek teraz chyba 380 zł kosztuje ciekawe w jakim sklepie i jakiej firmy chyba firmy TECHMO ktora pierwszy raz na oczy widzialem a nie mow ze gf4 440mx to syf bo ja wlasnie takiego posiadam i jestem zadowolony moze bys rozwinal swoja opinie i uzasadnil dlaczego to syf jesli potrafisz oczywiscie :lol: he radka tego co mam w opisie kupiłem za 400zł a teraz on kosztuje 380 (mój brat kupił w tym samym sklepie co ja tydzien temu) a sklep to zwyczajny mały podwórkowy ale bardzo dobry najlepszy w moich okolicach a radek był zamawiany w komputroniku a co gf4mx440 ze to syf to prawda i nei zmienie swojego zdania a wiem bo miałem go przed radkiem i to jest głupota kupowac karte bez pixel i vetrex shaderów w tych czasach jak za ta sama kase jest radek który je posiada , do tego ma 2 ramdaki i o nibo lepsza jakosc obrazu ze o wyjsciu tv nie wspomne....moim zdaniem nigdy nie miałes ati i ie wiesz jaka to karta ..widziałes moze 3dmarka na ati r 9000 lub wyszym watpie bo bys zrozumiał ze gf4mx440 to syfjak i cała nvidia pozdro szpak wiem co to sa za karty radeony :lol: i z tym ze maja lepszy obraz na TV i w filmach to sie zgadzam dlatego tez zanim sie kupuje karte to trzeba wiedziec do czego ja tam nie jestem maniakiem filmow dlatego tez wybralem GF bo za to GF jest troszeczke lepszy do gier i jak za ta cene, bo dalem za nia 300zl to mysle ze jest lepsza od radeona pod wzgledem wydajnosc/cena :lol:, mam dojscie do najtanszego miejsca mysle ze na calym slasku i tam nawet radeon minta tyle co podales nie kosztuje :lol: GeForce 4 MX 440 wcale nie jest lepszy w grach ja takiego mialem i zmienilem na radka teraz jest owiele lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 zainstaluj najnowszego Via Packa no i sprawdz V-Sync ja stawiam na te dwie rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 zainstaluj najnowszego Via Packa no i sprawdz V-Sync ja stawiam na te dwie rzeczy.ile masz 3dmarkow bo chce sprawdzic ile zyskam kupujac lepszy procek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Chyba nie urzywasz sterów z XP ???????????Aż tak zdesperowany nie jestem :)) Mam 30.30 (ale na innych podobnie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 To nie jest normalne, ze zawsze masz taki sam wynik. Wylacz VSYNC w ustawieniach direct3d w zakladkach detonatorow. Test nature da sie odpalic, jest taki programik. Nazwya sie 3danalizer, Mozna na nim nawet codecreatures odpalic. Po prostu nie bedziesz shaderow widzial tylko zamiast tego czarne bitmapy. no wiec nie obejrzy sobie naturki w 3demarku takiej jak powinna byc :PP a to za ile masz tego gf4mx ze piszesz ze radka nie mogłes miec ..radek teraz chyba 380 zł kosztuje ciekawe w jakim sklepie i jakiej firmy chyba firmy TECHMO ktora pierwszy raz na oczy widzialem a nie mow ze gf4 440mx to syf bo ja wlasnie takiego posiadam i jestem zadowolony moze bys rozwinal swoja opinie i uzasadnil dlaczego to syf jesli potrafisz oczywiscie :lol: he radka tego co mam w opisie kupiłem za 400zł a teraz on kosztuje 380 (mój brat kupił w tym samym sklepie co ja tydzien temu) a sklep to zwyczajny mały podwórkowy ale bardzo dobry najlepszy w moich okolicach a radek był zamawiany w komputroniku a co gf4mx440 ze to syf to prawda i nei zmienie swojego zdania a wiem bo miałem go przed radkiem i to jest głupota kupowac karte bez pixel i vetrex shaderów w tych czasach jak za ta sama kase jest radek który je posiada , do tego ma 2 ramdaki i o nibo lepsza jakosc obrazu ze o wyjsciu tv nie wspomne....moim zdaniem nigdy nie miałes ati i ie wiesz jaka to karta ..widziałes moze 3dmarka na ati r 9000 lub wyszym watpie bo bys zrozumiał ze gf4mx440 to syfjak i cała nvidia pozdro szpak wiem co to sa za karty radeony :lol: i z tym ze maja lepszy obraz na TV i w filmach to sie zgadzam dlatego tez zanim sie kupuje karte to trzeba wiedziec do czego ja tam nie jestem maniakiem filmow dlatego tez wybralem GF bo za to GF jest troszeczke lepszy do gier i jak za ta cene, bo dalem za nia 300zl to mysle ze jest lepsza od radeona pod wzgledem wydajnosc/cena :lol:, mam dojscie do najtanszego miejsca mysle ze na calym slasku i tam nawet radeon minta tyle co podales nie kosztuje :lol: GeForce 4 MX 440 wcale nie jest lepszy w grach ja takiego mialem i zmienilem na radka teraz jest owiele lepiej jak juz pisalem moze nie zauwazyles :lol: ze na pewno jest lepszy patrzac cene/wydajnosc na za mojego gf 440 mx pixelview dalem 296zl znajdz mi teraz radeona 9000 za ta cene to jest raz a dwa ze do tej ceny to mozesz porownywac radka 7500 vs gf4 440mx :oops: bo w sklepach 7500 stoja gdzies akurat po 300 z pamieciami DDR i jak jestes taki madry to poruwanaj te 2 karty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 jak moge porównac karte ati 7500 która ma juz swije lata z karta która wyszła kilka miesiecy temu ...bez sensu to jest jesli chodzi o ceny to jak ja kupiłemgf4mx440 za 400 zł to wtedy radek tez tyle kosztował i zamieniłem te karty bez dopłaty i moze mi powiesz ze zle zrobiłem ??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 jak moge porównac karte ati 7500 która ma juz swije lata z karta która wyszła kilka miesiecy temu ...bez sensu to jest jesli chodzi o ceny to jak ja kupiłemgf4mx440 za 400 zł to wtedy radek tez tyle kosztował i zamieniłem te karty bez dopłaty i moze mi powiesz ze zle zrobiłem ??!!ja doplacilem 50zl. p.s. radeon 9000 jest stworzony po to zeby konkurowac z geforce 4 mx 440 i 460 wiec sharki9 nie porownuj mx 4 z r7500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 jak moge porównac karte ati 7500 która ma juz swije lata z karta która wyszła kilka miesiecy temu ...bez sensu to jest jesli chodzi o ceny to jak ja kupiłemgf4mx440 za 400 zł to wtedy radek tez tyle kosztował i zamieniłem te karty bez dopłaty i moze mi powiesz ze zle zrobiłem ??!!ja doplacilem 50zl. p.s. radeon 9000 jest stworzony po to zeby konkurowac z geforce 4 mx 440 i 460 wiec sharki9 nie porownuj mx 4 z r7500 :lol: ja wcale nie powiedzialem ze radek 9000 nie jest stworzony do konkurencji mx 440 swoja droga do tej karty nic nie mam jednak pisalem ze cenowo to radek moze tylko modelem 7500 konkurowac z mx 440 :oops: bo za tyle go kupilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 szpak napisał: jak moge porównac karte ati 7500 która ma juz swije lata z karta która wyszła kilka miesiecy temu ...bez sensu to jest jesli chodzi o ceny to jak ja kupiłemgf4mx440 za 400 zł to wtedy radek tez tyle kosztował i zamieniłem te karty bez dopłaty i moze mi powiesz ze zle zrobiłem ??!! ja doplacilem 50zl. p.s. radeon 9000 jest stworzony po to zeby konkurowac z geforce 4 mx 440 i 460 wiec sharki9 nie porownuj mx 4 z r7500 zgadzam sie z toba w 100% radek jest wydajniejszy i lepsza karta od seroi gf4 mx 4xx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 JAK DLA MNIE TA DYSKUSJA NIEMA SERA BO TO ZE RADEK LEPSZY OD GF TO WIEMY WSZYSCY !!!!! A TO ZE QOMUS TERA GUPIO BO PRZEPLACIL NA GORSZA KARTE TO JEGO SPRAWA ALE NIECH NIEPROBUJE WMOWIC TYCH <span style="color:red;">[ciach!]</span>L ZE GF LEPSZY OD RADKA TE CZASU SIE SKONCZYLY PANOWIE (miłosnicy gf) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 To co teraz się dzieje (GF & Radek) przypomina wojny między 3DFX a NVidia tylko wtedy Voodoo było Golitem teraz jest nim niewida porzyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo może SiS coś wymyśli mo na Matroxa nie licze A co do tematu to ciekawy efekt masz z tymi punktami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 JAK DLA MNIE TA DYSKUSJA NIEMA SERA BO TO ZE RADEK LEPSZY OD GF TO WIEMY WSZYSCY !!!!! A TO ZE QOMUS TERA GUPIO BO PRZEPLACIL NA GORSZA KARTE TO JEGO SPRAWA ALE NIECH NIEPROBUJE WMOWIC TYCH <span style="color:red;">[ciach!]</span>L ZE GF LEPSZY OD RADKA TE CZASU SIE SKONCZYLY PANOWIE (miłosnicy gf) Heh... tak to jest - ale jakie sa 3 glowne punkty przewagi Radka nad GF4? pytam, bo niedlugo trza bedzie w cos zainwestowac, a chcialbym przed zakupem zrobic 'wywiad srodowiskowy' :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Radka 7500 można spoko porównać do mx 440. Ja na swoim w 3D Mark2001 se wyciskam 5000 mark. Czy ktoś tyle zrobi na mx 440??????????????????????????????????????????????????????? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...